Orange Summer Music Domaša 2007, 2008

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomih
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Orange Summer Music Domaša 2007, 2008

Príspevok od používateľa tomih »

ide niekto na tento fest teraz 6-7.jula? mozno sa stretneme :D ale este som tam nebol, bol by som rad, keby ste tu napisali, ze ako tam bolo minule roky, pripadne, co sa mi oplati nezabudnut doma, bude tam miesto na stan, auto, ako je to organizovane, da sa tam aspon umyt? :lol: no chapete, este som nebol na feste, tak dakujem za vsetky postrehy :P
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

ja som tam bol, miesta bude podla mna dost len mozno s autom treba ist trosku skor aby si bol blizko
Umyt sa mozes v domasi....a zachody tam nejake boli....bolo tam uplne super akurat tam niekedy pobehovali policajti so psami.....taze rastlinku rychlo spotrebovat alebo sa spoliehat na to, ze ta nestopnu.....inak fest uplne super....nesadne ti kapela tak sa kupes....lezis pri stane popijas na slniecku....ludia uplne super.....my sme mali stan pri cesticke a kazdy druhy nas dacim ponukol....rano sme nasli spat nejakeho typka pred stanom:D....uplny masaker
SuperMatko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SuperMatko »

bol som minuly rok hiphop bol super, tento rok to ma byt slabe ale posnazim sa prist
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Orange by malo byť aj na Ružinej ako som kukal ale iný termín..
qwerty-xyz

Re: Orange Summer Music Domaša 2007

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tomih napísal:ide niekto na tento fest teraz 6-7.jula? mozno sa stretneme :D ale este som tam nebol, bol by som rad, keby ste tu napisali, ze ako tam bolo minule roky, pripadne, co sa mi oplati nezabudnut doma, bude tam miesto na stan, auto, ako je to organizovane, da sa tam aspon umyt? :lol: no chapete, este som nebol na feste, tak dakujem za vsetky postrehy :P
Bol som minule.Vyzera to takto,budes tam musiet prist skor lebo je tam naozaj vela stanov a kazdy je na lankach tak sa pomedzi nich chodi dost blbo ked si triezvy,nieto este pripity.Nalada tam je super hlavne ked je partia poriadna,policajtov je tam vela,neviem ci si z vas dakto vsimol ale minule boli hore v lesoch aj vojaci so psami ale to boli asi ako rezrva keby sa daco poriadne zomlelo tak nabehnu,inac pohoda.
:P
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

na domasu idem. bude super polemic a vetroplach. jaj az mam slzy v ociach od stastia. nenecham si to ujst. tesim sa. uvidime sa tam ;)
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

neboj su tam aj WC-ka :D ...no je tam super miesta je tam v pohode vsetko je tam super a najsuper je to ze je to tam uplne super :D ..najprv slabsie skupiny tie zacinajuce a potom ked pride vecer idu ceresnicky :) a stridaju sa s moderatorom etc :) ...cooll
tomih
Amateur
Amateur

ZHNiLa_KaCHNa napísal:na domasu idem. bude super polemic a vetroplach. jaj az mam slzy v ociach od stastia. nenecham si to ujst. tesim sa. uvidime sa tam ;)
dnes som kupil listky, parada, takze uvidime sa na domasi.. :D ten s pivom v ruke budem ja.. :lol: ale nie, tak stretneme sa mozno... :wink:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

nefiem ci pojdem :) ale bude tam hrat aj ruzomberska skupina Spiritbar:)
hraju indie-grunge keby dakoho zaujimalo a su moc dobri.. keby som mal cas by som siel kuknut
kachna
King
King

neviem ci si mam kupit listky ktore su vo vsade v he za 350 ci mam cakat na roadshow co bude 2.7. v he. o kolko budu lacnejsie?
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

vsetci sa tam stretneme :)
tomih
Amateur
Amateur

ZHNiLa_KaCHNa napísal:neviem ci si mam kupit listky ktore su vo vsade v he za 350 ci mam cakat na roadshow co bude 2.7. v he. o kolko budu lacnejsie?
no ja som kupil u roadshow v KE za 350Sk, to su najlacnejsie, inac za 400Sk v ticketportal alebo v orange-i maju...:wink:
kachna
King
King

tomih napísal:no ja som kupil u roadshow v KE za 350Sk, to su najlacnejsie, inac za 400Sk v ticketportal alebo v orange-i maju...:wink:
hm tak dik. som myslel ze roadshow bude este lacnejsie ako 350 ale tak potom nema zmysel cakat na roadshow :)
jj tak sa stretneme. ja budem ten co bude pit vela pit pri stane a poriadne sa zabavat na polemic a vetroplach
tomih
Amateur
Amateur

parada, nechaj nieco aj mne :lol: a caje, dufam, ze vas pride dost, vsetky vas pozyvam.. :P
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

je*em na hodokvas,idem na domasu.dufam ze tam dakto do mna kopne ze ma pozna z hojka :lol: foto mate v tej teme s fotkami :wink:
tesime sa na bezdedu :D:D:D
kachna
King
King

pinacolada napísal:je*em na hodokvas,idem na domasu.dufam ze tam dakto do mna kopne ze ma pozna z hojka :lol: foto mate v tej teme s fotkami :wink:
tesime sa na bezdedu :D:D:D
okej cize vsetci povinne nejaky transparent ze: som z hojka :respect:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vidis??si spravim nejaky DIY karton :D

//nemusis ja tvrde nepijem.ale radost mi spravis fajnym vinkom :lol: takym sudovym za 40 korun :oops:
kachna
King
King

pinacolada napísal:vidis??si spravim nejaky DIY karton :D
cize plati :lol:
(asi kupim viac vodky) :roll:
tomih
Amateur
Amateur

pinacolada napísal:vidis??si spravim nejaky DIY karton :D

//nemusis ja tvrde nepijem.ale radost mi spravis fajnym vinkom :lol: takym sudovym za 40 korun :oops:
parada, takze kolko vinka mam zobrat? :twisted: ja tiez rad, ale suche musi byt.. :) aj gitaru mozno beriem, ked bude miesto v aute.. :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

gitaru naco??sak nam zahra bezdeda :D ho uz nejak dotiahnem ku stanom :lol:
vinka zober taky litrik.zapijeme pri ohniku dakde vecer abo tak.i ja zoberem dajake vinko a pivko
Napísať odpoveď