Preco muzi po sexe zaspia ? :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Preco muzi po sexe zaspia ? :)

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Dneska som pocuval v radiu take mrte odpovede padali na tuto otazku..Tak sa chcem opytat vas :) Ja si myslim ze po sexe je zena uz nepotrebna :D hh

erytrocit ak zas je problem s temou mozes ju zamknut
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som ani raz po sexe nezaspal ... Podla mna to je dokaz neucty k zene ...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ježis ty maš temy.......
Asi ked maš taky nazor na ženy tak asi aj ty zaspiš je to spoločne s uctou a rešpektom ...
Pretože žene sa pači ešte po sexe ked sa može mazlit a maznať a tak proste hrat... je to pre nu aj po citovej nie len po fyzickej stranke velmi prijemna "dohra"
Takže páni a hlavne dospievajuce deti :lol: :wink: nie je len v sexe dôležita predohra a akt samotny ale aj dohra ,pre niektore a osobne si myslim pre 99,9% žien je to dost dôležité :hmm: .... zaspia iba ty najväčší idioti alebo ty čo maju ženu ako hračku a vôbec ju nerešpektuju ...(vinimku berem ako že chlap je straaaaasne unaveny a žena ho ešte k tomu znasilnuje vtedy je asi povolene hned zaspat :lol: )
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no mozem povedat ze po sexe hmm unava je asi tak 10 minut ale nie taka ze by som zaspal proste len tak velda seba lezat a pozerat sa na seba no po 10 minutach ficak znova sa da pohoda organizmus si oddychne a myslim ze nezaspat nieje tazke :) inak tiez si myslim ze k partnerke by to bolo neslusne
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No podľa mňa sú to hlúpostí... Ja som po sexe ešte nikdy nezaspal.... :twisted:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Zaspí iba ten, kto má ženu len na sex, splní si svoju potrebu a môže ísť ďalej. Keďže je pradepodobne už aj pokročilá hodina a on práve podal (v tom lepšom prípade) veľký športový výkon, tak je patrične unavený a potrebuje si oddýchnuť....
Bolo by celkom zaujímavé, keby k téme prispel niekto, kto má s tým aj osobnú skúsenosť...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no neviem preco to tak odsudzujete. podla mna je to celkom prijemne si pospat potom v objati. nevidim v tom nic zle. vzdy je unavena aj partnerka :oops: takze neviem preco sa premahat ked sa chce obom spat. trosku sa porozpravat, ulozit sa, uzit si ten prijemny pocit a zaspat :) a potom sa spolu zobudit.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

turtlak, myslím, že si celkom nepochopil tému - je rozdiel, keď zaspí muž a keď zaspia obaja v príjemnom objatí....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Akože sorry ale keď som so ženou a milujeme sa do nejakej druhej-tretej ráno, tak je pochopitelné,že potom chcem ísť asi spať,nie? A nie len ja, ale aj drahá a nevidím v tom žiadny prejav neucty k žene, to čo je za kravinu a aj to chuďatko ktoré pri sexe uplne zmorím pak chce už len sa vydýchať a spať.

zuzilik:pridi ku mne na navštevu (jednu noc) a uvidíme kto potom zaspí ako prvý :P
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Cely tento "problem" ma jednoduche vedecke vysvetlenie, studovali sme to na univerzite. Vyssia unava muza a zeny po sexe je zamerna a ziaduca. znizenie telesnej aktivity po sexe zvysuje moznost oplodnenia a nasledne otehotnenia. Je to teda dalsi uzasny dokaz sily prirody.
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Toxikoman napísal:ty co chces ty nemas ani 15 rokov :) tam si cmulaj palec
Neviem naco provokujes, ten clovek ma podla mna ovela viac skusenosti jak ty...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no... takze... este sa mi nepodarilo, zaspat samozrejme, lebo ked pride na mna unava, ona ma drzi bdeleho roznymi sachovo-strategicko-erotickymi tahmi a ked je unavena ona tak zas ja utocim, v tej unave sa zhodneme az za usvitu ked treba do prace...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zaspavam zaroven s frajerkou, ale ona sa potom vzdy zobudi a pozera na mna, ako spim. Potom mi o tom rano rozprava, ako som sa vselijako hybal, tvaril a podobne. Je to mile. :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:ty co chces ty nemas ani 15 rokov :) tam si cmulaj palec
Tak obavam sa ze sa mylis .. prečitaj si aj ine temy nie len tie svoje :lol:
Tak povedz ty .... ty tu tvrdis ze by si to urobil .....a urobil si to ? že si hned po sexe zaspal u ženy ? Alebo predsa sa skryva človek za tym nickom ktory ma aspon trosku ....respektu ....Priznaj farbu ...
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Si myslim ze to je uplne normalne po sexe zaspat. Hlavne v noci, co by som este potom robil... rano treba vstavat. Samozrejme ze nie zaspat tak ze ho pomaly ani nevytiahne znej a uz chrape. Niekto asi videl v telke ze sa po sexe rozpravali az do rana a teraz ma z toho komplexi a boji sa zaspat aby nebol zly milenec :P
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Diestro napísal:Niekto asi videl v telke ze sa po sexe rozpravali az do rana
Nikdo tu netvrdi no až nejake vynimky :lol: 8) ze rozpravat az do rana ale to je skor tak myslene ze ešte chvilku po sexe sa maznate pripadne rozpravate a to je to asi čo sa žene pači a niektorý muži to zanedbavaju.... :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Som cital na to vtip, ze preco by sa zenske nemali urazat, ked chlapi zaspia, no lebo po dobre odvedenej praci si zasluzime oddych. :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Po sexe/pri sexe mozu zaspat aj muzi aj zeny. Preco ? Napriklad od vycerpania alebo preto, lebo pri vyvrcholeni alebo po, sa vyluci latka, ktora tlmi mozgovu cinnost, neviem presne ako sa vola a preto sa (aj po masturbaciii) niekedy citime ospaly, pripadne unavenejsi.
Spomenul som si teraz na jeden diel priatelov, kde to Monika robila s Čendlerom, misionarska poloha a zaspala mu pri tom :D, zase tiez ma napadol diel, ked to spolu robili a Čendlerovi to proste nestálo :D, to len tak na obranu nezneho pohlavia :)
SuperMatko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SuperMatko »

Playboy napísal:Cely tento "problem" ma jednoduche vedecke vysvetlenie, studovali sme to na univerzite. Vyssia unava muza a zeny po sexe je zamerna a ziaduca. znizenie telesnej aktivity po sexe zvysuje moznost oplodnenia a nasledne otehotnenia. Je to teda dalsi uzasny dokaz sily prirody.
mas pravdu, muz po ejakulacii dostane do hlavyriadnu davku feromonov a to sposobuje tu unavenost :) zeny by to mail vediet a nestazovat sa
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

asi preco...preboha ved minut tolko energie za tak kratky cas telo unavy...a zeny zaspia tiez ale potom chytau daky divny druhy "dych" proste energie maju za vagon ale to je individualne
Napísať odpoveď