Hned po starte si zlepsite schopnosti a zautocte na par harpii v horach, postupne sa vypracujte a ola na ostatnich hracov.
Co vy? ste regnuti? co si o tej hre myslite? ako ste k nej prisli?
btw: http://s2.gladiatus.cz/
Idem skusit.... a ked si mi uz dal aj navod do zaciatku... Co uz s tebouExplo!D napísal:Ja som sa o tejto hre dozvedel len vcera, tak som sa hned na to aj zaregistroval, a musim povedat ze vcelku velmi dobra hra z peknou grafikou.
Hned po starte si zlepsite schopnosti a zautocte na par harpii v horach, postupne sa vypracujte a ola na ostatnich hracov.
Co vy? ste regnuti? co si o tej hre myslite? ako ste k nej prisli?
btw: http://s2.gladiatus.cz/
utečenec sa dá zabiť ale ak má vačšiu úroveň ako ty alebo má väčšie skilly tak sa moc ťažko zabíja ak útočíš na menšieho čo má menšiu úroveň tak ti nepridá žiadnu skúsenosť ale ak útočíš na takého ako máš ty úroveň zvyšuje sa a ak má aj vyššiu ako ty skúsenosťJuri1990 napísal:Ja by som sa chcel spýťať ako zabiť utečenca?
No dobre ale ja skôr neviem kde honájsť, ale dík za radu.Matej18 napísal:utečenec sa dá zabiť ale ak má vačšiu úroveň ako ty alebo má väčšie skilly tak sa moc ťažko zabíja ak útočíš na menšieho čo má menšiu úroveň tak ti nepridá žiadnu skúsenosť ale ak útočíš na takého ako máš ty úroveň zvyšuje sa a ak má aj vyššiu ako ty skúsenosť
no ked bojujes s niekym v arene tak a vyhras tak urcite % jeho penazi ide tebe, najlepsie je to ked prave skoncil v stajni pracu a ma 600 zlata vtedy si slusne zarobis, potom uz len stajne, iny sposob zarabania tam nenizelovoc napísal:neviete mi povedat ako sa tam daju rychlo ziskat nejake tie penaaze? lebo okrem stajne tam akosi nic vo velkom nevynasa. alebo co sa oplati robit. zatial som len na 3 urovni ale to som prakticky len vcera zacal hrat.
co sa da ziskat na expediciach? pretoze ak som nemal ulohu z krcmy tak vzdy som ziskal len nejake drobne peniazky, ziadne predmety. toz je skoda ze sa to akosi neda nijak vybojovat ta vystroj.tomek00 napísal:Ked dostanete v krcme ulohu nieco ako ze mate zohnat Pancirove brnenie, tak najprv navstivte trh, kde ho mozte kupit, je to predsalen lepsie minut par zlatych ako si minut dva expedicne body.
na expediciach dostavas Skusenostne body a aj peniaze ako si spominal. Niekedy sa ale pritrafi ze tam najdes daku vystroj, v prvych leveloch je to o nicom ale potom sa pritrafi aj daco dobre. Vystroj hladaj hlavne u Kovaca alebo na trhu. Na trhu sa daju vzdy najst dobre veci, len treba mat peniazezelovoc napísal:co sa da ziskat na expediciach? pretoze ak som nemal ulohu z krcmy tak vzdy som ziskal len nejake drobne peniazky, ziadne predmety. toz je skoda ze sa to akosi neda nijak vybojovat ta vystroj.