erytrocit ak zas je problem s temou mozes ju zamknut
Preco muzi po sexe zaspia ? :)
Preco muzi po sexe zaspia ? :)
Dneska som pocuval v radiu take mrte odpovede padali na tuto otazku..Tak sa chcem opytat vas
Ja si myslim ze po sexe je zena uz nepotrebna
hh
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ježis ty maš temy.......
Asi ked maš taky nazor na ženy tak asi aj ty zaspiš je to spoločne s uctou a rešpektom ...
Pretože žene sa pači ešte po sexe ked sa može mazlit a maznať a tak proste hrat... je to pre nu aj po citovej nie len po fyzickej stranke velmi prijemna "dohra"
Takže páni a hlavne dospievajuce deti
nie je len v sexe dôležita predohra a akt samotny ale aj dohra ,pre niektore a osobne si myslim pre 99,9% žien je to dost dôležité
.... zaspia iba ty najväčší idioti alebo ty čo maju ženu ako hračku a vôbec ju nerešpektuju ...(vinimku berem ako že chlap je straaaaasne unaveny a žena ho ešte k tomu znasilnuje vtedy je asi povolene hned zaspat
)
Asi ked maš taky nazor na ženy tak asi aj ty zaspiš je to spoločne s uctou a rešpektom ...
Pretože žene sa pači ešte po sexe ked sa može mazlit a maznať a tak proste hrat... je to pre nu aj po citovej nie len po fyzickej stranke velmi prijemna "dohra"
Takže páni a hlavne dospievajuce deti
-
zuzkazuzka
VIP
Zaspí iba ten, kto má ženu len na sex, splní si svoju potrebu a môže ísť ďalej. Keďže je pradepodobne už aj pokročilá hodina a on práve podal (v tom lepšom prípade) veľký športový výkon, tak je patrične unavený a potrebuje si oddýchnuť....
Bolo by celkom zaujímavé, keby k téme prispel niekto, kto má s tým aj osobnú skúsenosť...
Bolo by celkom zaujímavé, keby k téme prispel niekto, kto má s tým aj osobnú skúsenosť...
-
zuzkazuzka
VIP
-
Te-wei
Medium Professional
Akože sorry ale keď som so ženou a milujeme sa do nejakej druhej-tretej ráno, tak je pochopitelné,že potom chcem ísť asi spať,nie? A nie len ja, ale aj drahá a nevidím v tom žiadny prejav neucty k žene, to čo je za kravinu a aj to chuďatko ktoré pri sexe uplne zmorím pak chce už len sa vydýchať a spať.
zuzilik:pridi ku mne na navštevu (jednu noc) a uvidíme kto potom zaspí ako prvý
zuzilik:pridi ku mne na navštevu (jednu noc) a uvidíme kto potom zaspí ako prvý
-
Enduro3333
Medium Professional
Tak obavam sa ze sa mylis .. prečitaj si aj ine temy nie len tie svojeToxikoman napísal:ty co chces ty nemas ani 15 rokovtam si cmulaj palec
Tak povedz ty .... ty tu tvrdis ze by si to urobil .....a urobil si to ? že si hned po sexe zaspal u ženy ? Alebo predsa sa skryva človek za tym nickom ktory ma aspon trosku ....respektu ....Priznaj farbu ...
Si myslim ze to je uplne normalne po sexe zaspat. Hlavne v noci, co by som este potom robil... rano treba vstavat. Samozrejme ze nie zaspat tak ze ho pomaly ani nevytiahne znej a uz chrape. Niekto asi videl v telke ze sa po sexe rozpravali az do rana a teraz ma z toho komplexi a boji sa zaspat aby nebol zly milenec 
-
Enduro3333
Medium Professional
-
r4wMUnt34q
Star
Po sexe/pri sexe mozu zaspat aj muzi aj zeny. Preco ? Napriklad od vycerpania alebo preto, lebo pri vyvrcholeni alebo po, sa vyluci latka, ktora tlmi mozgovu cinnost, neviem presne ako sa vola a preto sa (aj po masturbaciii) niekedy citime ospaly, pripadne unavenejsi.
Spomenul som si teraz na jeden diel priatelov, kde to Monika robila s Čendlerom, misionarska poloha a zaspala mu pri tom
, zase tiez ma napadol diel, ked to spolu robili a Čendlerovi to proste nestálo
, to len tak na obranu nezneho pohlavia 
Spomenul som si teraz na jeden diel priatelov, kde to Monika robila s Čendlerom, misionarska poloha a zaspala mu pri tom
-
SuperMatko
Amateur
mas pravdu, muz po ejakulacii dostane do hlavyriadnu davku feromonov a to sposobuje tu unavenostPlayboy napísal:Cely tento "problem" ma jednoduche vedecke vysvetlenie, studovali sme to na univerzite. Vyssia unava muza a zeny po sexe je zamerna a ziaduca. znizenie telesnej aktivity po sexe zvysuje moznost oplodnenia a nasledne otehotnenia. Je to teda dalsi uzasny dokaz sily prirody.