TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

Su-Do to si jazdil s upravenym autom???
co si pamatam z pred roka tak take ucinne brzdy medak urcite nemal ... a to som Hockenheim vyhral o kolo :D
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

gwixt napísal:Su-Do to si jazdil s upravenym autom???
sice niesom Su-Do ale myslim ze nejazdil s upravenym autom. on je skiller, myslim ze on upravovat auto nepotrebuje
a inak "liga" by sa mohla zasa rozbehnut, resp. apson nejake zavody, ja by som od 20. 6. mohol hrat
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

gwixt napísal:Su-Do to si jazdil s upravenym autom???
co si pamatam z pred roka tak take ucinne brzdy medak urcite nemal ... a to som Hockenheim vyhral o kolo :D
nene... nic som neupravoval bo sa mi s tym VOBEC nexce hrat (oplati sa to vobec?? pochybujem)... jj to si pamätam ze si vyhral o kolo... aj mna si dal ?? :)
ono to nie je take lahke ako to vyzera... :wink:

BTW ake ste tam mali casy vy ?
teda ak ste to jazdili
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

teraz som dal 5 kôl a mal som 1:15.18 vkuse som neskoro brzdil v jednej zakrute a tam by som este mohol ubrat niake 0,2sek takze pod 1:15 by som to mal dat...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takze tu je Eurospeedway Lausitz
najlepsi cas mam v screene bo sa mi zmazal ghost ked mi padla hra
Prílohy
RD3 2007-06-14 15-11-26-59.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nuz...dnes som sa to snazil hrat a skoro som prisiel o nervy. Feedback je uplne na <>, vobec nie je citit ci este je nejaky grip, vyrazne sa prejavi iba poriadny smyk, ale to uz je neskoro... GTR2 je v tomto neprekonatelne. No a potom ta fyzika, ked sa prenasanie hmotnosti prejavuje minimalne.
Auto ide vacsinou ako po kolajniciach a celkovo je to take nic moc...
TRD2 bolo v tomto lepsie, tam aspon feedback daval nejake to info a auto sa dalo riadit aj plynom, pri TRD3 prichadzam o nervy. Znie to divne, bohuzial je to tak. Pri hrani je to nuda, stale iba plny plyn/brzda, smyk som nechtiac dostal za 3 hodiny asi trikrat. Skusim dat este par zavodov s vami, ake to bude, ale single player ma vobec nechytil tak ako v dvojke. :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

GothaRko ta hra nie je ako nejaky simulator... hehe... ja ked som hraval toto a potom som isiel GTR2 skoro ma prizabilo jake to je tazke :D
toca 3 NIEJE simulator... asi tak :)))
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

kazdemu sa paci ina hra, to by sme tu mohli rozoberat hodiny, ak sa nekcem prilis sustredit na to ako nevyletiet z trate, ale kcem si zazavodit s ostatnymi ludmi tak myslim ze toca 3 je dobra. to potrvdzuju aj dobre zavody pocas hojko ligy... je to lacna arkadova zabava ale multiplayer je dobry... takisto trackmania nations - realizmus nulovy, ale o to tam predsa nejde, ide o zazavodenie s inymi ludmi a spravne najazdenie do sikany, mat dobry cas a pod... to ze vyletim z trate alebo ze to bude so mnou klepat pri feedbacku a podobne neni podstatne
aj ked mam rad co najrealistickejsie spravene hry, u ziadneho dobre spraveneho simulatoru som nikdy dlho nevydrzal, zato NFS a pod arkad som sa "nabažil" dost :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ja som hral GTR2 aj Tocu po sieti s chalanmi a Toca bola urcite lepsia...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tiez si myslim, ze multiplayer Toca 3 je podstatne zabavnejsi ako pri GTR 2. Jasne, ze realizmus jasne prevlada v GTR, napokon v Toce nie je asi ziadny (ak neratam to, ze auta maju 4 kolesa a jazdia po ceste), ale pre zabavu po nete je GTR prilis zlozite a mala chyba znamena velke problemy. GTR si viem predstavit len vtedy, ak by hravalo par skutocne kvalitnych jazdcov.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sudo prestan si mastik cicika, bestlapy su ti nanic dobre to vies. Dolezite na lige je vyrovnanost vykonov a schopnost jazdit rovnake casy 20 a viac kol vkuse. A dat si pozor na debilov ako bol johnyblazen a jemu podobni.

