No mal som cuky vtedy keď ten chlapík ktorému zrazili syna a mal ísť po tej ceste kde boli všetci tí, ktorí sa zúčastnili na tom, že vrahovi nedal dostatočný trest t.j. samotný vrah, sudca, tá žena ktorá zamrzla...skenner napísal:co tam na achilovkach.. ale skrz sanku.. to bolo krutejsejsie.. ale saw III sa neda povedat ze horor.. si sa bal pritom? ja ne.. len ma napinalo pri daktorych scenach...
Dobry horor
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Old Dirty Bastard
Guru
Mna z horrorov tore som videl v poslednej dobe celkom zaujali THEY(hlavne dejovo) a film FEAST(akože horror na jedno pozretie ale tie komedialne sceny na zaplakanie
, stoja za pozretie
naražam na scenu kde tej oblude zacvikli vtaka do dveri, lol).
ALTERED(podobne ako FEAST, niektore sceny nemaju chybu
ako ta preťahovačka o čreva alebo hlava vo zveraku..)
PULSE(zaujimavy dej, film ma nečakany apokalipticky charakter a konči sa fakt prekvapivo
)
DAWN OF THE DEAD(samozrejme nemôžem zabudnuť na zombie klasiku
ale teraz mam na mysli to nove spracovanie, ktore bolo podla mna ešte lepšie ako povodne, užasne ma prekvapilo, najlepši zombe film aky som kedy videl..)
THE HILLS HAVE EYES II(vobec ma to nesklamalo ako niektory tvrdia.. pekny filmik, dej vobec nie je na zahodenie, efekty su skvele, pekny krvak proste..)
ALTERED(podobne ako FEAST, niektore sceny nemaju chybu
PULSE(zaujimavy dej, film ma nečakany apokalipticky charakter a konči sa fakt prekvapivo
DAWN OF THE DEAD(samozrejme nemôžem zabudnuť na zombie klasiku
THE HILLS HAVE EYES II(vobec ma to nesklamalo ako niektory tvrdia.. pekny filmik, dej vobec nie je na zahodenie, efekty su skvele, pekny krvak proste..)
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mno.. a pokracovanie toho je vyvrzenci z pekla...masino napísal:pozrite si film House of 1000 corpses... to je horor.... ziadne nahanacky...ziadne rozdelme sa... hend ich tam vsetkych pochytaju na jeden sup a potom len mucia..dost freaky rodinka..odporucam !!!
inak Dr. Killer ci jak sa volal bol dobry no... ale az taky vymakany horor to nebol...
len skoda ze to tak vobec nebolo... ako to bolo vo filme... a to ze si daval na seba kozu inych je kravina...Pechy napísal:Edit2: ozaj len tak pre zaujimavost, ten Leather face skutocne existoval !!!
bolo to uplne inak a myslim ze aj s tou pilou to nemalo nic spolocne...dakde som o tom cital. Skusim to najst a dam to sem
takych filmov je kopec... klasicky komedialny hororJ.O.S.E napísal:Najlepší horor, ktorý som videl je Freddy vs. Jason.
staci pozriet raz a staci... na opakovane pozeranie to podla mna moc neni...
pri tom filme som sa viac smial nez bal... vlastne som sa nebal vobec
ale film to neni najhorsi... je to haluska
No mne to ako haluška nepripadalo. Desil ma pohľad na freddyho ksicht a jeho ručičky.masino napísal:takych filmov je kopec... klasicky komedialny horor
staci pozriet raz a staci... na opakovane pozeranie to podla mna moc neni...
pri tom filme som sa viac smial nez bal... vlastne som sa nebal vobec
ale film to neni najhorsi... je to haluska
-
ledenaster
Medium Professional
-
okonenipica
Zablokovaný
-
triple
Guru wannabe
fredy vs Jason je rozprávka pri ktorej som sa nudil iba...
ja som už strašne doho nevidel filem pri ktorom by som sa fakt že bál alebo ho pozeral s napatím... síce čo sa mi páčilo ale to bolo trošku dávnejšie bole JAPERS CREAPERS (či ako sa to píše) celý film bol vpohode až sa to na konci debalo a pak dvojka ked vyšla tak že za píííčovinu to bude ale dalo sa to pozrieť a miestami to bolo aj napínavé...
takže pre mna môžu byť tieto dva "horory"
ja som už strašne doho nevidel filem pri ktorom by som sa fakt že bál alebo ho pozeral s napatím... síce čo sa mi páčilo ale to bolo trošku dávnejšie bole JAPERS CREAPERS (či ako sa to píše) celý film bol vpohode až sa to na konci debalo a pak dvojka ked vyšla tak že za píííčovinu to bude ale dalo sa to pozrieť a miestami to bolo aj napínavé...
takže pre mna môžu byť tieto dva "horory"