Fotografia - novinky, technika, diskusia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Canon Ixus 70

Príspevok od používateľa miki690 »

zelovoc napísal:Zjebiky na majalese
Ta prva foto to kde bol ten pohar ??
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

miki690 napísal:Ta prva foto to kde bol ten pohar ??
Ako kde? Si este nebol na majalese co :D Normalne letel vzduchom proste :D Inak nemam dojem ze by to boli prave art fotky, ale ved treba sa pochvalit :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Tá druhá je art fotka - tuším že je v zlatom reze ..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

k6 napísal: Inak nemam dojem ze by to boli prave art fotky, ale ved treba sa pochvalit :wink:
fotografovanie nestudujem, je to len hobby, ani s tou technikou sa vela neda robit ale myslim ze to co tu davam je ten lepsi priemer z toho co tu je. jo a treba sa chvalit :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

No nedávno som bol zo školy na výlete v Nemecku a foťák so sebou. Narobil osm 800 fotiek, ale väčšina z nich je portrétová, no málokto by chápal pozadie, vyžarovanie a atmosféru tých fotiek. Avšak tu je zopár, čo ma múza kopla a ešte aj zopár starších, ktoré však ešte neuzreli svetlo hojka :)

.sm00th - moja najlepšia (jediná :D ) modelka, táto foto sa mi nehorázne páči, ale to som možno iba zaujatý :oops: (zámerné rozostrenie)
.Insectoid Opustená vlaková súprava a jej obyvateľ :)
.Sister m00n Sister moon preto, že mi táto fotka napadla pri tom, ako som počúval túto skvelú skladbu a pozeral na mesiac. Statív.
.Monk of the ghetto S kamarátmi sme natáčali v habitoch a kapku sme si zablbli po blave, prešli sme sa v dvojrade po meste v týchto habitoch...To boli ksichty okoloidúcich :lol:
.Heaven above Zápzdy slniečka nezvyknem fotiť, je to klišé, ako delo, keď ale tento bol taký krásny :aasmile11:
.Reflexion Odraz vody na hladine jazera, ako Ste si ho možno ešte nevšimli :)
.Sound wiring Tak toto sa podarilo v Hamburgu v zvonici miestnej katedrály. lanká ku zvoncom na manuálnej zvonkohre. (rozostrenie zámerné)

Veľmi ma poteší akákoľvek kritika, Vaše názory, podnety na zlepšenie, reakcie a námety sú srdečne vítané :smt119
Použitý stroj Lumix DMC-FZ50 (aka DSLR), objektív LEICA 35-420, F2,8-F11, ani jedna nie je s wide predsádkou, fotím iba s UV filtrom marumi 55mm, ako ochranu pred mechanickým poškodením objektívu.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

jin napísal:No nedávno som bol zo školy na výlete v Nemecku a foťák so sebou. Narobil osm 800 fotiek, ale väčšina z nich je portrétová, no málokto by chápal pozadie, vyžarovanie a atmosféru tých fotiek. Avšak tu je zopár, čo ma múza kopla a ešte aj zopár starších, ktoré však ešte neuzreli svetlo hojka :)

.sm00th - moja najlepšia (jediná :D ) modelka, táto foto sa mi nehorázne páči, ale to som možno iba zaujatý :oops: (zámerné rozostrenie)
.Sister m00n Sister moon preto, že mi táto fotka napadla pri tom, ako som počúval túto skvelú skladbu a pozeral na mesiac. Statív.
.Monk of the ghetto S kamarátmi sme natáčali v habitoch a kapku sme si zablbli po blave, prešli sme sa v dvojrade po meste v týchto habitoch...To boli ksichty okoloidúcich :lol:
.Heaven above Zápzdy slniečka nezvyknem fotiť, je to klišé, ako delo, keď ale tento bol taký krásny :aasmile11:
.Sound wiring Tak toto sa podarilo v Hamburgu v zvonici miestnej katedrály. lanká ku zvoncom na manuálnej zvonkohre. (rozostrenie zámerné)

Veľmi ma poteší akákoľvek kritika, Vaše názory, podnety na zlepšenie, reakcie a námety sú srdečne vítané :smt119
Použitý stroj Lumix DMC-FZ50 (aka DSLR), objektív LEICA 35-420, F2,8-F11, ani jedna nie je s wide predsádkou, fotím iba s UV filtrom marumi 55mm, ako ochranu pred mechanickým poškodením objektívu.
hehe... pekne moc :) najviac sa mi pacia fotky CHamber93 a Pure indulgence :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

toto som ja :P
Prílohy
Andilek
Andilek
Phoboss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Phoboss »

Par fotiek z vandra

Prvu fotil kamarat...
Prílohy
zaba.jpg
oblaky.jpg
kanady.jpg
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

absolutne netusim, ci tieto fotky spadaju pod "Art-foto" ... ale mozete ohodnotiti .. btw.: je to len taka skuska ... ako absolutny zaciatocnik som otvoreny kazdej kritike, ci pozitvnej ci negativnej, hlavne aby bola argumentacia vecna :-) ...

