Da sa niceo taketo kupit na slovensku?
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Da sa niceo taketo kupit na slovensku?
neviete kde sa da kupit toto?
to chcem!!! hentá má 150mW, ale podarilo sa mi nájsť len 50mW, ale tiež nemusí byť na zahodenie...
Laserová dioda s extrémním optickým výkonem 50mW ve viditelném spektru 660nm. Parametry: Pomax=55mW, Tc=-10-60°C, Iop=90-120mA, Ith=30-50mA, Vop=2.0-3.0V
cena s DPH: Kč - 1150.00 , € - 40.57
Laserová dioda s extrémním optickým výkonem 50mW ve viditelném spektru 660nm. Parametry: Pomax=55mW, Tc=-10-60°C, Iop=90-120mA, Ith=30-50mA, Vop=2.0-3.0V
cena s DPH: Kč - 1150.00 , € - 40.57
Kód: Vybrať všetko
http://www.gme.cz/index.php?action=detail&sklcis=511-719-
rixo
Light Professional
pekne a bohvi co toji ta 150mW asi okolo 4000?whisper napísal:to chcem!!! hentá má 150mW, ale podarilo sa mi nájsť len 50mW, ale tiež nemusí byť na zahodenie...
cena s DPH: Kč - 1150.00 , € - 40.57Kód: Vybrať všetko
http://www.gme.cz/index.php?action=detail&sklcis=511-719
-
qwerty-xyz
Re: Da sa niceo taketo kupit na slovensku?
a to bude naco? co chces s tym dakomu oci vypalovat alebo co? alebo chces mat sukromnu disko?rixo napísal:neviete kde sa da kupit toto?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vies uplink deturencom by to aj tak nepredavali, aj keby sa priamo predavali taketo hracky ... a ak sa predavaju, tak sa predavaju len tie klasicke ukazovatka to tam ma vykon nejake biedne 2mW .. s tym by musel svietit do oka aspon tyzden ... a k takymto hrackam sa budu tazsie dostavat ako ku klasickemu pointeru ... za prve je to celkom drazzsie, za druhe musia zohnat niekoho, kto by im to posajkoval a tak ... a ked si to uz budu moct zohant samy a budu vedet ako nato, tak predpokladajme ze budu mat trosku viac rokov a uvedomia si ze napr. tych 50mW je uz tiez celkom supa, tak nebudu robit kktiny ... DUFAM ...
... inak je to ina supa .. dakujem autorovi temy ! ... rozmyslam ze take nieco stvorim cez prazdky ... ked bude cash a cas
... uvidime ...
V tom neviditelnom spektre to asi bude zakerna zbran ... teda ak to ma destruktivne ucinky pri kazdej vlnovej dlzke ... aj ked by som tipol ze asi nie, ked je to vhodne na datovy prenos, takato supa ... (( musi byt nejaka fotodioda, alebo podobna vec, ktora funguje ako prijimac vyziarenehj info ..a predstavit si ze ti ju povedzme na nejakych 20m roztopi, alebo tak .. to asi nieje bohvie co .. .ale mozno je to zas inak osetrene )) ...
... inak je to ina supa .. dakujem autorovi temy ! ... rozmyslam ze take nieco stvorim cez prazdky ... ked bude cash a cas
V tom neviditelnom spektre to asi bude zakerna zbran ... teda ak to ma destruktivne ucinky pri kazdej vlnovej dlzke ... aj ked by som tipol ze asi nie, ked je to vhodne na datovy prenos, takato supa ... (( musi byt nejaka fotodioda, alebo podobna vec, ktora funguje ako prijimac vyziarenehj info ..a predstavit si ze ti ju povedzme na nejakych 20m roztopi, alebo tak .. to asi nieje bohvie co .. .ale mozno je to zas inak osetrene )) ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
uplink
VIP
Tak preco maju sproste deturence ortut, tvrde drogy a alkohol?nordkapp_pb napísal:vies uplink deturencom by to aj tak nepredavali, aj keby sa priamo predavali taketo hracky ...
-
Designer
Light Professional
Tie deturence su asi tak vzdelane ze "dokazu " ziskat ortut z obycajneho teplomera .uplink napísal:Tak preco maju sproste deturence ortut, tvrde drogy a alkohol?prosim Ta...keby sa z toho stala moda podobne ako boli istu dobu tie laserove ukazovatka [ktorych priamy kontakt sietnicou na dlhsiu dobu aj ked maju silu pod 5 mW nebol zrovna liecivy, tak by to mali aj 13rocni spratkovia, tomu ver...bolo by viac moznosti tyrat zvierata, benzin a zapalky s mackami by ich omrzeli tak by skusili "vacsiu srandu". Pozri, ten kram nema nejake prakticke vyuzitie [laserove ukazovatko malo povodne vyuzitie ako ukazovatko [paradoxne]], je to len hracka...tot sjo.
-
uplink
VIP
afaik tak nepouzivaju laser, ale gel na "vrtanie" zubov, ale...whisper napísal:Hm, zaujímalo by ma, čo má zubárka s laserom... To svetielko, ktorým ti tvrdí plombu, je ultrafialové... Že by mala aj nejaké iné som si dodnes nevšimol...
http://www.baystate-dental.com/dental_s ... r_gum.html
http://www.epilepsyontario.org/client/E ... al+Surgery
ma ako take vyuzitie, aj ked nie presne take, ake by sme si asi my predstavovali
To "bajne" svetielko mi zubarka pouziva na upevnovanie "betonu" v zube, tusim pracuje len na tepelnom principe, alebo sa mylim? Ak ano tak sa ospravedlnujem
jasneeeee liter ortute z teplomera...vies co nepis radsej, ked nesledujes trochu "dianie"...uplne to vidim...ako rozbiju desiatky teplomerov, aby ziskali liter ortute...a navyse ide mi o princip, ale to Tiez asi uslo...DESIGNER napísal:Tie deturence su asi tak vzdelane ze "dokazu " ziskat ortut z obycajneho teplomera .