Orange Summer Music Domaša 2007, 2008
Orange Summer Music Domaša 2007, 2008
ide niekto na tento fest teraz 6-7.jula? mozno sa stretneme
ale este som tam nebol, bol by som rad, keby ste tu napisali, ze ako tam bolo minule roky, pripadne, co sa mi oplati nezabudnut doma, bude tam miesto na stan, auto, ako je to organizovane, da sa tam aspon umyt?
no chapete, este som nebol na feste, tak dakujem za vsetky postrehy 
ja som tam bol, miesta bude podla mna dost len mozno s autom treba ist trosku skor aby si bol blizko
Umyt sa mozes v domasi....a zachody tam nejake boli....bolo tam uplne super akurat tam niekedy pobehovali policajti so psami.....taze rastlinku rychlo spotrebovat alebo sa spoliehat na to, ze ta nestopnu.....inak fest uplne super....nesadne ti kapela tak sa kupes....lezis pri stane popijas na slniecku....ludia uplne super.....my sme mali stan pri cesticke a kazdy druhy nas dacim ponukol....rano sme nasli spat nejakeho typka pred stanom:D....uplny masaker
Umyt sa mozes v domasi....a zachody tam nejake boli....bolo tam uplne super akurat tam niekedy pobehovali policajti so psami.....taze rastlinku rychlo spotrebovat alebo sa spoliehat na to, ze ta nestopnu.....inak fest uplne super....nesadne ti kapela tak sa kupes....lezis pri stane popijas na slniecku....ludia uplne super.....my sme mali stan pri cesticke a kazdy druhy nas dacim ponukol....rano sme nasli spat nejakeho typka pred stanom:D....uplny masaker
-
SuperMatko
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
qwerty-xyz
Re: Orange Summer Music Domaša 2007
Bol som minule.Vyzera to takto,budes tam musiet prist skor lebo je tam naozaj vela stanov a kazdy je na lankach tak sa pomedzi nich chodi dost blbo ked si triezvy,nieto este pripity.Nalada tam je super hlavne ked je partia poriadna,policajtov je tam vela,neviem ci si z vas dakto vsimol ale minule boli hore v lesoch aj vojaci so psami ale to boli asi ako rezrva keby sa daco poriadne zomlelo tak nabehnu,inac pohoda.tomih napísal:ide niekto na tento fest teraz 6-7.jula? mozno sa stretnemeale este som tam nebol, bol by som rad, keby ste tu napisali, ze ako tam bolo minule roky, pripadne, co sa mi oplati nezabudnut doma, bude tam miesto na stan, auto, ako je to organizovane, da sa tam aspon umyt?
no chapete, este som nebol na feste, tak dakujem za vsetky postrehy
-
pancuska26
Expert
-
braino.swk
Light Professional
hm tak dik. som myslel ze roadshow bude este lacnejsie ako 350 ale tak potom nema zmysel cakat na roadshowtomih napísal:no ja som kupil u roadshow v KE za 350Sk, to su najlacnejsie, inac za 400Sk v ticketportal alebo v orange-i maju...
jj tak sa stretneme. ja budem ten co bude pit vela pit pri stane a poriadne sa zabavat na polemic a vetroplach
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe