co si pamatam z pred roka tak take ucinne brzdy medak urcite nemal ... a to som Hockenheim vyhral o kolo
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nene... nic som neupravoval bo sa mi s tym VOBEC nexce hrat (oplati sa to vobec?? pochybujem)... jj to si pamätam ze si vyhral o kolo... aj mna si dal ??gwixt napísal:Su-Do to si jazdil s upravenym autom???
co si pamatam z pred roka tak take ucinne brzdy medak urcite nemal ... a to som Hockenheim vyhral o kolo
ono to nie je take lahke ako to vyzera...
BTW ake ste tam mali casy vy ?
teda ak ste to jazdili
-
Šu-Do
Redeemer
takze tu je Eurospeedway Lausitz
najlepsi cas mam v screene bo sa mi zmazal ghost ked mi padla hra
najlepsi cas mam v screene bo sa mi zmazal ghost ked mi padla hra
Nuz...dnes som sa to snazil hrat a skoro som prisiel o nervy. Feedback je uplne na <>, vobec nie je citit ci este je nejaky grip, vyrazne sa prejavi iba poriadny smyk, ale to uz je neskoro... GTR2 je v tomto neprekonatelne. No a potom ta fyzika, ked sa prenasanie hmotnosti prejavuje minimalne.
Auto ide vacsinou ako po kolajniciach a celkovo je to take nic moc...
TRD2 bolo v tomto lepsie, tam aspon feedback daval nejake to info a auto sa dalo riadit aj plynom, pri TRD3 prichadzam o nervy. Znie to divne, bohuzial je to tak. Pri hrani je to nuda, stale iba plny plyn/brzda, smyk som nechtiac dostal za 3 hodiny asi trikrat. Skusim dat este par zavodov s vami, ake to bude, ale single player ma vobec nechytil tak ako v dvojke.
Auto ide vacsinou ako po kolajniciach a celkovo je to take nic moc...
TRD2 bolo v tomto lepsie, tam aspon feedback daval nejake to info a auto sa dalo riadit aj plynom, pri TRD3 prichadzam o nervy. Znie to divne, bohuzial je to tak. Pri hrani je to nuda, stale iba plny plyn/brzda, smyk som nechtiac dostal za 3 hodiny asi trikrat. Skusim dat este par zavodov s vami, ake to bude, ale single player ma vobec nechytil tak ako v dvojke.
kazdemu sa paci ina hra, to by sme tu mohli rozoberat hodiny, ak sa nekcem prilis sustredit na to ako nevyletiet z trate, ale kcem si zazavodit s ostatnymi ludmi tak myslim ze toca 3 je dobra. to potrvdzuju aj dobre zavody pocas hojko ligy... je to lacna arkadova zabava ale multiplayer je dobry... takisto trackmania nations - realizmus nulovy, ale o to tam predsa nejde, ide o zazavodenie s inymi ludmi a spravne najazdenie do sikany, mat dobry cas a pod... to ze vyletim z trate alebo ze to bude so mnou klepat pri feedbacku a podobne neni podstatne
aj ked mam rad co najrealistickejsie spravene hry, u ziadneho dobre spraveneho simulatoru som nikdy dlho nevydrzal, zato NFS a pod arkad som sa "nabažil" dost
aj ked mam rad co najrealistickejsie spravene hry, u ziadneho dobre spraveneho simulatoru som nikdy dlho nevydrzal, zato NFS a pod arkad som sa "nabažil" dost
-
hojko
Site Admin
Tiez si myslim, ze multiplayer Toca 3 je podstatne zabavnejsi ako pri GTR 2. Jasne, ze realizmus jasne prevlada v GTR, napokon v Toce nie je asi ziadny (ak neratam to, ze auta maju 4 kolesa a jazdia po ceste), ale pre zabavu po nete je GTR prilis zlozite a mala chyba znamena velke problemy. GTR si viem predstavit len vtedy, ak by hravalo par skutocne kvalitnych jazdcov.
-
t0m4s3
Admin
Sudo prestan si mastik cicika, bestlapy su ti nanic dobre to vies. Dolezite na lige je vyrovnanost vykonov a schopnost jazdit rovnake casy 20 a viac kol vkuse. A dat si pozor na debilov ako bol johnyblazen a jemu podobni.
Teraz cosi k lige. Neviem ci ma niekto okrem mna pripojenie ktore zvladne 12ludi bez lagovania. Ak ano nech sa ozve do temy. Tym padom sme obmedzeni na moju pritomnost a nepritomnost. Mam pracu kde mam rozne smeny takze o pravidelnosti nemoze byt ani reci, ale minuly rok sa dalo zvladat, tak snad aj tento rok to pojde. S tym rozdielom, ze minuly rok som nemal zensky, takze jej budem musiet nejak vysvetlit, ze proste 2 tyzdne jazdim ligu
Cas by som stanovil na nejakych 15-16.00 vecerne hodiny nepripadaju do uvahy. Trening vzdy aspon 2 dni dopredu, takze kazdy druhy den zavod. Blizsie pravidla ako cornercute sa dohodneme neskor, teraz ide o to zohnat ludi. Zmena oproti minulemu roku je dlzka pretekov. MInuly rok to vychadzalo na cca 30min zavod (160+ km pri DTM), tento rok to posuniem vyssie, aspon na tych 200km (to je cez 30 kol na SPA
). Z mojej strany zatial vsetko.
PS. Ludi co evidentne nevedia jazdit a budu odstrelovat ostatnych v zakrutach tym, ze nedobrzdia budem kickovat a banovat. Pamatajte jedna vec je niekoho predbehnut a druha (omnoho zlozitejsia) niekoho predbehnut.
Teraz cosi k lige. Neviem ci ma niekto okrem mna pripojenie ktore zvladne 12ludi bez lagovania. Ak ano nech sa ozve do temy. Tym padom sme obmedzeni na moju pritomnost a nepritomnost. Mam pracu kde mam rozne smeny takze o pravidelnosti nemoze byt ani reci, ale minuly rok sa dalo zvladat, tak snad aj tento rok to pojde. S tym rozdielom, ze minuly rok som nemal zensky, takze jej budem musiet nejak vysvetlit, ze proste 2 tyzdne jazdim ligu
PS. Ludi co evidentne nevedia jazdit a budu odstrelovat ostatnych v zakrutach tym, ze nedobrzdia budem kickovat a banovat. Pamatajte jedna vec je niekoho predbehnut a druha (omnoho zlozitejsia) niekoho predbehnut.
Viem, ze TRD3 nemozem brat ako hardcore simulator, ale cakal som aspon tolko reality, kolko bolo v dvojke. Z GTR2 a LFS som zvyknuty jazdit sam, len tak pre potesenie z toho, ze sa pri prudkom vyjazde pekne vysunie zadok(v GTR to je najprijemnejsie), ale TRD3 ma proste pri time trial vobec neberie a hrat karieru...chvilu ma to drzalo, ale velmi skoro preslo. Pockam si na multiplayer, potom sa rozhodne o ponechani alebo odinstalaciiŠu-Do napísal:GothaRko ta hra nie je ako nejaky simulator... hehe... ja ked som hraval toto a potom som isiel GTR2 skoro ma prizabilo jake to je tazke
toca 3 NIEJE simulator... asi tak))