Teraz cosi k lige. Neviem ci ma niekto okrem mna pripojenie ktore zvladne 12ludi bez lagovania. Ak ano nech sa ozve do temy. Tym padom sme obmedzeni na moju pritomnost a nepritomnost. Mam pracu kde mam rozne smeny takze o pravidelnosti nemoze byt ani reci, ale minuly rok sa dalo zvladat, tak snad aj tento rok to pojde. S tym rozdielom, ze minuly rok som nemal zensky, takze jej budem musiet nejak vysvetlit, ze proste 2 tyzdne jazdim ligu :-D Cas by som stanovil na nejakych 15-16.00 vecerne hodiny nepripadaju do uvahy. Trening vzdy aspon 2 dni dopredu, takze kazdy druhy den zavod. Blizsie pravidla ako cornercute sa dohodneme neskor, teraz ide o to zohnat ludi. Zmena oproti minulemu roku je dlzka pretekov. MInuly rok to vychadzalo na cca 30min zavod (160+ km pri DTM), tento rok to posuniem vyssie, aspon na tych 200km (to je cez 30 kol na SPA ;-) ). Z mojej strany zatial vsetko.

PS. Ludi co evidentne nevedia jazdit a budu odstrelovat ostatnych v zakrutach tym, ze nedobrzdia budem kickovat a banovat. Pamatajte jedna vec je niekoho predbehnut a druha (omnoho zlozitejsia) niekoho predbehnut.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Ja mam pripojenie 3mbit up/down, pingy celkom dobre, ked hravam cs tak 10-20ms. obcas by som mohol zastupit server, ked to nebude lagovat...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:GothaRko ta hra nie je ako nejaky simulator... hehe... ja ked som hraval toto a potom som isiel GTR2 skoro ma prizabilo jake to je tazke :D
toca 3 NIEJE simulator... asi tak :)))
Viem, ze TRD3 nemozem brat ako hardcore simulator, ale cakal som aspon tolko reality, kolko bolo v dvojke. Z GTR2 a LFS som zvyknuty jazdit sam, len tak pre potesenie z toho, ze sa pri prudkom vyjazde pekne vysunie zadok(v GTR to je najprijemnejsie), ale TRD3 ma proste pri time trial vobec neberie a hrat karieru...chvilu ma to drzalo, ale velmi skoro preslo. Pockam si na multiplayer, potom sa rozhodne o ponechani alebo odinstalacii :)
gwixt
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:.... Cas by som stanovil na nejakych 15-16.00 vecerne hodiny nepripadaju do uvahy....
ja v praci koncim tak 15:00 -16:00 :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A co tak okolo 17.00? To by mohol byt prijatelny termin a keby sa taka hodinka odohrala, tak by to bolo celkom v pohode.
gwixt
Addict
Addict

hojko napísal:A co tak okolo 17.00? To by mohol byt prijatelny termin a keby sa taka hodinka odohrala, tak by to bolo celkom v pohode.
ja som skor za 18 ... tesne pred 17 tak akurat dovalim domov
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Gwixt poznas to > posunieme termin kvoli tebe, bude vadit niekomu inemu. Musi sa najst kompromis, naktory mozno niekto doplati. Pocitam, ze kvalifikacia uz bude na cas a nie na pocet kol. Tak 15min. Zavod cca 40-45min. Takze za hodinu snad budeme vybaveni.
gwixt
Addict
Addict

mne je to jasne ze kvoli mne sa to presuvat nebude ....

kazdopadne ja ziadny kompromis na vyber nemam :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ale na druhej strane by sa mohli jazdit dva zavody, jeden takto poobede a druhy trebars vecer od osmej alebo deviatej. Niekto by jazdil oba, ostatni by si mohli vybrat co im viac vyhovuje.
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

Ja som urcite za 17:00 hod.
Napísať odpoveď