Akú počítačovú hru by ste radi videli sfilmovanú?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

nebolo by od veci, keby sfilmovali mafiu
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Max Payne a Warcraft.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

vojtk napísal:nebolo by od veci, keby sfilmovali mafiu
S tym s tebou uplne suhlasim. Ale keby to bolo dejovo take iste, kto vie ci by to nadchlo divaka, ktory vie co nasleduje (staci ze hral mafiu). Chapete ziadne prekvapenia. Ale pozrel by som si to urcite. :)
Gangy
Darca
Darca

pHysIQ napísal:S tym s tebou uplne suhlasim. Ale keby to bolo dejovo take iste, kto vie ci by to nadchlo divaka, ktory vie co nasleduje (staci ze hral mafiu). Chapete ziadne prekvapenia. Ale pozrel by som si to urcite. :)
Ja si z toho aj tak kkt pamatam takze by som sa celkom bavil :)
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

Maslím ze taka Mafia, Splinter Cell(o tom sa nieco suska ze by mohol byt)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mafia, warcraft, max payne
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Urcite Mafia,Red Alert :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

a skusili ste sa uz zamysliet aj nad tym, aky by mali niektore zo spomenutych hier dej? Napriklad taky warcraft...alebo red alert...chapem este mafiu alebo nieco podobne epicke...Myslim, ze najvhodnejsie hry na zfilmovanie su aj tak adventury...aj ked ich nemam rad, ale aj tak...myslim ze tam je hlavny dej a je aj najprepracovanejsi...ostatne hry to maju vnorene len tak, aby sme mali co robit a co nasledovat...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

seth82 napísal:a skusili ste sa uz zamysliet aj nad tym, aky by mali niektore zo spomenutych hier dej? Napriklad taky warcraft...alebo red alert...chapem este mafiu alebo nieco podobne epicke...Myslim, ze najvhodnejsie hry na zfilmovanie su aj tak adventury...aj ked ich nemam rad, ale aj tak...myslim ze tam je hlavny dej a je aj najprepracovanejsi...ostatne hry to maju vnorene len tak, aby sme mali co robit a co nasledovat...
Red Alert by som si vedel predstaviť... ved nieco podla tých ukážok čo tam bežia.
Gangy
Darca
Darca

seth82 napísal:a skusili ste sa uz zamysliet aj nad tym, aky by mali niektore zo spomenutych hier dej? Napriklad taky warcraft...alebo red alert...chapem este mafiu alebo nieco podobne epicke...Myslim, ze najvhodnejsie hry na zfilmovanie su aj tak adventury...aj ked ich nemam rad, ale aj tak...myslim ze tam je hlavny dej a je aj najprepracovanejsi...ostatne hry to maju vnorene len tak, aby sme mali co robit a co nasledovat...
Ako, ak sa podla warcraftu napisalo uz niekolko knih tak si myslim ze jeden film by nemal byt problem, ze jo :roll:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Mne by sa pacilo GTA vsetky diely a Mafia :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Ako, ak sa podla warcraftu napisalo uz niekolko knih tak si myslim ze jeden film by nemal byt problem, ze jo :roll:
tie knihy priamo nasledovali dej hry? Neviem si predstavit knihu zalozenu napr na warcrafte 2 alebo 3...Aj na 3 minutovej scene z hry Bloodrayne sa da zalozit cely film, ako ste mali moznost vidiet, a nemal velky uspech a bol uplne o inom a hlavne o nicom...myslel som, ze sa keca o filmoch zalozenych na hrach a nie nejakych odvodenych kravinach, ktore cerpaju slavu len z nazvu nejakej uspesnej hry...a este aby som nezabudol smajla
:roll: ze jo...
Gangy
Darca
Darca

seth82 napísal:tie knihy priamo nasledovali dej hry? Neviem si predstavit knihu zalozenu napr na warcrafte 2 alebo 3...Aj na 3 minutovej scene z hry Bloodrayne sa da zalozit cely film, ako ste mali moznost vidiet, a nemal velky uspech a bol uplne o inom a hlavne o nicom...myslel som, ze sa keca o filmoch zalozenych na hrach a nie nejakych odvodenych kravinach, ktore cerpaju slavu len z nazvu nejakej uspesnej hry...a este aby som nezabudol smajla
:roll: ze jo...
Nie, pokial viem tak knihy priamo nesledovali dej hry, ale nikdo nepovedal ze aj film by musel " :roll: "
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Nie, pokial viem tak knihy priamo nesledovali dej hry, ale nikdo nepovedal ze aj film by musel " :roll: "
Nazov temy je:
Akú počítačovú hru by ste radi videli sfilmovanú?
...myslim, ze to hovori za vsetko (nie knihu podla pocitacovej hry)...v tom pripade to moze byt zalozene fakt na hocicom, myslel som, ze ide o to - vyzdvihnut dokonalost deja nejakej pocitacovej hry...knihy su uz odvodene, s pocitacovymi hrami maju spolocny iba nazov, ako som uz napisal vyssie...ale tak np, nazory sa lisia...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Commandos :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Indiana Jones 4 and the Fate of Atlantis, dajme tomu ze este Discworld a zeby sme mali aj daku kref tak aj Operation Flashpoint
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

:D Trackmania
unreal Tournament
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pri niektorych filmoch mi az rozum ostava stat o com by to asi tak bolo... Napriklad taky Half-Life, to by bol obycajny scifi akcny film, zrejme nic viac by sa z toho nedalo dostat. Unreal Tournament - ludia by boli v miestnosti a strielali sa alebo o com by to bolo??? Gothic alebo Baldurs Gate, no o com by mohol byt uz len tento film, ci chlapik by chodi po kopcoch a hladal noz, papier, potom by sa naucil dake kuzla alebo co?? A to iste aj Warcraft, WoW alebo Starcraft. Dalsia perlicka je Max Payne, to by bolo na sposob Mac Gyvera, Smrstonostnej pasce ci nieco medzi tym??? Mech Warrior by sa mohol premenovat na Power Ranger alebo Knight Rider.

Vela ludi pise Mafiu, ale co take by bolo v tom filme??? Na tematiku mafianov boli vyborne filmy, trilogia s nazvom The Godfather alebo tiez Scarface. Neviem si predstavit co nove by mohol priniest film Mafia, zrejme uz nic.

Project Igi, Commandos, Hitman, tak tieto filmy si viem predstavit sfilmovane.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Pri niektorych filmoch mi az rozum ostava stat o com by to asi tak bolo... atd
aspon niekto, kto zmysla podobne...suhlasim s tym co si napisal, nie je co dodat...uz som sa o tom vyjadril vyssie...ako keby som chcel,aby niekto natocil film na zaklade Cervikov...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Warcraft, starcraft - v týchto hrách ma zaujali hlavne intrá (teda hlavne w3, wow) a lahko som si to vedel predstaviť ako film, niečo podobné pánovi prsteňov alebo niečo iné. Samozrejme nie, že bude vystupovať pár hrdinov, ktorý budú zabíjať prasce, získavať leveli, chodiť ku trénerom a tak, niečo ako vojnový film, by sa to myslím, že dalo predstaviť.

Hitman, commandos - ano je vela zaujímavých aj iných hier ale ako som písal tieto ma napadli prvé pre horeuvedený dôvod.
Mimochodom Hitman sa má natáčať (neviem či sa už aj nenatáča) a hádam každý vie, kto dostal úlohu(neviem či hlavnú) v tomto filme.
Napísať odpoveď