Ta prva foto to kde bol ten pohar ??zelovoc napísal:Zjebiky na majalese
Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Canon Ixus 70
Ako kde? Si este nebol na majalese comiki690 napísal:Ta prva foto to kde bol ten pohar ??
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
fotografovanie nestudujem, je to len hobby, ani s tou technikou sa vela neda robit ale myslim ze to co tu davam je ten lepsi priemer z toho co tu je. jo a treba sa chvalitk6 napísal: Inak nemam dojem ze by to boli prave art fotky, ale ved treba sa pochvalit
-
jin
VIP
No nedávno som bol zo školy na výlete v Nemecku a foťák so sebou. Narobil osm 800 fotiek, ale väčšina z nich je portrétová, no málokto by chápal pozadie, vyžarovanie a atmosféru tých fotiek. Avšak tu je zopár, čo ma múza kopla a ešte aj zopár starších, ktoré však ešte neuzreli svetlo hojka
.sm00th - moja najlepšia (jediná
) modelka, táto foto sa mi nehorázne páči, ale to som možno iba zaujatý
(zámerné rozostrenie)
.Insectoid Opustená vlaková súprava a jej obyvateľ
.Sister m00n Sister moon preto, že mi táto fotka napadla pri tom, ako som počúval túto skvelú skladbu a pozeral na mesiac. Statív.
.Monk of the ghetto S kamarátmi sme natáčali v habitoch a kapku sme si zablbli po blave, prešli sme sa v dvojrade po meste v týchto habitoch...To boli ksichty okoloidúcich
.Heaven above Zápzdy slniečka nezvyknem fotiť, je to klišé, ako delo, keď ale tento bol taký krásny
.Reflexion Odraz vody na hladine jazera, ako Ste si ho možno ešte nevšimli
.Sound wiring Tak toto sa podarilo v Hamburgu v zvonici miestnej katedrály. lanká ku zvoncom na manuálnej zvonkohre. (rozostrenie zámerné)
Veľmi ma poteší akákoľvek kritika, Vaše názory, podnety na zlepšenie, reakcie a námety sú srdečne vítané
Použitý stroj Lumix DMC-FZ50 (aka DSLR), objektív LEICA 35-420, F2,8-F11, ani jedna nie je s wide predsádkou, fotím iba s UV filtrom marumi 55mm, ako ochranu pred mechanickým poškodením objektívu.
.sm00th - moja najlepšia (jediná
.Sister m00n Sister moon preto, že mi táto fotka napadla pri tom, ako som počúval túto skvelú skladbu a pozeral na mesiac. Statív.
.Monk of the ghetto S kamarátmi sme natáčali v habitoch a kapku sme si zablbli po blave, prešli sme sa v dvojrade po meste v týchto habitoch...To boli ksichty okoloidúcich
.Heaven above Zápzdy slniečka nezvyknem fotiť, je to klišé, ako delo, keď ale tento bol taký krásny
.Sound wiring Tak toto sa podarilo v Hamburgu v zvonici miestnej katedrály. lanká ku zvoncom na manuálnej zvonkohre. (rozostrenie zámerné)
Veľmi ma poteší akákoľvek kritika, Vaše názory, podnety na zlepšenie, reakcie a námety sú srdečne vítané
Použitý stroj Lumix DMC-FZ50 (aka DSLR), objektív LEICA 35-420, F2,8-F11, ani jedna nie je s wide predsádkou, fotím iba s UV filtrom marumi 55mm, ako ochranu pred mechanickým poškodením objektívu.
-
bocian
Light Professional
hehe... pekne mocjin napísal:No nedávno som bol zo školy na výlete v Nemecku a foťák so sebou. Narobil osm 800 fotiek, ale väčšina z nich je portrétová, no málokto by chápal pozadie, vyžarovanie a atmosféru tých fotiek. Avšak tu je zopár, čo ma múza kopla a ešte aj zopár starších, ktoré však ešte neuzreli svetlo hojka![]()
.sm00th - moja najlepšia (jediná) modelka, táto foto sa mi nehorázne páči, ale to som možno iba zaujatý
(zámerné rozostrenie)
.Monk of the ghetto S kamarátmi sme natáčali v habitoch a kapku sme si zablbli po blave, prešli sme sa v dvojrade po meste v týchto habitoch...To boli ksichty okoloidúcich![]()
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
sice offtopic ale de ste zohnali tie habity?jin napísal:No nedávno som bol zo školy na výlete v Nemecku a foťák so sebou. Narobil osm 800 fotiek, ale väčšina z nich je portrétová, no málokto by chápal pozadie, vyžarovanie a atmosféru tých fotiek. Avšak tu je zopár, čo ma múza kopla a ešte aj zopár starších, ktoré však ešte neuzreli svetlo hojka![]()
.sm00th - moja najlepšia (jediná) modelka, táto foto sa mi nehorázne páči, ale to som možno iba zaujatý
(zámerné rozostrenie)
.Monk of the ghetto S kamarátmi sme natáčali v habitoch a kapku sme si zablbli po blave, prešli sme sa v dvojrade po meste v týchto habitoch...To boli ksichty okoloidúcich![]()
-
jin
VIP
nordkapp_pb: Prvou som si nie istý, či spadá pod "art", no aj tak by som na nej poopravil pár vecí. Máš prepal pri okraji kvetu - slnko, jasná vec, ďalej exte šum a potom neviem dobre rozoznať, či na niektorých mrakoch nie je odraz "skiel".
