Richard - nezistoval som preklad. ale ak by tu bol moj menovec, nech da vediet btw mohli by ste hodit stranku, kde su tie preklady. odpoved UTFG poznam, ale neviem ako sa mam na takuto vec uja googla spytat
turtlak69 napísal:Richard - nezistoval som preklad. ale ak by tu bol moj menovec, nech da vediet btw mohli by ste hodit stranku, kde su tie preklady. odpoved UTFG poznam, ale neviem ako sa mam na takuto vec uja googla spytat
ja mam doma teda moji rodičia maju na toto knihu z nej mi vybrali moje meno
eMPiko napísal:OT: vyznam sa sklonuje podla vzoru dub
Nominativ pluralu:
duby - vyznamy
ja viem ale všimol som si to neskoro až ked som to čital spatne po vytvorení
Krstné meno Alexander má grécky pôvod a v preklade jeho význam znamená "obranca mužov". Nositeľov tohto mena oslovujeme väčšinou Alex, Saša a meniny oslavujú 27. februára.
turtlak69 napísal:Richard - nezistoval som preklad. ale ak by tu bol moj menovec, nech da vediet btw mohli by ste hodit stranku, kde su tie preklady. odpoved UTFG poznam, ale neviem ako sa mam na takuto vec uja googla spytat
na strykovi googlovi vsetko je
Má nemecký pôvod zo staronemeckých slov richi+hart s významom „mocný“,
„tvrdý vládca“
jin napísal:Ja by som sa tiež veľmi rád dozvedel význam svojho (Timotej). Existuje na to dáky web, aelbo dačo podobné??
Mužské meno Timotej má grécky pôvod a v preklade znamená "uctievajúci Boha"
.........vsetko najdete bud na babetko.sk alebo wikipedia
Mužské meno Miroslav má slovanský pôvod a význam mena je "mier slávi", "mierumilovný". Nositeľov tohto obľúbeného mena oslovujeme Miro, Mirko, Mirec, Miňo. Meniny oslavujú 29. marca.
hm
Patrik z lat. Patricius urodzený, patricijský (z pater otec), muž. meno Petrik je pôv. írska podoba, angl. Patrick, franc. Patrice (Patris), rus. Patrikej, dom. Paťo, - Paťa
zdroj: http://www.fodor.sk/Spectrum/mena.htm