trosku objasnim vcerajsi den.
rano sa zobudim, zazvoni telefon dohodnem si s exspoluziakom schodzku trebalo nieco vybavit.
10:45 sadam do auta idem za kamaratom. zeleznicny priechod uzavrety ponahlam sa cez obchdzku. rychlost cca 90-100 ked si to cigan na cervenom favorite strihne cez moj pruh.... gumy piskali, par krat som si zahresil a potom som si zmyslel ze som nesiel rychlejsie lebo by som to neubrzil.....
par kilometrov dalej sa vodic golfu variant z bratislavy (podla SPZ) rozhodne ze v SNV asi neplati hlavna a vedlajsia cesta zase som pocul piskot pneu ,par krat smo mu zatrubil zahresil ze ci to dnes kazdemu j**e.
Par hodin neskor cierny opel ktory sa neunuva pozriet do spetneho zrkadla ked prechadza z jedneho pruhu do druheho a smerovny asi nechal doma. uz som malriadne nervy za jedno dopoludnie mat 3 kolizie hovoril som si ze som asi dieta stasteny ze som este cely. bol som radz ze som konecne odparkoval auto a ze je vsetko OK.
vecer pisem s priatelkou a ta mi povie ze nam to uz neklape a prisiel jej byvaly bla bla bla viac mi hovorit netreba.... rozchod.
teraz sa tak zamyslam jak to vlastne funguje... cely den ma prenasleduje smola mam vecsiu davku stastia ako rozumu, ale aj tak sa musi stat nieco negativne co ma bude este dlho srat....
ked sa dari tak poriadne ale asi by som mal dakovat bohu lebo vcerajsok mohol byt ovela horsi......