Jeeee to bolo pjekneeewhisper napísal:No, ja som zažil niečo podobné, aj keď predsa len s jedným rozdielom - rozišli sme sa "vďaka" mne... To bolo minulý rok v októbri... Nejdem bližšie rozoberať, prečo sme sa rozišli, bolo by to na samostatnú tému, podstatné je, že som ju stále ľúbil a aj ona mňa, ale boli sme hlúpi, že sme si to nevyriešili... Ona sa na mňa dosť naštvala a dva mesiace sa so mnou nebavila... Ja som bol zase hlúpy, že som nešiel tvrdšie za tým, čo bolo správne...
Až na silvestra sme šli spolu na chatu (keďže obaja sme súčasťou tej istej partie), kde sme sa opäť začali normálne spolu baviť a vychádzať ako dobrí kamaráti... Po chate si však našla chalana a moje posledné nádeje, že by sme mohli byť spolu, sa stratili... Stále som ju však ľúbil, ale stretávali sme sa už len pár krát za mesiac (chcel som zabudnúť a ona vyzerala byť šťastná s tým duhým)... Niekedy v apríli sa s ním rozišla a začala si s druhým, jej kamarátom, ale to nebolo nejaké vážnejšie...
Koncom mája sa však stala vec, ktorú som vôbec nečakal - po jednej akcii na byte dostala ďalší večer bývalá depku (kvôli vzťahom), tak som išiel k nej aj s jej kamarátkou, pomohli sme jej upratať byt a hlavne psychicky ju podporili... Už mala v sebe asi liter vína (nevypila ho naraz samozrejme) a keďže opitý človek neklame, tak som sa dozvedel, že so mnou jej bolo naozaj dobre a pýtala sa ma, prečo to skončilo vtedy tak... A keď sme sa objali, odrazu vyšli moje city k nej na povrch a obaja sme sa na chvíľu cítili ako kedysi... Potom zaspala (víno), tak som ju nechal spať a šiel domov.
Nasledujúce dva-tri dni som sa ešte "spamätával" z toho silného citového zážitku a vedel som, že niečo s tým musím urobiť... Stručne - rozišla sa s ním a teraz sme už zase spolu
ako ju dostať naspäť
Ja mam taku istu skusenost, tiez to nepomohlo, no za pokus to urcite stoji, nech vie, ze naozaj urobil vsetko co mohol. Nemyslel som to tak, nech ju stale dobija...triple napísal:ver mi že nie.. ja som to skúsil a neoplatilo sa a ja som takto premárnil pol roka svojho života .. a bol som iba smutný stále.. si zober keby som to vtedy bral tak ako teraz tak som už totálne v phode a možno už mám aj novú kočku ktorá by ma ľúbla nie?
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jasné rozumiem.. len treba pochopiť kedy to už nemá zmysel.. ja som na to mál prísť už strašne dávno.. a dnes som tak uvažuval akurát nad tým.. že už mi v podstate minimálne chýba a každým dnom je to lepšie a lepšieSkorocel napísal:Ja mam taku istu skusenost, tiez to nepomohlo, no za pokus to urcite stoji, nech vie, ze naozaj urobil vsetko co mohol. Nemyslel som to tak, nech ju stale dobija...
