Mafia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

u nas maju vsetko pod palcom albanci,macedonci,ukrajinci a turci.sranda je ze vsetky cukrarne alebo zmrlinarne maju pod prstom pristahovalci.zaujmave ake ksefty cez tie to podniky prehanaju.tiez som videl raz stretko hrozivo vyzerajucich cinanov v jendom cinskom podniku.a tychto slovenskych sustakovych mafianov tu mame po kkt.takze asi tak s mafiou v nasom meste
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

AJ v ZH je par individui ..zmrzliny takisto patria pod pristahovalcov daky juhoslovan ..najvacsi pajzel s najvacsim poctom navstevnikov maju tiez divne osobky ... jeden pasak tu ma zaloznu ..je to pestre .. vypalne ..nuz isto nejake je ale nemam skusenost
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Miky mam z mojej dediny zenu takze to tu byvalo ako na Sicilii, teda vlastne aj je ked sa objavy tmava X5tka jeho zeny...
inak viem o ludoch v BB,ktori by padli na hubu ak by ho pustili...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

bocian napísal:eheeeeh :hehe: ak som bol spravne vychovany medzi alkoholikmi tak si myslim spravne ze buko je lacne vino ze ? :lol:
Vychovany si bol spravne ale bolo ti zamlčané že buko sa pije nie preto že by bolo chutné ale že sa zalacno zlejš. Aj ked je to v podstate alkoholický sirup zo začaitku pôsobí dobre.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ja mam taku skusenost z TT, isiel som raz po ulici a bol tam kruhovy objazd a nejakemu tipkovi tam skapala skodovka, prave v tom case tam prisli dva cierne mercedesy, skodova starucka a tak nesla nastartuvat, po chvilke z medakov vytupili hlavohrude z bejzbalkami rozmlatili skla, kapotu, vsetko co sa dalo, nasadli do medakov obisli skodovku a isli prec a chudak v skodovke cely vystresuvany este ale 10minut tam tusim bol co sa ani nepohol,
ale inak nemam s tym moc skusenosti a ani o ziadnej mafii tu z TT neviem
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

neznasam ich buze****. jeden mafian ma zmlatil. keby som mohol tak ho zaskrtim. smejda jhnusneho
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

-dosli dvaja typci za chlapikom co mal mensi podnik ( zlaty to inteligentny vyholeny chalani), vysvetlili, ze mu chcu pomoct ochranit jeho biznis len za 50litrov mesacne. Odpoved majitela: no takze tento mesiac to mame 50 za rok to bude 600 000, vy si vazne myslite ze za tie prachy si nenajdem niekeho kto za polovicu s toho od**** teba tvojho kamosa a vasho sefa?
Nemusel platit nic.

- chlapik mal mensi nelegalny biznis v legalnej firme, ukrajinci sa dohodli bez jeho vedomia ze im ju preda :)
Nechcel predat (no skor darovat), zacali mu vyvolavat co robia jeho decka ze sa akurat na ne pozeraju, ze manzelka je tam a tam. Tak ten chudak to predal. Neskor spachal samovrazdu ale ze preco a ci to bola urcite samovrazda :/

-jedno decko nastrkalo do dvery od BMW zapalky heh aka sranda.
majitel mu prestrelil kolena. Uz to nerozbehal.

EDIT/// inac myslim ze najhorsia mafia je MS13
http://en.wikipedia.org/wiki/Mara_Salvatrucha
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

audiotrack napísal:Ocovému spolupracovníkovi ukradol niekto auto. Bol na polícii, čakal dva týždne a nič. Nevedeli ho nájsť. Potom sa obrátil na mafiu (neviem kde získal kontakt) a tam ho behom 3 dní našli ale boli mu ho ochotný "vydať" za 200 litrov.
podobne som zazil aj ja: sused kupil auto, na druhy den ho nemal. siel na policiu a tam sa uradnik spytal na meno, nieco pozrel v pc a hovori ze chodte do nejakej dediny, cislo domu, tam to auto je. isiel tam a auto odparkovane pred domom. nastartoval ho a odisiel v nom. ale aby som nebol uplne OT: v galante je niekolko podnikatelov, ktori sa "kamaratia" s primatorom, takze podmienky tendra sa upravuju podla ponuky daneho podnikatela (ale to asi vsade), potom rozne kupovanie hlasov pred volbami na roznych akciach vo forme zadara pecene prasa a vino :D dost je toho, este by som tu zabral priestor ostatnym... ale este jednu vec: na gympli kam som chodil boli 2 bratia, ich otec bol sudca a nanestastie pre tych chalanov, dostaval pravidelne pripady, v ktorych vystupovali mafiani. ked bol rozsudok "neoptimisticky", bezne prisli chalani do skoly s monoklami, zlomene koncatiny a tak podobne. okrem toho je v ga jeden chlap, miestny boss a volakedy bolo uplne bezne, ked prisli na diskoteku do baru, vytiahli 9mm pistole a zacali strielat (ked si zoberiete, ze to ma 15 nabojov, tak je to dost drsne), vacsinou sa nic nestalo, len znicili podnik inemu sokovi. a tak no
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

ja zase poznam, kto "vladne" vo Vranove. Chodil som s mafianovym synom do triedy a neskor aj s druheho mafiana dcerou. Kazdy ich pozna a vsetci vedia ze to su mafiani. Kamarat pre nich jeden cas pracoval, a mal velke problemy, nechceli mu dovolit odist a vyhrazali s amu, a az ja s dalsi mnajlepsim kamaratom sme mu s tym pomohli, ale za taku cenu, ze sme raz traja sedeli vonku na lavacicke, bola tma nikoho nikde a odrazu pred nam izastavila cierna audina, stiahlo sa okno a tam taky chlapik, hned dal telefon ku uchu, ocividne oznamoval sefovi kde sme. Ten kamarat co pre nich pracoval, sa hned postavil, ze ide domov a utekal. A my s nim.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ades napísal:podobne som zazil aj ja: sused kupil auto, na druhy den ho nemal. siel na policiu a tam sa uradnik spytal na meno, nieco pozrel v pc a hovori ze chodte do nejakej dediny, cislo domu, tam to auto je. isiel tam a auto odparkovane pred domom. nastartoval ho a odisiel v nom. ale aby som nebol uplne OT: v galante je niekolko podnikatelov, ktori sa "kamaratia" s primatorom, takze podmienky tendra sa upravuju podla ponuky daneho podnikatela (ale to asi vsade), potom rozne kupovanie hlasov pred volbami na roznych akciach vo forme zadara pecene prasa a vino :D dost je toho, este by som tu zabral priestor ostatnym... ale este jednu vec: na gympli kam som chodil boli 2 bratia, ich otec bol sudca a nanestastie pre tych chalanov, dostaval pravidelne pripady, v ktorych vystupovali mafiani. ked bol rozsudok "neoptimisticky", bezne prisli chalani do skoly s monoklami, zlomene koncatiny a tak podobne. okrem toho je v ga jeden chlap, miestny boss a volakedy bolo uplne bezne, ked prisli na diskoteku do baru, vytiahli 9mm pistole a zacali strielat (ked si zoberiete, ze to ma 15 nabojov, tak je to dost drsne), vacsinou sa nic nestalo, len znicili podnik inemu sokovi. a tak no
to stym sudcom myslis vazne? ou, no je to dost brutal, nevies ako sa zachoval otec v tom pripade?
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

u nas v bratislave konkretne v prievoze zo dna na den zmizol jeden dobrak ktory nikoho nemal a udajne predal svoj dom za 6 milinov a pritom si pametam ze tyzden pred zmiznutim sa stazoval v krcme ze za nim boli nejaki v sakach a ponukali mu dom predat.a jednodeho dna len tak zmizol a nikto o nom nic nevie..bohuzial bytova mafia si ho nasla pretoze zil sam a nemal po nom kto dedit...dodnes ho samozrejme nenasli a myslim ze tak skoro nenajdu a prekvapenie bolo ze tieto bytove podvody organizovala zena a teraz sedi lebo nieco na nu nasli..
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

co robi ta mafia mara salvatrucha lebo som o nich nic nepocul
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ty kokos som si precital celu temu sak clovek sa musi bat aj podnikat. bud nebe mat zisku alebo skonci pod zemou :roll:

aby som nebol OT: aj v PD sa to zacina rozbiehat par divnych vrazd

audiotrack: ak si pamatas toho pri masiarni na motorke co odpinkali
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

ja s nimi nemám žiadne skúsenosti(na šťastie.. :) ) ale raz mi mamina vravela, že jej kamarátka šla s manželom v aute..a chceli predbehnúť nejaké auto..a to ich blokovalo stále..keď ho už predbehli, tak jej manžel ukázal že či mu šibe.. auto ich hneď predbehlo späť a tak, ako si búchal on rukou po hlave, tak si típek búchal po hlave so zbraňou.. :?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ZitePunkom napísal:ja s nimi nemám žiadne skúsenosti(na šťastie.. :) ) ale raz mi mamina vravela, že jej kamarátka šla s manželom v aute..a chceli predbehnúť nejaké auto..a to ich blokovalo stále..keď ho už predbehli, tak jej manžel ukázal že či mu šibe.. auto ich hneď predbehlo späť a tak, ako si búchal on rukou po hlave, tak si típek búchal po hlave so zbraňou.. :?
nevidela to nahodou vo filme? pretoze si myslim, ze toto ani mafia nespravi
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

IMI napísal:co robi ta mafia mara salvatrucha lebo som o nich nic nepocul
Mara SalvaTrucha - MS 13 ... odporúčam pozrieť
http://video.google.com/videoplay?docid ... 90714263&q
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

hm ako to tu citam tak mi idu az zimomriavky po tele..
nejake ocividne dôkazy toho ze v BB je nejaka mafia som nezbadal, okrem faktu ze jeden nemenovany a medialne znamy mafian je tu Bossom.. :?
radsej ostanem v nevedomosti :idea:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tomasko napísal:nevidela to nahodou vo filme? pretoze si myslim, ze toto ani mafia nespravi
To sa stava relativne bezne, v Kosiciach sa tak aj strielalo, ale to bol nejaky opity vojak :)
Proste ide o to, ze typek ma zbran a mysli si, ze je vsemocny.
Inak podobny pripad sa stal (bude to zniet blbo, ale vertim ze to je pravda) znamemu mojho kamarata, ked isiel s rodinou na aute a nejaky typek ho dost riskantne predbehol, tak na neho zatrubil a zablikal...lenze typek ho donutil zastavit, vystupil a zacal pred nim mavat zbranou so slovami ze ci je este stale frajer :?
Napísať odpoveď