teraz ma uplne vytocila jedna spoluziacka, no, ze totalna pi*a to je. take by som bil. proste namyslena skrata, necudujem sa, ze ju nikto nema rad
a potesilo? bol som na kupku a zabaval sa.
Dnes ma nastvala ta hrozna burka ktora bola na zapade Slovenska. Krupy ako ceresne, vietor ako v Amerike ked sa schyluje k tornadu a dazd ako keby polievali s plnym sudom vody. Smetiaky pred barakom rozfukalo tak, ze stvrtka aut pooskierany predky.Psycho.
Sajmon napísal:Dnes ma nastvala ta hrozna burka ktora bola na zapade Slovenska. Krupy ako ceresne, vietor ako v Amerike ked sa schyluje k tornadu a dazd ako keby polievali s plnym sudom vody. Smetiaky pred barakom rozfukalo tak, ze stvrtka aut pooskierany predky.Psycho.
No mne aj zhasol uplne komp, som myslel ze zdroj odisiel, ale nastastei funguje este. Taku burku som ale este nezazil asi. A susedovci otvorene okno dokoran, zlomilo im garnizu
Co myslite, potesilo ma to alebo nie, ked som sa dozvedel, ze ma prijali na Pravnicku fakultu v Bratislave? Ja myslim, ze som vcelku rad...
Plus ma tesi, ze na di.fm hraju na Trance stanici super vecicky...
dnes ma velmi nahneval fakt ze som ZMESKAL prijimaciu skusku na fpm euba z dovodu burky ktora sa prehnala po zapadnom slovensku a sm bol nuteny prist vlakom do ba so 183minutovym meskanim coz ked som dosiel na eu tak mi dali 10minut na celu matiku a bolo to v prdeli...
a potesilo? nic. dnes je sk*rveny den...
tomexx: nie ziadny mi nedali a to je na tom to najhorsie. ucim sa na prijimacky kazdy den od konca strednej a toto sa mi stane. na tu skolu som chcel velmi ist a teraz budem rok doma...
ps: dnes je taktiez o hovne den. o dovod viac sa ist opit.
ZHNiLa_KaCHNa napísal:dnes ma velmi nahneval fakt ze som ZMESKAL prijimaciu skusku na fpm euba z dovodu burky ktora sa prehnala po zapadnom slovensku a sm bol nuteny prist vlakom do ba so 183minutovym meskanim coz ked som dosiel na eu tak mi dali 10minut na celu matiku a bolo to v prdeli...
a potesilo? nic. dnes je sk*rveny den...