rande na slepo
-
midnight_man
Guru
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja poynam iba taketo stretavania a vobec mi nevadia kazde nove stretnutie je nova vyzva ako pisal krija a tak sa mi to pači ....s kamaratkou ktoru poznam už povedzme dlhsiu dobu si neviem predstavit ze by som si niečo začal lebo by som pokazil kamaradstvo .....Tak radsej vsetko alebo nič ,než niečo a potom vsetko alebo nič......
Ja mam teraz taky problem respektive len problemik malicky
.... no proste niejake dievca z pokecu ma taha von , akoze nie rande asi len tak kamaracky no nema foto o to az tak nejde ja tiez nemam na pokeci foto len proste ma ist tiez je to v podstate tak ze o nej do kopy nic neviem iba raz som s nou pisal to bude dajaka divoka baba
ked hned uz von ma taha ... ta ja len co by ste urobili na mojom mieste ?? asi mam ist nee ?? sak co sa moze stat ked to nevijde abo si nebudeme sympaticky ta svet sa nezruti ved i tak o nej nic do kopy neviem ... neee
-
P3Bo
Guru wannabe
Odpovedal si si sám, ak si nebudete sympatický tak aspoň niekoho nového spoznášslavo120 napísal:Ja mam teraz taky problem respektive len problemik malicky.... no proste niejake dievca z pokecu ma taha von , akoze nie rande asi len tak kamaracky no nema foto o to az tak nejde ja tiez nemam na pokeci foto len proste ma ist tiez je to v podstate tak ze o nej do kopy nic neviem iba raz som s nou pisal to bude dajaka divoka baba
ked hned uz von ma taha ... ta ja len co by ste urobili na mojom mieste ?? asi mam ist nee ?? sak co sa moze stat ked to nevijde abo si nebudeme sympaticky ta svet sa nezruti ved i tak o nej nic do kopy neviem ... neee
-
Eidos
Light Expert
Pomerne dostkrat som sa takto stretla.
Najhorsie stretka na slepo su ked sa ide na kavicku - cize posediet. Na to som vyslovene alergicka. Ale ked sa "slepi" dohodnu, ze pojdu spolu korculovat, na motokary, hadzat sipky, behat po lese, na hokej, na kurz jazdenia na koni... tak vtedy su tie "stretka" dost zaujimave.
Dolezite je aby si siel bez predsudkov a s tym, ze sa ides stretnut akoby s kamoskou z detstva.
Najhorsie stretka na slepo su ked sa ide na kavicku - cize posediet. Na to som vyslovene alergicka. Ale ked sa "slepi" dohodnu, ze pojdu spolu korculovat, na motokary, hadzat sipky, behat po lese, na hokej, na kurz jazdenia na koni... tak vtedy su tie "stretka" dost zaujimave.
Dolezite je aby si siel bez predsudkov a s tym, ze sa ides stretnut akoby s kamoskou z detstva.
-
triple
Guru wannabe
podla mna pohoda.. má to svoje + ale aj -
ja to zvyknem riešiť prechádzkou s mojím psíkomEidos napísal:Pomerne dostkrat som sa takto stretla.
http://www.hojko.com/post623224.html#623224 ty praseTe-wei napísal:no ja som dnes napísal jednej babe na pokeci poštu a pozval som ju na kávu... hned, len tak z fleku... :)Ona nepojde, ale zábava musí byť, nie?
-
Enduro3333
Medium Professional