Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

pozeram ze kachna si zacala opet svoj dennicek :lol:

+ nepotesilo ma pocasie co je permanentne na <>, chcije a je kosa (10 stupnov max) (uz 2hy tyzden vkuse bez prestania :!: :!: :!: )

- a happy som z gradingu ktorym som presiel (aj ked to bola formalita) ale sensei ktory ho prisiel robit bol z naseho materskeho dojo v Japonsku a jeho 7my dan hovori sam za seba.. velmi happy ;)
Prílohy
image032.jpg
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Je sobota a ja musim tvrdnut 12hod v robote od 5:00 rana a dohliadat na vystavbu novej WIFI siete ..it sucks.... :?
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

trosku objasnim vcerajsi den.
rano sa zobudim, zazvoni telefon dohodnem si s exspoluziakom schodzku trebalo nieco vybavit.
10:45 sadam do auta idem za kamaratom. zeleznicny priechod uzavrety ponahlam sa cez obchdzku. rychlost cca 90-100 ked si to cigan na cervenom favorite strihne cez moj pruh.... gumy piskali, par krat som si zahresil a potom som si zmyslel ze som nesiel rychlejsie lebo by som to neubrzil.....
par kilometrov dalej sa vodic golfu variant z bratislavy (podla SPZ) rozhodne ze v SNV asi neplati hlavna a vedlajsia cesta zase som pocul piskot pneu ,par krat smo mu zatrubil zahresil ze ci to dnes kazdemu j**e.
Par hodin neskor cierny opel ktory sa neunuva pozriet do spetneho zrkadla ked prechadza z jedneho pruhu do druheho a smerovny asi nechal doma. uz som malriadne nervy za jedno dopoludnie mat 3 kolizie hovoril som si ze som asi dieta stasteny ze som este cely. bol som radz ze som konecne odparkoval auto a ze je vsetko OK.
vecer pisem s priatelkou a ta mi povie ze nam to uz neklape a prisiel jej byvaly bla bla bla viac mi hovorit netreba.... rozchod.

teraz sa tak zamyslam jak to vlastne funguje... cely den ma prenasleduje smola mam vecsiu davku stastia ako rozumu, ale aj tak sa musi stat nieco negativne co ma bude este dlho srat....
ked sa dari tak poriadne ale asi by som mal dakovat bohu lebo vcerajsok mohol byt ovela horsi...... :roll:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Dnes ma potešil (nezávisle od Jeho vôle) Uplink :salala: a ešte aj množstvo K+ behom jednej polhodiny :P Dík
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

klm16 napísal:trosku objasnim vcerajsi den.
rano sa zobudim, zazvoni telefon dohodnem si s exspoluziakom schodzku trebalo nieco vybavit.
10:45 sadam do auta idem za kamaratom. zeleznicny priechod uzavrety ponahlam sa cez obchdzku. rychlost cca 90-100 ked si to cigan na cervenom favorite strihne cez moj pruh.... gumy piskali, par krat som si zahresil a potom som si zmyslel ze som nesiel rychlejsie lebo by som to neubrzil.....
par kilometrov dalej sa vodic golfu variant z bratislavy (podla SPZ) rozhodne ze v SNV asi neplati hlavna a vedlajsia cesta zase som pocul piskot pneu ,par krat smo mu zatrubil zahresil ze ci to dnes kazdemu j**e.
Par hodin neskor cierny opel ktory sa neunuva pozriet do spetneho zrkadla ked prechadza z jedneho pruhu do druheho a smerovny asi nechal doma. uz som malriadne nervy za jedno dopoludnie mat 3 kolizie hovoril som si ze som asi dieta stasteny ze som este cely. bol som radz ze som konecne odparkoval auto a ze je vsetko OK.
vecer pisem s priatelkou a ta mi povie ze nam to uz neklape a prisiel jej byvaly bla bla bla viac mi hovorit netreba.... rozchod.

