Ty sledujes vobec futbal? Ak sa Adebayor nezrani moze smerovat este vysoko.l0f4s3 napísal:![]()
vtip roka 2007
PS myslim ze si dost zaujaty voci ostatnym Anglickym klubom a ich hracov a to najma Arsenal a Liverpool.
A preco nie? Lebo sa mu nevenuje taka medialna pozornost. Ako som spominal Henry uz ma najlepsie roky za sebou a Adebayor smeruje do predu Tuto sezonu Henry bol o nicom, a tie jeho vyhovorky ze je unaveny z MS. MS boli v maji a zaciatkom juna, jak moze byt unaveny po mesiaci, preboha vsak je to jeho praca, mal by to robit s radostou ak ho to bavi. Podla mna Adebayor bol v tejto sezone ovela uzitocnejsi pre muzstvo ako Henry.l0f4s3 napísal:praveze sledujem
prirovnat adebayora k henrymu ozaj dobra hovadina
No to bohvie aka nahrada neni.HENRYHO MÁ NAHRADIT ANELKA
Manažer Arsenalu Arsene Wenger si již vyhlédl náhradu za Thierryho Henryho, který má namířeno do Barcelony. Kapitánovo místo by měl zaujmout jeho krajan a kolega z francouzské reprezentace Nicolas Anelka...
Anelka v Arsenalu působil již v letech 1997 - 1999, kdy si na své konto ještě jako mladý fotbalista připsal celkem 28 branek. S "Kanonýry" se ovšem rozloučil ve zlém, na konci sezony 1998/1999 "skočil" po nabídce ze Santiago Bernabeu a za 22 milionů liber přestoupil do Realu Madrid.
Wenger na něho však nezanevřel a na Anelkův příchod z Boltonu by měla padnout velká část sumy, kterou dostane za Henryho. Barcelona má zaplatit šestnáct milionů liber, z nichž by na konto Wanderers mohlo putovat hned jedenáct milionů.
Pokud by přestup Anelky ztroskotal, má Wenger připraveny záložní varianty. Arsenal by se v tom případě začal orientovat na Nizozemsko, přesněji řečeno na Ajax Amsterdam. V hledáčku Arsenalu jsou Klaas Jan Huntelaar a Ryan Babel.
No toto by bola celkom slusna nahrada. Tevezovi sice dost dlho trvalo kym sa adaptoval na Anglicky fotbal ale ku koncu sezony bol tahunom West Hamu, myslim ze do hry Arsenalu by zapadol.TEVEZ JE NADŠEN Z ARSENALU
Thierry Henry je již minulostí a proto se v Arsenalu musejí poohlédnout po náhradě. Tou by se mohl stát argentinsky reprezentant Carlos Tevez z West Hamu United. Samotný 23letý útočník potvrdil, že ze zájmu Arsenalu je nadšený.
Tevez v současnosti zvažuje svou budoucnost a očekává se, že od "Kladivářů odejde. Jeho jméno už bylo spojováno také s Realem Madrid nebo Interem Milán a samotný hráč přiznal, že by do velkého klub klidně přestoupil. Tevez se teď spíše soustřeďuje na svou reprezentační kariéru, protože Argentina hraje na Copa America, přesto řekl, že by se mu přestup na Emirates stadium zamlouval a zároveň by zůstal v týmu, který hraje Premier League.
"Vím, že v současnosti lidé hovoří o Arsenalu a jsem nadšený," řekl Tevez pro The Sun. "Je to další silný, velký klub a další dobrou věcí je skutečnost, že by jsem se nemusel stěhovat z Londýna. Už také znám anglický fotbal a líbí se mi, navíc styl Arsenalu je více technický než fyzický, což mi nedělá žádný problém. O mém přestupu se hodně hovoří. Je krásné, když mě chce několik klubů," dodal Tevez
Je to z www.eurofotbal.cz. Ale taketo famy a klebety najdes na bars ktorych servroch a strankach, novinari musia niecim uputat pozornost. Ja osobne neverim takymto reciam pokial neuvidim hraca drzat dres v ruke.l0f4s3 napísal:kali tie tvoje spravy co sem davas su ozaj z niakeho pofiderneho zdroju.
inac sa hovori o Babelovi z ajaxu to je dalo by sa povedat kopia henryho stylu rychly,technicky.
Aby sme tu mali o com diskutovat a konstatovat, ked sa ti nechce nemusis to citat.l0f4s3 napísal:tak ale potom na co sem davas take pofiderne linky
ja take stranky nemusim
napr ja som teraz pocul od velmi dobreho zdroja ze tevez miery do inter milan
uvidime ako to dopadne