Mali ste uz takyto pocit ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Uz ste niekedy zazili pocit uplneho stastia ???

ano casto
22
17%
ano zopar krat
88
66%
zatial nie
15
11%
vobec nie a asi ani nezazijem :(
8
6%

Celkom hlasov: 133

p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

V dobe, ked som zil este v Cesku kazdy prichod domov na vikend bol pre mna takyto moment. Nemozem si pomoct, ale velmi mi zalezi na rodine. Taktiez mam tento pocit zakazdym, ked sa mi dari v praci alebo v sukromnom zivote.

A naposledy som mal tento pocit, ked som prekvapil frajerku predvcerom s tym, ze ostanem spat v Bratislave. Vobec necakala, ze pridem a uz vobec nie, ze tam aj ostanem spat. Radost v jej ociach sposobila neskutocnu radost mne.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Ano. Ked som zamturoval. Ked som mal po skuskach...
Ale najkrajsi pocit stastia je ked som s mojou laskou a ked jej spravim radost, je jedno akym sposobom :)
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

zazila ..le stale mozem byt viac a viac stastnejsia..ale ked som s ludmi ktorych mam rada a je haluz..nechcem aby sa ten vecer skoncil ...alebo ked som sama s mojou naj naj kamoskou a len tak kecame o vsetkom mozno na dome pri ihniku :)..a s byvalym priatelom..na feste..nieco kraaaaaaaaaasne to bolo..len uz sa to nezopakujee :(
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Sheep napísal:mal som taku nesmiernu radost ked som si kupil LCD monitor a doniesol ho domov a prvy krat zapol, nieco viac ja uz "nemozem" zazit aspon v momentalnej dobe

ale este taky fakt fasa pocit mam ked obcas dakde klatime airsoft inak nic moc emotivne nezazivam :wink:
To je smutne, ze pocit uplneho stastia si prezil takto materialisticky...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jasne, ked sme vonka partia a je poriadna zabava. vtedy by som cas zastavil. nechce sa mi ist domov. najkrajsi pocit, ktory prezivam. skoda, ze tychto dni je v poslednej dobe cim dalej tym menej :cry:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mal som ale vzdy trval len velmi kratko. potom som akoby zostupil na zem. ked som kupil gitaru bol som asi najstastnejsi
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

INDIGOcorp. napísal:chalan udrel si klincek po hlavicke toto si paamtam aj ja a uz som na to zabudol ja som aj plakal vtedy troska a v duchu som si myslel ze vy svine z celeho sveta sme malicky ako nic a predsa sme naj na svete tu mate a pozrite kto sme a tak vtej chvilke som bol na slovensko tak hrdy ako este nikdy :)
treba byt hrdy vzdy nie len ked niekto nieco spravi.

mal som take pocity, momentalne ale mam plno vela starosti a akosi na radosti nezostava cas. ked sa pripijem tak vtedy dokazem tie starosti hodit za hlavu a je mi fajn. blbe ale co uz.
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

V poslednej dobe som bol velmi stastny a tiez hrdy zo svojej skusky. Nie obycajnej, ale jednej z najtazsich, na ktorych sa vyhadzuje zo skoly. Tuto vednu disciplinu vedie jeden profesor s velkym p, nie nejaky curo namysleny. Neviem, co ma potesilo viac, ci to, ze som ju urobil, alebo to, ked hovoril moje zaverecne hodnotenie. Cakal som nieco plne ine. Normalne som citil, ze mi slza vyhrkne a ked som vysiel von z budovy, vtedy na mna dolahol ten pocit stastia.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

prvý šľuk mariánky :lol:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

teraz neviem či s úsmevom na tvári, alebo so slzami v očiach môžem napísať, že ÁNO!. zažil som už taký pocit. iba ťažko sa dá slovami vyjadriť čo vtedy prežívam (nenachádzam slov), a jediná myšlienka, ktorá mi vtedy "behá" hlavou, je aby sa táto chvíľa nikdy neskončila. nikdy v živote som si nemyslel, že sa taká chvíľa dá zažiť, ale vtedy (po prvýkrát) som si to uvedomil. zažívam to skoro stále, keď som v prítomnosti mojej naj kamarátky, keď sme spolu dvaja, sedíme v Prahe (Humenčania vedia o čom hovorím :wink:) v našom boxe, alebo niekde na lavičke v meste, parku a zhovárame sa. viem, že mám pri sebe človeka na ktorého sa môžem vždy obrátiť, s ktorým sa môžem pozhovárať o všeličom, čakať od neho rozumné vyjadrenie a pocit že ju pritom môžem držať za ruku, alebo v objatí je pre mňa neopísateľný, a najkrajší vôbec. nevymenil by som to za nič na svete. nič viac vtedy ku šťastiu nepotrebujem lebo sa vtedy cítim na 100%. prajem to zažiť každému dobrému človeku.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

juu dalsi pocit velkej radosti som zazil na poslednej stanovacke na ruzine.
sedime pri ohniku,jasna noc-svit mesiaca sa odraza od hladiny,obloha ako keby niekto rozlial mlieko na cierne platno,gitarka hra,po boku pivko,super naladka,super kamosi.no co viac by si clovek prial :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

pinacolada napísal:juu dalsi pocit velkej radosti som zazil na poslednej stanovacke na ruzine.
sedime pri ohniku,jasna noc-svit mesiaca sa odraza od hladiny,obloha ako keby niekto rozlial mlieko na cierne platno,gitarka hra,po boku pivko,super naladka,super kamosi.no co viac by si clovek prial :)
Este nejaký ten wíd by sa hodil :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pinacolada napísal:juu dalsi pocit velkej radosti som zazil na poslednej stanovacke na ruzine.
Presne, to su fajnove chvile, ja som to zazival asi pred mesiacom pri grilovacke.
K tomu, ze niekto toto zaziva s priatelkou...aj ja som zazival, ale o to horsie je to potom ked o nu prides. Niet nad skvelych kamosov.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

janicek2 napísal:V poslednej dobe som bol velmi stastny a tiez hrdy zo svojej skusky. Nie obycajnej, ale jednej z najtazsich, na ktorych sa vyhadzuje zo skoly. Tuto vednu disciplinu vedie jeden profesor s velkym p, nie nejaky curo namysleny. Neviem, co ma potesilo viac, ci to, ze som ju urobil, alebo to, ked hovoril moje zaverecne hodnotenie. Cakal som nieco plne ine. Normalne som citil, ze mi slza vyhrkne a ked som vysiel von z budovy, vtedy na mna dolahol ten pocit stastia.
nestudujes nahodou na TUKE a SjF? lebo tam je jeden taky Ferko.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

a mali ste naopak aj pocit uplneho sklmania??pocit stastia je to najkrasjie po laske co nas moze postihnut..zelam ho kazdemu :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

vzdy ked hram futbal mam taky pocit a este aj ked sme to v hokeji vyhrali a este vela krat
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

zelovoc napísal:nestudujes nahodou na TUKE a SjF? lebo tam je jeden taky Ferko.
Takito su asi na kazdej skole, lebo aj tu u nas v Prahe ich zopar je :)
Spominam si ako som nedavno spravil jeden predmet na druhy zapis, bolo to dost svinstvo, nastastie profak v pohode, tak ked som vysiel zo skoly, citil som sa ako sfetovany :D Vsetko bolo krasne, mal som rezky krok, proste pohodicka :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jasne ze jo :D :D ked som sa bozkaval s byvalou :D :D (este v zaciatkoch) pocit stastia kazdy vecer :D :D hee
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Občas sa mi to stane, lebo som strááášne zamilovaná! :smt050
Ale pssst...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional