F.A. Premier league

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

l0f4s3 napísal::lol:
vtip roka 2007
Ty sledujes vobec futbal? Ak sa Adebayor nezrani moze smerovat este vysoko.
PS myslim ze si dost zaujaty voci ostatnym Anglickym klubom a ich hracov a to najma Arsenal a Liverpool.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

kali520 napísal:Ty sledujes vobec futbal? Ak sa Adebayor nezrani moze smerovat este vysoko.
praveze sledujem
prirovnat adebayora k henrymu ozaj dobra hovadina
kali520
Darca
Darca

l0f4s3 napísal:praveze sledujem
prirovnat adebayora k henrymu ozaj dobra hovadina
A preco nie? Lebo sa mu nevenuje taka medialna pozornost. Ako som spominal Henry uz ma najlepsie roky za sebou a Adebayor smeruje do predu Tuto sezonu Henry bol o nicom, a tie jeho vyhovorky ze je unaveny z MS. MS boli v maji a zaciatkom juna, jak moze byt unaveny po mesiaci, preboha vsak je to jeho praca, mal by to robit s radostou ak ho to bavi. Podla mna Adebayor bol v tejto sezone ovela uzitocnejsi pre muzstvo ako Henry.
kali520
Darca
Darca

HENRYHO MÁ NAHRADIT ANELKA

Manažer Arsenalu Arsene Wenger si již vyhlédl náhradu za Thierryho Henryho, který má namířeno do Barcelony. Kapitánovo místo by měl zaujmout jeho krajan a kolega z francouzské reprezentace Nicolas Anelka...

Anelka v Arsenalu působil již v letech 1997 - 1999, kdy si na své konto ještě jako mladý fotbalista připsal celkem 28 branek. S "Kanonýry" se ovšem rozloučil ve zlém, na konci sezony 1998/1999 "skočil" po nabídce ze Santiago Bernabeu a za 22 milionů liber přestoupil do Realu Madrid.

Wenger na něho však nezanevřel a na Anelkův příchod z Boltonu by měla padnout velká část sumy, kterou dostane za Henryho. Barcelona má zaplatit šestnáct milionů liber, z nichž by na konto Wanderers mohlo putovat hned jedenáct milionů.

Pokud by přestup Anelky ztroskotal, má Wenger připraveny záložní varianty. Arsenal by se v tom případě začal orientovat na Nizozemsko, přesněji řečeno na Ajax Amsterdam. V hledáčku Arsenalu jsou Klaas Jan Huntelaar a Ryan Babel.
No to bohvie aka nahrada neni.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:No to bohvie aka nahrada neni.
Ale ba, Anelka sa celkom polepsil po stranke spravania, a naviac sa zacal aj presadzovat vo francuzskej repre aj golovo. Myslim ze je to celkom slusna posila, samozrejme Thierryho nenahradi, ale mohlo to byt horsie. Trebars prichod Saviolu
kali520
Darca
Darca

TEVEZ JE NADŠEN Z ARSENALU

Thierry Henry je již minulostí a proto se v Arsenalu musejí poohlédnout po náhradě. Tou by se mohl stát argentinsky reprezentant Carlos Tevez z West Hamu United. Samotný 23letý útočník potvrdil, že ze zájmu Arsenalu je nadšený.

Tevez v současnosti zvažuje svou budoucnost a očekává se, že od "Kladivářů odejde. Jeho jméno už bylo spojováno také s Realem Madrid nebo Interem Milán a samotný hráč přiznal, že by do velkého klub klidně přestoupil. Tevez se teď spíše soustřeďuje na svou reprezentační kariéru, protože Argentina hraje na Copa America, přesto řekl, že by se mu přestup na Emirates stadium zamlouval a zároveň by zůstal v týmu, který hraje Premier League.

"Vím, že v současnosti lidé hovoří o Arsenalu a jsem nadšený," řekl Tevez pro The Sun. "Je to další silný, velký klub a další dobrou věcí je skutečnost, že by jsem se nemusel stěhovat z Londýna. Už také znám anglický fotbal a líbí se mi, navíc styl Arsenalu je více technický než fyzický, což mi nedělá žádný problém. O mém přestupu se hodně hovoří. Je krásné, když mě chce několik klubů," dodal Tevez
No toto by bola celkom slusna nahrada. Tevezovi sice dost dlho trvalo kym sa adaptoval na Anglicky fotbal ale ku koncu sezony bol tahunom West Hamu, myslim ze do hry Arsenalu by zapadol.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Carlos Tevez by mohol nahradiť teoretický Henryho - je pravdou že Tevez nemál dobrý nástup do Premier League, ale na konci sezony sa ukazal doslovne ako vodca týmu - začal dávať aj goly a to dosť pekne / videl som zo jeden , dva v hitparáde na Galaxie-sport/ ale goly boli parádne.
Vie zahrávať štandartky a v tom bol Henry vynikajúci a Tevez sa mu v dobrom mužstve ako Arsenal je môže priblížiť.
Drago
Guru
Guru

Myslim, ze Teveza zhrabne nejaky bohatsi klub za poriadnu palku...pri vsej ucte k Arsenalu, financne na ManU, Chelsea a Lvpool nema. No ja by som bol za prichod Anelku
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

kali tie tvoje spravy co sem davas su ozaj z niakeho pofiderneho zdroju.
inac sa hovori o Babelovi z ajaxu to je dalo by sa povedat kopia henryho stylu rychly,technicky.
kali520
Darca
Darca

l0f4s3 napísal:kali tie tvoje spravy co sem davas su ozaj z niakeho pofiderneho zdroju.
inac sa hovori o Babelovi z ajaxu to je dalo by sa povedat kopia henryho stylu rychly,technicky.
Je to z www.eurofotbal.cz. Ale taketo famy a klebety najdes na bars ktorych servroch a strankach, novinari musia niecim uputat pozornost. Ja osobne neverim takymto reciam pokial neuvidim hraca drzat dres v ruke.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

tak ale potom na co sem davas take pofiderne linky
ja take stranky nemusim
napr ja som teraz pocul od velmi dobreho zdroja ze tevez miery do inter milan
uvidime ako to dopadne
kali520
Darca
Darca

l0f4s3 napísal:tak ale potom na co sem davas take pofiderne linky
ja take stranky nemusim
napr ja som teraz pocul od velmi dobreho zdroja ze tevez miery do inter milan
uvidime ako to dopadne
Aby sme tu mali o com diskutovat a konstatovat, ked sa ti nechce nemusis to citat.
A to ze Tevez ma ist tiez mozno do Ineru tak to je aj na tom odkaze ktory som poslal.
Mozes uviest tvoj zdroj s tym Tevezom?
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

vyckaj casu
Drago
Guru
Guru

Inter nema rozum. Maju Adriana, Ibrahimovica, Cruza, Recobu, mladeho Suaza a Crespa. To kto potom bude hrat, ked pride aj Tevez. Radsej nech Carlitos zostane v PL. Zda sa, ze by mu mohla celkom pasovat

//beret aj tak ich je privela
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

Recoba prestupuje(mozno uz prestupil) do Atletica Madrid sa mi zda
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Manchester United je najlepsi na svete a dobre ze vyhral ligu
Ryan
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ryan »

Z Anglickej ligy som jednoznacne drzal palce Manchesteru a vyslo to... som naozaj rad po case opat kralom Anglicka Manchester....

Len aby sa im zacalo darit este aj v Lige Majstrov a su vyborny super pre Barcu =DD

:wink: :wink:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

do arsenalu ide Eduardo da Silva podpisal 4 rocny kontrakt
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Owen Hargreaves do Manchestru United