Foto 2 "art" už je, no aj tam by som pár vecí poopravil. Velikánska škoda je toho ľavého dolného rohu so spinkami, to narúša celistvosť obrázku. Inak celkom vydarený "random", aj keď škoda tých prstov. Ale tie tam nevadia najviac, to skôr tie spinky. Inak celkom podarená vec
skenner: Zápožička, ako filmová rekvizita z Dómu sv. Martina
Foto 2 "art" už je, no aj tam by som pár vecí poopravil. Velikánska škoda je toho ľavého dolného rohu so spinkami, to narúša celistvosť obrázku. Inak celkom vydarený "random", aj keď škoda tých prstov. Ale tie tam nevadia najviac, to skôr tie spinky. Inak celkom podarená vec
skenner: Zápožička, ako filmová rekvizita z Dómu sv. Martina
-
jin
VIP
Tak osm sa Ja a môj foťák vrátil z Ríma (už dávnejšie) a priniesol si kooopec fotiek. Nakoľko však môj stroj má problémy so šerom a to zvlášť v kostoloch a môj krásny statív si hovel doma, tak som fotil z ruky. Väčšina fotiek bola na 2 veci
Ale aj tak tri vyšli
.Brightness - Chrám svätého Petra. Prepáčte mi to lammerský orezané lano, ale je skoro polnoc a žmúrim do monitora
.Holy shining2 - The Jewel Chr. Sv. Petra takisto, foťák položený na podlahe, klasika. Ale strašne sa mi páčia farby
.Thorns around...than... Rím, most pri anjelskom hrade. Detail jednej sochy z môjho uhlu pohľadu.
Za komentáre vďaka
Ale aj tak tri vyšli
.Brightness - Chrám svätého Petra. Prepáčte mi to lammerský orezané lano, ale je skoro polnoc a žmúrim do monitora
.Holy shining2 - The Jewel Chr. Sv. Petra takisto, foťák položený na podlahe, klasika. Ale strašne sa mi páčia farby
.Thorns around...than... Rím, most pri anjelskom hrade. Detail jednej sochy z môjho uhlu pohľadu.
Za komentáre vďaka
fotite niekto aj panoramaticke fotky??
Kód: Vybrať všetko
http://slovsped.tym.cz/letisko.jpgKód: Vybrať všetko
http://slovsped.tym.cz/IMG_1107.JPGvou, letisko košice (LZKZ) od aeroklubu blízko konca 01, fotíš tam aj niečo viac ?Twixix napísal:fotite niekto aj panoramaticke fotky??Kód: Vybrať všetko
http://slovsped.tym.cz/letisko.jpg
Steju: no bol som tam s pershing-om...neviem ci tu chodi na forum...ale chceli sme nafotit nejake pristatie akurat ze nam to kusa nevyslo ale mam len odlet aj to len videa v celkom blbej kvalite...chcem sa tam zase vratit ale v tom teple tam ist zase na bike nechcem ist...
Kód: Vybrať všetko
http://slovsped.tym.cz/IMG_1116.JPG-
blazer
Professional
Re: re
no to su rady jak kup si auto hlavne aj s kolesami a nech ma zavrete okienka inak ti bude zimadexter7007 napísal:rada???okej:slabe iso dal by som to do tmavsieho odtienu ale na pc a nie na fotaku.......len tak mimochodm.....ked vravis ze tento fotak neni tvoj a ze ty nemas...tak urcite by som kupil digitalnu zrkadlovku.....s vymennim objektivom....a este maj stativ lebo to bude naprd.....pametaj vzdy fot farebne ale na pc si to prerob....je to kvalitnejsie ked je to ciernobiele rovno v PC![]()
![]()
![]()