Mali ste uz takyto pocit ?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
V dobe, ked som zil este v Cesku kazdy prichod domov na vikend bol pre mna takyto moment. Nemozem si pomoct, ale velmi mi zalezi na rodine. Taktiez mam tento pocit zakazdym, ked sa mi dari v praci alebo v sukromnom zivote.
A naposledy som mal tento pocit, ked som prekvapil frajerku predvcerom s tym, ze ostanem spat v Bratislave. Vobec necakala, ze pridem a uz vobec nie, ze tam aj ostanem spat. Radost v jej ociach sposobila neskutocnu radost mne.
A naposledy som mal tento pocit, ked som prekvapil frajerku predvcerom s tym, ze ostanem spat v Bratislave. Vobec necakala, ze pridem a uz vobec nie, ze tam aj ostanem spat. Radost v jej ociach sposobila neskutocnu radost mne.
-
punkerka115
Light Expert
zazila ..le stale mozem byt viac a viac stastnejsia..ale ked som s ludmi ktorych mam rada a je haluz..nechcem aby sa ten vecer skoncil ...alebo ked som sama s mojou naj naj kamoskou a len tak kecame o vsetkom mozno na dome pri ihniku
..a s byvalym priatelom..na feste..nieco kraaaaaaaaaasne to bolo..len uz sa to nezopakujee 
-
tomexx
King
To je smutne, ze pocit uplneho stastia si prezil takto materialisticky...Sheep napísal:mal som taku nesmiernu radost ked som si kupil LCD monitor a doniesol ho domov a prvy krat zapol, nieco viac ja uz "nemozem" zazit aspon v momentalnej dobe
ale este taky fakt fasa pocit mam ked obcas dakde klatime airsoft inak nic moc emotivne nezazivam
-
JohnFrusciante
Star
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
treba byt hrdy vzdy nie len ked niekto nieco spravi.INDIGOcorp. napísal:chalan udrel si klincek po hlavicke toto si paamtam aj ja a uz som na to zabudol ja som aj plakal vtedy troska a v duchu som si myslel ze vy svine z celeho sveta sme malicky ako nic a predsa sme naj na svete tu mate a pozrite kto sme a tak vtej chvilke som bol na slovensko tak hrdy ako este nikdy
mal som take pocity, momentalne ale mam plno vela starosti a akosi na radosti nezostava cas. ked sa pripijem tak vtedy dokazem tie starosti hodit za hlavu a je mi fajn. blbe ale co uz.
V poslednej dobe som bol velmi stastny a tiez hrdy zo svojej skusky. Nie obycajnej, ale jednej z najtazsich, na ktorych sa vyhadzuje zo skoly. Tuto vednu disciplinu vedie jeden profesor s velkym p, nie nejaky curo namysleny. Neviem, co ma potesilo viac, ci to, ze som ju urobil, alebo to, ked hovoril moje zaverecne hodnotenie. Cakal som nieco plne ine. Normalne som citil, ze mi slza vyhrkne a ked som vysiel von z budovy, vtedy na mna dolahol ten pocit stastia.
-
Reli.C
Medium Star
teraz neviem či s úsmevom na tvári, alebo so slzami v očiach môžem napísať, že ÁNO!. zažil som už taký pocit. iba ťažko sa dá slovami vyjadriť čo vtedy prežívam (nenachádzam slov), a jediná myšlienka, ktorá mi vtedy "behá" hlavou, je aby sa táto chvíľa nikdy neskončila. nikdy v živote som si nemyslel, že sa taká chvíľa dá zažiť, ale vtedy (po prvýkrát) som si to uvedomil. zažívam to skoro stále, keď som v prítomnosti mojej naj kamarátky, keď sme spolu dvaja, sedíme v Prahe (Humenčania vedia o čom hovorím
) v našom boxe, alebo niekde na lavičke v meste, parku a zhovárame sa. viem, že mám pri sebe človeka na ktorého sa môžem vždy obrátiť, s ktorým sa môžem pozhovárať o všeličom, čakať od neho rozumné vyjadrenie a pocit že ju pritom môžem držať za ruku, alebo v objatí je pre mňa neopísateľný, a najkrajší vôbec. nevymenil by som to za nič na svete. nič viac vtedy ku šťastiu nepotrebujem lebo sa vtedy cítim na 100%. prajem to zažiť každému dobrému človeku.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Digital
Guru
Este nejaký ten wíd by sa hodilpinacolada napísal:juu dalsi pocit velkej radosti som zazil na poslednej stanovacke na ruzine.
sedime pri ohniku,jasna noc-svit mesiaca sa odraza od hladiny,obloha ako keby niekto rozlial mlieko na cierne platno,gitarka hra,po boku pivko,super naladka,super kamosi.no co viac by si clovek prial
Presne, to su fajnove chvile, ja som to zazival asi pred mesiacom pri grilovacke.pinacolada napísal:juu dalsi pocit velkej radosti som zazil na poslednej stanovacke na ruzine.
sedime pri ohniku,jasna noc-svit mesiaca sa odraza od hladiny,obloha ako keby niekto rozlial mlieko na cierne platno,gitarka hra,po boku pivko,super naladka,super kamosi.no co viac by si clovek prial
K tomu, ze niekto toto zaziva s priatelkou...aj ja som zazival, ale o to horsie je to potom ked o nu prides. Niet nad skvelych kamosov.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nestudujes nahodou na TUKE a SjF? lebo tam je jeden taky Ferko.janicek2 napísal:V poslednej dobe som bol velmi stastny a tiez hrdy zo svojej skusky. Nie obycajnej, ale jednej z najtazsich, na ktorych sa vyhadzuje zo skoly. Tuto vednu disciplinu vedie jeden profesor s velkym p, nie nejaky curo namysleny. Neviem, co ma potesilo viac, ci to, ze som ju urobil, alebo to, ked hovoril moje zaverecne hodnotenie. Cakal som nieco plne ine. Normalne som citil, ze mi slza vyhrkne a ked som vysiel von z budovy, vtedy na mna dolahol ten pocit stastia.
Takito su asi na kazdej skole, lebo aj tu u nas v Prahe ich zopar jezelovoc napísal:nestudujes nahodou na TUKE a SjF? lebo tam je jeden taky Ferko.
Spominam si ako som nedavno spravil jeden predmet na druhy zapis, bolo to dost svinstvo, nastastie profak v pohode, tak ked som vysiel zo skoly, citil som sa ako sfetovany
-
midnight_man
Guru