Obrázok Obrázok

diky jin .. budem sa snazit pozlepsovat ...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jin napísal:No nedávno som bol zo školy na výlete v Nemecku a foťák so sebou. Narobil osm 800 fotiek, ale väčšina z nich je portrétová, no málokto by chápal pozadie, vyžarovanie a atmosféru tých fotiek. Avšak tu je zopár, čo ma múza kopla a ešte aj zopár starších, ktoré však ešte neuzreli svetlo hojka :)

sice offtopic ale de ste zohnali tie habity?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb: Prvou som si nie istý, či spadá pod "art", no aj tak by som na nej poopravil pár vecí. Máš prepal pri okraji kvetu - slnko, jasná vec, ďalej exte šum a potom neviem dobre rozoznať, či na niektorých mrakoch nie je odraz "skiel".
Foto 2 "art" už je, no aj tam by som pár vecí poopravil. Velikánska škoda je toho ľavého dolného rohu so spinkami, to narúša celistvosť obrázku. Inak celkom vydarený "random", aj keď škoda tých prstov. Ale tie tam nevadia najviac, to skôr tie spinky. Inak celkom podarená vec :)
skenner: Zápožička, ako filmová rekvizita z Dómu sv. Martina :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Canon EOS 350D

Príspevok od používateľa zelovoc »

orez+jas/kontrast
Prílohy
kytkax.jpg
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

veľmi art nieje, ale páči sa mi :)
Prílohy
IMG_9518.jpg
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak osm sa Ja a môj foťák vrátil z Ríma (už dávnejšie) a priniesol si kooopec fotiek. Nakoľko však môj stroj má problémy so šerom a to zvlášť v kostoloch a môj krásny statív si hovel doma, tak som fotil z ruky. Väčšina fotiek bola na 2 veci :?
Ale aj tak tri vyšli :)
.Brightness - Chrám svätého Petra. Prepáčte mi to lammerský orezané lano, ale je skoro polnoc a žmúrim do monitora :wink:
.Holy shining2 - The Jewel Chr. Sv. Petra takisto, foťák položený na podlahe, klasika. Ale strašne sa mi páčia farby :)
.Thorns around...than... Rím, most pri anjelskom hrade. Detail jednej sochy z môjho uhlu pohľadu.

Za komentáre vďaka :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Spišský hrad v noci :)
Ako pozerám, kompresia je sviňa :twisted:
Prílohy
Spisky hrad.JPG
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

zelovoc napísal:ta vcela je tam zaujimava, mozno zaujimavejsie keby si to odfotil z hora so zapnutym makrom. este napis cim si to robil.
Olympus FE-100 (X-710) :D
je to fotene s makrom
Twixix
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Twixix »

fotite niekto aj panoramaticke fotky??

Kód: Vybrať všetko

http://slovsped.tym.cz/letisko.jpg

http://slovsped.tym.cz/IMG_1107.JPG
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Twixix napísal:fotite niekto aj panoramaticke fotky??

http://slovsped.tym.cz/letisko.jpg
vou, letisko košice (LZKZ) od aeroklubu blízko konca 01, fotíš tam aj niečo viac ? :)
Twixix
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Twixix »

Steju: no bol som tam s pershing-om...neviem ci tu chodi na forum...ale chceli sme nafotit nejake pristatie akurat ze nam to kusa nevyslo ale mam len odlet aj to len videa v celkom blbej kvalite...chcem sa tam zase vratit ale v tom teple tam ist zase na bike nechcem ist...

http://slovsped.tym.cz/IMG_1116.JPG
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa blazer »

dexter7007 napísal:rada???okej:slabe iso dal by som to do tmavsieho odtienu ale na pc a nie na fotaku.......len tak mimochodm.....ked vravis ze tento fotak neni tvoj a ze ty nemas...tak urcite by som kupil digitalnu zrkadlovku.....s vymennim objektivom....a este maj stativ lebo to bude naprd.....pametaj vzdy fot farebne ale na pc si to prerob....je to kvalitnejsie ked je to ciernobiele rovno v PC 8) 8) 8)
no to su rady jak kup si auto hlavne aj s kolesami a nech ma zavrete okienka inak ti bude zima
Napísať odpoveď