Flasu od vina, korkovy stupel, kladivkom buchnut a uz len utekat, a pozorovateMPiko napísal:rozmyslal som nad tym, ale nenasiel som sposob, ako dobre zavriet uz otvorenu sklenu flasu
coca cola light + mentos
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
p3bo neskusal, nemam mentos, lightka kola s flasou by aj bola.eMPiko napísal:myslim, ze by to vytalcilo korok a vytieklo
No ak by tam bol taky tlak ze ten korkovy stupel to vytlaci.. Tak urcite zaleti pekne daleko a cola sa rozprskne po okoli..
toot si musim vazne niekedy vyskusat..
Hm alebo preco tam rovno nedat kypriaci prasok ?:)
hehe to som robil aj ja ked som bol maly, ale pochybujem, ze by tam mohol byt taky tlak aby to roztrhlo flasuden333 napísal:ja sa pametam ked sme boli male deti tak sme s bratancom davali do tych obalov co boli v kinderku kypriaci prasok a vodu a potom to vybuchovalo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
minule leto sme to vyskusali ... nemali sme origos coca colu light, lebo mali iba politrovku vtedy , tak sme zobrali nejaku inu DIA kolu ... nadierovali sme uzaver, prevliekli cezen nitku, na nitku sme zavesili ku sebe zalepene 4 alebo 5 mentosiek ( tych klasickych bez prichute - mint myslim ) ... zastuplovali sme flasku, postavili na pevny podklad, odpocitali a islo sa .... pekna fontanka cca. 2 - 2,5 metra vysoko ..ale dost kratka casovo ... ale fajn fungovalo ... a aj sme rozmyslali ako to vylepsit ...
kedze s normalnou kolou to nejde, tak sme usudili, ze ide o reakciu umeleho sladidla co je v LIGHT kole a niecoho co obsahuju tie mintky mentosy .. a sme rozmyslali ako zosilnit tu reakciu ..a doli sme len k napadu slahnut viac mentosiek a prisypat a vymiesat dalsie umele sladidlo do tej LIGHT coly
.. ale nevyskusali sme .. nebolo kedy a poak sme uz nato zabudli ... ja teraz nemam cas stvarat kraviny, takze to nevyskusam, ,ale ak sa niekto podujmete, tak spravte video a potom zapnite sem
...
kedze s normalnou kolou to nejde, tak sme usudili, ze ide o reakciu umeleho sladidla co je v LIGHT kole a niecoho co obsahuju tie mintky mentosy .. a sme rozmyslali ako zosilnit tu reakciu ..a doli sme len k napadu slahnut viac mentosiek a prisypat a vymiesat dalsie umele sladidlo do tej LIGHT coly
-
zvonenie33
Light Professional
Skusali sme dnes s eMPikom lidl light colu a mentos nebol tak mentolove zuvacky. No neaky vysledok to dalo, nedietna cola sa nechytala, ale mentolove zuvacky boli slaba nahrada za Mentos. Trosku nas to ospliechalo a experiment sme skoncili s tym ze 2 baliky zuvaciek sme zjedli a colu sme rozliali a flasu je*li do potoka
No uznajte sami ci sa nam to podarilo....
no nepodarilo ..skoda ..nedodrzali ste ani jednu ingredienciu nemoze to byt light cola ale diet cola a spominane zuvacky tiez ...zvonenie33 napísal:Skusali sme dnes s eMPikom lidl light colu a mentos nebol tak mentolove zuvacky. No neaky vysledok to dalo, nedietna cola sa nechytala, ale mentolove zuvacky boli slaba nahrada za Mentos. Trosku nas to ospliechalo a experiment sme skoncili s tym ze 2 baliky zuvaciek sme zjedli a colu sme rozliali a flasu je*li do potoka
predava sa u nas diet cola?
-
Šu-Do
Redeemer
eeee... moze to byt aj Sprite, CoCa Cola, 7UP... nemusi byt lightka... skusali sme to so vsetkymi tymi styrmi... vysledok u kazdeho rovnaky... vytrieklo to do vysky 2 metrov u kazdehoSRneC napísal:no nepodarilo ..skoda ..nedodrzali ste ani jednu ingredienciu nemoze to byt light cola ale diet cola a spominane zuvacky tiez ...
predava sa u nas diet cola?
ale newiem ci je lepsie mat chladenu alebo teplu.. mali sme aj take aj take ale si uz nepamätam ako to bolo
-
P3Bo
Guru wannabe
Nevznikne pri sprite kuriatko ?Šu-Do napísal:eeee... moze to byt aj Sprite, CoCa Cola, 7UP... nemusi byt lightka... skusali sme to so vsetkymi tymi styrmi... vysledok u kazdeho rovnaky... vytrieklo to do vysky 2 metrov u kazdeho
ale newiem ci je lepsie mat chladenu alebo teplu.. mali sme aj take aj take ale si uz nepamätam ako to bolo
-
jin
VIP
My sme to robili raz u kamarátky - dietná cola light, vychladená, plus modré mentosky. Naraz všetky - ostriekalo to celú kúpelňu a museli sme čistiť...
Alternatíva - normálna cola, odpiť asi 1/4, prilepiť všetky mentos o vrchnák lepiacou páskou, laebo leukoplastom, ponoriť, zatvoriť, pohrkať, a tresnúť štuplom o zem - "dolet" 18 metrov
Inak takáto téma tu už bola s názvom Pokus ibaže už asi zmizla, kvôli prečisťovaniu.
Alternatíva - normálna cola, odpiť asi 1/4, prilepiť všetky mentos o vrchnák lepiacou páskou, laebo leukoplastom, ponoriť, zatvoriť, pohrkať, a tresnúť štuplom o zem - "dolet" 18 metrov
Inak takáto téma tu už bola s názvom Pokus ibaže už asi zmizla, kvôli prečisťovaniu.
nie ten vysrek je podstatne slabsi ... v tomto pokuse ide o reakciu tych umelych sladidiel nie len bubliniek ... teda aspon tak som o tom cital ... DIET COLA najviac striekaŠu-Do napísal:eeee... moze to byt aj Sprite, CoCa Cola, 7UP... nemusi byt lightka... skusali sme to so vsetkymi tymi styrmi... vysledok u kazdeho rovnaky... vytrieklo to do vysky 2 metrov u kazdeho
-
zvonenie33
Light Professional