Nic podobne som nenasiel, takze ak je ospravedlnujem sa.
Napiste sem najlepsiu divadelnu inscenaciu, ktoru ste videli a bolo by dobre keby ste ju aj trochu popisali.
Mna naposledny velmi zaujala hra Sturovci martinskeho divadla. Herci sa stylizovali do fiktivnej kapely zlozenej zo sturovcov. Vynikajuco prerobene patosove dialogy a prespievane basne skutocnyhc narodnych buditelov (rock, punk, ska). Taktiez vystihli i historiu a vztahy medzi jednotlivymi postavami. Nechybal, vtip, trava, alkohol, ozraty divak a pdobne pikosky. Velmi odporucam a keby som byval v Martine urcite idem este raz.
mne osobne sa najviac pacil Fidlikant na streche, bolo to v NR v divadle, je to o zidoch, velmi dobra hra. a este sa mi pacilo predstavenie Beatles, bolo to v BA a bolo to vlastne o nich ako o skupine, hrala tam kosicka skupina, myslim ze sa volaju the chrobaci (?)
brm napísal:Inak veľmi do divadla nechodím, ale z tých navštívených sa mi asi najviac páčilo vystúpenie RND - Súpis dravcov.. až mi slzy tiekli.
jaj no tak to RND je ina kava to sa vzdy narehocem... mam od nich aj nejake hry na cd, takze ich pocuvam dost casto: Janosik a Clovecina, to je nieco uzasne edit:poznate niekto ceske divadlo Katovna ala Sklep? hra tam napriklad tomas hanak a ine osobnosti ti maju perfektne hry, vzdy sa na tom smejem
Svojho času som obšuvboval divadelné inscenácie divadla STKOA, najmä Anpass. V súčastnosti rád zájdem do divadla SkRAT, zvlášť inscenácia "Umri, skap a zdochni!" ma dostala. Nepohrdnem však ani divadlom kaplnka. Čo je zvláštne, do "klasických" divadiel typu SND, malá scéna apod často nezavítam. Tam skôr na operu/balet, to tam má svoje čaro
Mne osobne sa najviac paci predstavenie divadla GUnaGU, ENGLISH IS EASY, CSABA IS DEAD. Sice som nemal tu cest vidiet tuto hru nazivo, ale niekedy snad budem mat to stastie a budem sa moct z chuti zasmiat aj priamo v divadle na tejto skvelej inscenacii.
No ja sa pridám uz k spomínanym Sturovcom...bolo to perfektne predstavenie....a kedze som Martincan tak som si toto predstavenie vychutnal presne 4 kraat...a vzdy to bolo perfektne....fakt mozem sa pridat a odporuucat....
axXis napísal:Ja som sa po tom spytoval, ale nikdá nemaju. Kde sa da to cedlo kupit?
No u nas v Martine je kazdy rok festival Dotyky a spojenia...to je divadelny festival...kde vlastne hraju herci z celeho SK rozne hry ktore sa hrali za cely rok...no a na namesti sme mali dost tucne podium a tam spravili ani nie predstavenie ale koncert a potom sa krstilo to CD a do 20min boli vsetky CD vypredane....ale predpokladam ze ak si brnknes do divadla tu v MT ze by sa naslo este nieco....
Ricardo napísal: spravili ani nie predstavenie ale koncert a potom sa krstilo to CD a do 20min boli vsetky CD vypredane....
Sa ani nedivim. V ten den co som videl tuto hru sa konali staromestske slavnosti u nas. Boli tam Polemic, Cechomor a Boh vie kto vsetko este. Ale ani jedna kapela na nich nemala.
Edit: Mala byt teraz nejaka velka open air show(ZA) divadelnikov z celeho Slovenska a tusim aj nejaki zahranicni. Ale pocasie si zas diktuje ako chce.
nooo ako boli fakt dobrí musím povedat.....a este prakticky vsetci su to ludia co ich pravidelne stretavas na ulici....bo MT dost male mesto...tak to malo stavu....pekny zazitok...uz sa tesím na dalsí rok.....ved to bolo vlastne od piatku....ten festivalík
nemam najoblubenejsie iba oblubene.naposledy to bolo predstavenie chrobak v hlave v kosickom divadle.a musim uznat tak ako sa clovek nasmeje pri dobrej komedii v divadle sa nikdy nenasmeje pri filme.takze urcite odporucam.a takisto aj predstavenie portugalia ktore sa uz zial nehra.