Gladiatus

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Explo!D
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Gladiatus

Príspevok od používateľa Explo!D »

Ja som sa o tejto hre dozvedel len vcera, tak som sa hned na to aj zaregistroval, a musim povedat ze vcelku velmi dobra hra z peknou grafikou.
Hned po starte si zlepsite schopnosti a zautocte na par harpii v horach, postupne sa vypracujte a ola na ostatnich hracov.
Co vy? ste regnuti? co si o tej hre myslite? ako ste k nej prisli?

btw: http://s2.gladiatus.cz/
:)
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

no preve som to zacal hrat uvidime zatial celkom fajn gamesa :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ja som zacal dnes... dik toy :)

celkom pekna game
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Re: Glatiaus- najs onlajn gejmska

Príspevok od používateľa Ambroid »

Explo!D napísal:Ja som sa o tejto hre dozvedel len vcera, tak som sa hned na to aj zaregistroval, a musim povedat ze vcelku velmi dobra hra z peknou grafikou.
Hned po starte si zlepsite schopnosti a zautocte na par harpii v horach, postupne sa vypracujte a ola na ostatnich hracov.
Co vy? ste regnuti? co si o tej hre myslite? ako ste k nej prisli?

btw: http://s2.gladiatus.cz/
:)
Idem skusit.... a ked si mi uz dal aj navod do zaciatku... Co uz s tebou :D
Juri1990
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juri1990 »

Ja by som sa chcel spýťať ako zabiť utečenca?
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

hrám to je to ok konečne niečo podobné ako sword and sandals ale v reálnom čase ja som o tom vedel ale necelo sa mi to nejak hrať ale už to hrám pekne dlho treba si postune vytvoriť všetky skily jediná chyba v hre je to že sú tam tie diamanty a nie každý má na to prachy. A ešte jedna vec chýba tam nejaký návod a to fórum nemá chybu zatial je tam jeden príspevok a to faq je tiež super rozbehnuté iba o fóre čo tam možeš robiť a nič podobné ale už som prišiel na nejaké veci a podobné prkotinky :D
Matej18
Light Professional
Light Professional

Juri1990 napísal:Ja by som sa chcel spýťať ako zabiť utečenca?
utečenec sa dá zabiť ale ak má vačšiu úroveň ako ty alebo má väčšie skilly tak sa moc ťažko zabíja ak útočíš na menšieho čo má menšiu úroveň tak ti nepridá žiadnu skúsenosť ale ak útočíš na takého ako máš ty úroveň zvyšuje sa a ak má aj vyššiu ako ty skúsenosť
Juri1990
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juri1990 »

Matej18 napísal:utečenec sa dá zabiť ale ak má vačšiu úroveň ako ty alebo má väčšie skilly tak sa moc ťažko zabíja ak útočíš na menšieho čo má menšiu úroveň tak ti nepridá žiadnu skúsenosť ale ak útočíš na takého ako máš ty úroveň zvyšuje sa a ak má aj vyššiu ako ty skúsenosť
No dobre ale ja skôr neviem kde honájsť, ale dík za radu.
Matej18
Light Professional
Light Professional

ved tam si klikni na tú druhú mapu a tam máš tie expedície a myslím že je v nejakej dedine určite nebude v lese alebo v vlčej jaskyni
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ambroid »

Matej18 napísal:ved tam si klikni na tú druhú mapu a tam máš tie expedície a myslím že je v nejakej dedine určite nebude v lese alebo v vlčej jaskyni
Je aj v mlznych horach, prave na jedneho nabieham.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hej ,minule osm trochu skusal, poslal mi to kamos...napad by bol dobry ale je to blbost - a to preto ze sa vam imho dari v zavislosti od toho ako dlho mozete mat cez den zapnuty komp, ako dlho pri kompe ste a tiez ci mate doma nejake "zbytocne" prasule na premium account ktory ked som si cital sa neda ni porovnat oproti normalnemu....no nic, berme to tak ze keby si ho nikto nekupil...dalsim faktorom je cas a uvediem priklad...niekto kto je cele dni za kompom tak ide do prace, necha to bezat 8 hodin a ziska nejake prasule v hre...niekto pracuje jednu hodinu a ma tych prachov "o cosi menej" ....nemam rad hry zavisle od casu...
ak som tam napisal nejaku blbost tak ma opravte, pozeral som to len tak zbezne ale myslim ze je to tak ako som napisal...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Hra to tu niekto? Theking inak nema pravdu. na ktorom serveri ste?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ja to hram, volam sa -=wolf=- a hram na s1.gladiatus.sk :)
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