teraz sa tak zamyslam jak to vlastne funguje... cely den ma prenasleduje smola mam vecsiu davku stastia ako rozumu, ale aj tak sa musi stat nieco negativne co ma bude este dlho srat....
ked sa dari tak poriadne ale asi by som mal dakovat bohu lebo vcerajsok mohol byt ovela horsi...... :roll:
ja by som to nevidel ako smolu, myslim ze si mal cely den STASTIE :D
inac by si sa rozbil na 3krat a k tomu by ta este do**bala exka s ktorou ti to nie je sudene ;) :D
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

som sel neska cez nase namestie, a trochu zacinalo prsat...a oproti vidi ako ide ciganka zo sackom natiahnutym na hlave :lol: ...no mi to prislo strasne smiesne..a zlepsilo mi to naladu :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Rozhodol som sa zlepšit si dnes životny štyl tak som si pokupoval 2KG zavazia na kotniky a zapestie a v robote ked uz beham nech aj niečo s toho mam ?Nie ? Kupil som si nejake knihy o IT a tak sa dalej vzdelavam snad mi tato nalada vydrži a tešim sa na svalovicu zo zavaží....
paralen
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa paralen »

dnes ma fest nasr*** profesorka z SJ ked mi povedala ze zo znamok 1,2,2 mi da trojku na vysvedceni :evil: . Som myslel ze sa neovladnem a rozbijem jej sanku
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

dneska ma nahnevalo ze asik budem mat 3 trojky na vysvedceni... :smt071 :smt067 :smt068
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

lol, mne vychadzaju skoro same 4-rky :lol: musim sa polepsit
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

martin.007 napísal:dnes ma fest nasr*** profesorka z SJ ked mi povedala ze zo znamok 1,2,2 mi da trojku na vysvedceni :evil: . Som myslel ze sa neovladnem a rozbijem jej sanku
a to moze ?? ....... sa mi to nezda
den333 napísal:dneska ma nahnevalo ze asik budem mat 3 trojky na vysvedceni... :smt071 :smt067 :smt068
chalani ta vy mate problemy ja mam dve styrky :D
........ no a mna dnes potesilo ze som stretol babu co sa mi paci a sa mi pozdravila :oops: ... asi robim vedu z malickosti :D ale i tak potesi to hehe ... a inac nic noo nestazujem si dnes bolo celkom fajn
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

slavo120 napísal:chalani ta vy mate problemy ja mam dve styrky :D
no hej ale ja som mal zatial same 1-2 a teraz co som zacal viacej zacal chodit vonku tak som sa doj*bal :(
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

den: ja praveze co som zacal chodit von tak sa mi znamky o dost zlepsili, ani neviem ako... :)

Inak potesilo ma, ze prvy krat po 4 rokoch budem mat z chemie dvojku a nie trojku... :)
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

mna dnes potesilo ze mam z technickeho kreslenia 4 a nie 5 :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mna dnes zarovan potesilo aj nahnevalo ze mi isty clovek volal a mam super zvonenie a chcel som ho pocuvat az do konca je to fakt super pesnicka a ten clovek zlozil :D tak som sa dival na mobil a zrazu ze mate zmeskany hovor :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

husis napísal:mna dnes potesilo ze mam z technickeho kreslenia 4 a nie 5 :D
:lol: To si zabil K+
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

idem an inu skolu serem na vas...teda na mojich prastenych spoluziakov a ucitelov..alivedrci..raperi hiphoperi..z.mrdi..grr omg, wtf,,,idfjsuidh...grrrr :smt070 :smt070 :evil:
paralen
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa paralen »

slavo120 napísal:a to moze ?? ....... sa mi to nezda
chalani ta vy mate problemy ja mam dve styrky :D
........ no a mna dnes potesilo ze som stretol babu co sa mi paci a sa mi pozdravila :oops: ... asi robim vedu z malickosti :D ale i tak potesi to hehe ... a inac nic noo nestazujem si dnes bolo celkom fajn
povedala ze som jej nedoniesol referat ( pritom ona mi zabudla povedat) tak mi dala gulu...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

co ma potesilo ? hmm dnes sami oficialne ukoncil rocnik kedze uz mam iba prax na pc skoncil som a som stastny ze bez 4 a 5tiek na konte uf uf ale spravil som co sa dalo :D dufam ze toto poviem aj o rok a aj o dva :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

martin.007 napísal:povedala ze som jej nedoniesol referat ( pritom ona mi zabudla povedat) tak mi dala gulu...
sak skola uciteli a problemy okolo toho :D .... ja sa uz nad tym ani nepozastavujem ... skola neni vsetko :wink: ... to ale nikomu neradim aby sa prestal zas uplne ucit :D nieze si to niekto zoberie prilis k srdcu
Napísať odpoveď