mam na vas jednu otazocku....mozno ani nie otazocku...skor by som vas poziadala o radu.....vec je takato.....zhruba pred rokom som sa spoznala s jednym chlapcom cez internet....vsetko bolo OK....stretli sme sa....chhodili sem spolu vonku...zacali sme byt dobryymi kamaratmi.....kamaratstvo prerastalo do lasky.....po istom case sme sa dali dokopy....bolo nam spolu fakt KRASNE .....kazdy nam to vcelmi prial pretoze na nas bolo az PREHNANE vidiet ze sa milujeme(dokonca nam vraveli ze sme sa nasli....ze sme narodeny pre seba a podobne veci).....samozrejme mne a jemu to len vyhovovalo....mali sme spolu plaany na 5rokov dopred
vsetko bolo velmi mile......btw....bola som jeho prvou laskou(doslova jeho PRVA).....klapalo nam to perfektne...na zaciatku vztahu sme sa dohodli na tom,ze nebude hulit..pretoze to robil dost casto....vzhladom na to ze ma milovall tak s tym prestal na pol roka....po pol roku to zacalo..pretoze si zacal byt mnou az priliz isty..isty ze ho nenecham pretoze ho milujem,,,,,presiel tristvrtrok....aa on mi oznamil ze mu tento mesiac prepina.....proste je to divne.....ale povedal mi ze nbic co mi za tento mesiac povie si nemam brat k srdcu pretoze mu prepina......spytala som sa ho ci ma lubi,...on sa zamyslel a povedal ze hej ale nechce proste tento mesiac somnou nic riesit..ze sa chce odpekavat s kamaratmi.....a ze nas vyriesime v anglicku(totiz na konci jula spolu ideme do anglicka na 2tyzdne)......ale teraz je strasne divny...nepise mi....a ked pise na nete je hnusny....obcas sa aj stretneme a ked je somnou nieje zly...ale akonahle je somnou+s kamaratmi pripada mi to akoby som tam bola navyse.....vsetko je to divne a dost ma to trapi pretoze nechapem ako sa v cloveku dokaze spravit takyto zlom behom dvoch tyzdnov....ja bys om to v podstate v pohode zvladla..nestretavat sa s nim ten mesiac...ibaze to nedokazem pretoze je tu ista tretia osoba...ktora mi lezie na nervy a vsade s nim chodi,...je to jedna holka...on tvrdi ze s nou nic nema no na nej vidno ze ho chce....dokonca koli nemu nejde v lete do ameriky:D minule som ho stretla vecer v meste....siel s nou a jednym kamosom...drzal ju okolo krku...no odvovodnil to tym ze zahulila a odpadla tak ju upokojoval....fakt enviem co si mam o tom mysliet...poradte mi....vazne mu len tento mesiac prepina? alebo zeby sa za tie 2tyzdne zmenili jeho city kumne?mozno sa chce fakt pobavit poriadne s kamosmi poriadne sa poopijat zkuritt s myslienkou...ze to v anglicku vyriesime a dame sa dokopy? alebo zeby v tom bolo nieci ine? fakt neviem a som z toho zufala...myslim si ze ani on sam nevie co chce...pretoze jeden den mi vravel ze ma miluuuje aa ze sa somnou urcite chce dat v tom anglicku dokopy a na druhy den sa ma spytal preco mu davam pusy ked sa lucime ked s nim nechodim:Djeden den ma drzal za ruku a druhy den sa ma ledva opytal ako samam...niekedy mam pocit akoby ziarlil(napriklad ked som bola u neho a vypytoval sa kam a s kym idem..samozrejme to hral ze ho to netrapi len ze sa tak zaujima aby sa nepovedalo pretoze sa pritom pousmieval)a inokedy mu je vsetko jedno ..aj keby som sa pred nim bozkavala s jeho kamaratom...aky je vas nazor na celu vec?

-
P3Bo
Guru wannabe
To akože chceš chodiť s chlapcom čo sa k tebe takto správa ?! To nemyslíš vážne ! Kašli naňho určite sú aj lepší . Neživ vzťah iba zo spomienok ....Drobcicka napísal:No ibaze ked mu poviem...ze nanho kaslem pretoze ma uz nelubi tak mi nato odpovie: "Tebe uz fakt je** " . Mozno aj doda ze ma lubi.....ale na druhy den to zas pojde odzaciatku.....on ma 18 takmer 19 ja mam 17 a ja nehulim...huli len on......
To je prawda...a priznavam ze je chyba aj vomne pretoze som si na neho strasne zvykla....a teraz si neviem predstavit co budem robit vtedy a vtedy...no skusim to...skusim ci sa mi ozve alebo to necha tak...skusim ci mi apson zablahozela o tyzden k mojim narodeninam:)...a aky mas nazor na to Anglicko? letenky uz su kupene......totizto ideme tam za jeho ockom....btw...on mi povedalze nemam nechce vraviet rodicom ze somnou uz nic nema.....ze radsej pocka ako to dopadne v Anglicku,....neviem pripada mi to dost divne hrat sa na "jeho holku".
Takze ak sa mi najblizsie ozve......tak mu poviem ze na ten "vztah" uz kaslem.....viem ze mi odpovie OK aj ked ho to mozno bude troska mrziet...ibaze ja viem.....skoro na 98% ze ma bude chciet v anglicku s5....neviem poznam ho poznam jeho zmyyslanie a myslim si ze si chce uzit s kamosmi pretoze vie ze pri mojom boku taketo "uzivanie" s ganjou nema.....a mysli si zee samii potom na dovolenke ospravedlni a ze vsetko pojde krasne dalej ako na zaciatku.....ibaze neviem....ci sa mam zatat a povedat NIE (aj ked by som velmi chcela)...alebo mu mam dat potom este sancu .....
-
P3Bo
Guru wannabe
Pozeraj sa ja ťa od ničoho neodhováram len musíš sama zvážiť ako ste na tom ,z tvojho rozprávania sa dalo usúdiť že asi mu na tebe už tak veľmi nezáleží ale skutočnosť môže byť iná . Skús mu dať šancu ale nech je posledná . Každý ďalší pokus bude zbytočný.Drobcicka napísal:Takze ak sa mi najblizsie ozve......tak mu poviem ze na ten "vztah" uz kaslem.....viem ze mi odpovie OK aj ked ho to mozno bude troska mrziet...ibaze ja viem.....skoro na 98% ze ma bude chciet v anglicku s5....neviem poznam ho poznam jeho zmyyslanie a myslim si ze si chce uzit s kamosmi pretoze vie ze pri mojom boku taketo "uzivanie" s ganjou nema.....a mysli si zee samii potom na dovolenke ospravedlni a ze vsetko pojde krasne dalej ako na zaciatku.....ibaze neviem....ci sa mam zatat a povedat NIE (aj ked by som velmi chcela)...alebo mu mam dat potom este sancu .....
-
Te-wei
Medium Professional
Skús sa správať ako on... tedahuliť nemusíš, len mu tiež daj najavo lahostajnosť, aby si chalanisko nemyslel, že keď na teba bude mať naladu a chuť, tak s tebou môže byť/počítať a keď nie, tak ťa odpinka... tak to teda nie, takto to vo vzťahu nefunguje... a trepať kraviny aby si si nevšímala,čo ti povie??? si mu mala povedať, ok, tak mi nič radšej ani nehovor! dosť nevyzrelé správanie..
-
triple
Guru wannabe
ludia vás vôbec nenapadlo že týpka môže niečo srať? lidia sme iný a každý sa musí vyventilvoať inak.. ja tiež napr.. ked mám už toho polno hlave si idem trocha pofajčiť a pak je to lepšie....
Rada:
nič nerieš nevnucuj sa... ak má problém a chcel aby si mu pomohla tak ti to povie.. počkaj na to anglicko podla ma má trable ktoré dúfa že do toho anglica vyrieši a potom ti všetko povie..
alebo aj nie no ja neviem
Rada:
nič nerieš nevnucuj sa... ak má problém a chcel aby si mu pomohla tak ti to povie.. počkaj na to anglicko podla ma má trable ktoré dúfa že do toho anglica vyrieši a potom ti všetko povie..
alebo aj nie no ja neviem
tak...nechala som tomu cas.Ako sa to vyvinulo? No chlapec ma podviedol...tak som sa na neho vykaslala...tyzden po podvode prisiel zamnou ..s recami ze si uvedomil ako ma miluje a ze ako sa hnusne spraval ... ze mu mam dat druhu sancu a zmeni sa nebude hulit atd atd.... takze... to celu situaciu este viac zamotalo
..aspon som sa poucilla...
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
To je ale zle ked nevies..... zamysli sa ,rozmyslaj ...zisti si čo chces a ako to chces a či ti to za to stoji ... a až potom niečo rob.... inak moze sa stat ze spravis tu istu chybu dva krat a to ta bude potom dvojnasob štvat .....Drobcicka napísal:neviem to je na tom najhorsie ze to neviem na zaciatku....
-
Enduro3333
Medium Professional
To to je torchu blba situacia lebo su možnosti bud alebo ..a jedno druhe navzajom vylučuje ... a stažujes si to ešte otazkou čo keby ....Ako sa už ty rozhodneš to je už len na tebe doležite je stat si za svojim rozhodnutím....
A hlavne Good Luck a pre tentokrat kludnu noc ... nech ti aspon sny to bremeno zo srdca znesu dole .I ked iba na chvilku....
A hlavne Good Luck a pre tentokrat kludnu noc ... nech ti aspon sny to bremeno zo srdca znesu dole .I ked iba na chvilku....