ja tuto hru hram uz asi pol roka!!je fakt paradna mozem odporucit!
:wink: :wink: :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

neviete mi povedat ako sa tam daju rychlo ziskat nejake tie penaaze? lebo okrem stajne tam akosi nic vo velkom nevynasa. alebo co sa oplati robit. zatial som len na 3 urovni ale to som prakticky len vcera zacal hrat.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

zelovoc napísal:neviete mi povedat ako sa tam daju rychlo ziskat nejake tie penaaze? lebo okrem stajne tam akosi nic vo velkom nevynasa. alebo co sa oplati robit. zatial som len na 3 urovni ale to som prakticky len vcera zacal hrat.
no ked bojujes s niekym v arene tak a vyhras tak urcite % jeho penazi ide tebe, najlepsie je to ked prave skoncil v stajni pracu a ma 600 zlata vtedy si slusne zarobis, potom uz len stajne, iny sposob zarabania tam neni
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

caute, tato hra je zatial najlepsie co som videl z podobnych hier, ma svoje klady aj zapory, pre tych co to hraju prvy krat a chcu poradit, tak sa spytajte, rad pomozem :wink:

Utecenec sa moze nachadzat vsade, len je mala sanca ze nanho natrafite.

Ked budete davat ponuku do Aukcnej budovy tak pockajte kym bude Velmi kratko a az potom pridajte, lebo vsadene peniaze sa nevracaju a da sa prist o pekny majetok :) /ja to uz ratam na 10 tisice/

Ked dostanete v krcme ulohu nieco ako ze mate zohnat Pancirove brnenie, tak najprv navstivte trh, kde ho mozte kupit, je to predsalen lepsie minut par zlatych ako si minut dva expedicne body.

V arene sa prebojuvavajte dopredu az ked budete vyssi lvl (napr. v arene 10-19 utocte az ked budete 18-19, leb ak budete tvrdnut na prvom mieste dlho tak tam dlho nevydrzite a minat neustale peniaze na zdravie sa neoplati)

Zaujimavost: ked dosiahnete lvl 21 pridaju sa vam do expedicie nove postavy, namiesto Strazcu bude Bodyguard, napiesto Banditu bude Uteceny otrok, prida sa Meduza... :) neviem ako je to dalej, zatial som len 36 tak neviem

Ak chcete ist do spolku tak si dajte ku mne prihlasku, volame sa NIggaZ :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tomek00 napísal:Ked dostanete v krcme ulohu nieco ako ze mate zohnat Pancirove brnenie, tak najprv navstivte trh, kde ho mozte kupit, je to predsalen lepsie minut par zlatych ako si minut dva expedicne body.
co sa da ziskat na expediciach? pretoze ak som nemal ulohu z krcmy tak vzdy som ziskal len nejake drobne peniazky, ziadne predmety. toz je skoda ze sa to akosi neda nijak vybojovat ta vystroj.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

zelovoc napísal:co sa da ziskat na expediciach? pretoze ak som nemal ulohu z krcmy tak vzdy som ziskal len nejake drobne peniazky, ziadne predmety. toz je skoda ze sa to akosi neda nijak vybojovat ta vystroj.
na expediciach dostavas Skusenostne body a aj peniaze ako si spominal. Niekedy sa ale pritrafi ze tam najdes daku vystroj, v prvych leveloch je to o nicom ale potom sa pritrafi aj daco dobre. Vystroj hladaj hlavne u Kovaca alebo na trhu. Na trhu sa daju vzdy najst dobre veci, len treba mat peniaze :wink:
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

a ako sa robia tie ukoli nieje nato daki navod alebo take daco ?
Napísať odpoveď