a nechce...websterko napísal:nedokaze
dokaze sa suknickar zmenit ci nieco take "nehrozi"
Teraz v utorok som sa od svojej velmi dobrej kamosky (ja som s nou prestala pred par mesiacmi komunikovat...lebo tento mo jex ma zmanipuloval a presvedcil, ze ona nam chce zle a ze klebeti...a pritom mi v naznakoch naznacovala ze nie je vsetko OK) dozvedela ze moj "drahy" ex ma podvadzal uz na jesen, nielen posledne 2 mesiace... A to nie len s jednou... Vraj mu nerobilo problem si to rozdat napity (minimalne raz) v aute pred krcmou na diskoteke s nejakou miestnou "humusackou" . Najlepsie, ze cela dedina o jeho uletoch vedela, dokonca aj jeho rodina, len ja som sa to dozvedela posledna. To tak byva.. A ze bol so mnou kvoli peniazom (pritom ja ich nemam vela). Ved ako som pisala, pred rozchodom zo mna stihol vytiahnut nemalu sumu...
Je mi z neho "na bliti". Ubohost najvacsieho zrna... Keby ma aspon neobral o nemale peniaze, by sa to este ako-tak dalo prehltnut...
A som sa dozvedela ze ten chrapun ma chcel este nejako nenapadne zmanipulovat aby som MU kupila auto (on by ho mal a ja by som splacala a splacala...). Taktiez som sa dozvedela, ze svoju byvalu holku (ona bola sice "milionarka") za 2 roky ozobracil asi o 700 tisic SK (preflakali ich viac-menej sice spolu, ale ide o princip)!!! A potom ked bola dotycna na financnom dne a s malou dcerkou (mala nebola sice jeho), odkopol ju, podobne aj mna... Samozrejme ze vsade tvrdil ze sa rozisli kvoli tomu ze bola (s prepacenim) priyebana (ako aj ja...)
Teraz tento "chlap" nasiel stastie po boku 16-17 rocnej cajocky. ktora velmi dobre pozna jeho minulost a nevadi jej to... Ach joj. (Ja a ta jeho byvala sme boli o trosku starsie husicky (asi o 10 rokov) a vidite, ako nas "dostal")...
Je mi z neho "na bliti". Ubohost najvacsieho zrna... Keby ma aspon neobral o nemale peniaze, by sa to este ako-tak dalo prehltnut...
A som sa dozvedela ze ten chrapun ma chcel este nejako nenapadne zmanipulovat aby som MU kupila auto (on by ho mal a ja by som splacala a splacala...). Taktiez som sa dozvedela, ze svoju byvalu holku (ona bola sice "milionarka") za 2 roky ozobracil asi o 700 tisic SK (preflakali ich viac-menej sice spolu, ale ide o princip)!!! A potom ked bola dotycna na financnom dne a s malou dcerkou (mala nebola sice jeho), odkopol ju, podobne aj mna... Samozrejme ze vsade tvrdil ze sa rozisli kvoli tomu ze bola (s prepacenim) priyebana (ako aj ja...)
Teraz tento "chlap" nasiel stastie po boku 16-17 rocnej cajocky. ktora velmi dobre pozna jeho minulost a nevadi jej to... Ach joj. (Ja a ta jeho byvala sme boli o trosku starsie husicky (asi o 10 rokov) a vidite, ako nas "dostal")...
-
midnight_man
Guru
SVINIAR JE TO!! (ten chlap)svetielko napísal:Teraz v utorok som sa od svojej velmi dobrej kamosky (ja som s nou prestala pred par mesiacmi komunikovat...lebo tento mo jex ma zmanipuloval a presvedcil, ze ona nam chce zle a ze klebeti...a pritom mi v naznakoch naznacovala ze nie je vsetko OK) dozvedela ze moj "drahy" ex ma podvadzal uz na jesen, nielen posledne 2 mesiace... A to nie len s jednou... Vraj mu nerobilo problem si to rozdat napity (minimalne raz) v aute pred krcmou na diskoteke s nejakou miestnou "humusackou" . Najlepsie, ze cela dedina o jeho uletoch vedela, dokonca aj jeho rodina, len ja som sa to dozvedela posledna. To tak byva.. A ze bol so mnou kvoli peniazom (pritom ja ich nemam vela). Ved ako som pisala, pred rozchodom zo mna stihol vytiahnut nemalu sumu...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
viete co, treba lock, ale nie tejto temy ale v tvojej hlave. nieje to sviniar, len skur(pardon, tu sa nesmie nadavat) oportunista. a vy ste blbe ale total ze pchate peniaze do chlapa, uz som to tu dakde pisal.z takychto veci si mozes vziat akurat ponaucenie ze akeho chlapa uz chciet nebudes.
co to je za chlapa co bere peniaze od zien? a co su to za zeny ze mu ich daju? ste emancipovane, mame modernu dobu tak sa podla toho spravajte a premyslajte.
a uz sa na to vyser a bez ku kozmeticke a potom s kamaratkami von.
co to je za chlapa co bere peniaze od zien? a co su to za zeny ze mu ich daju? ste emancipovane, mame modernu dobu tak sa podla toho spravajte a premyslajte.
a uz sa na to vyser a bez ku kozmeticke a potom s kamaratkami von.
tak toto je teda riadna svina ... by si zasluzil riadne nakopatsvetielko napísal:Teraz v utorok som sa od svojej velmi dobrej kamosky (ja som s nou prestala pred par mesiacmi komunikovat...lebo tento mo jex ma zmanipuloval a presvedcil, ze ona nam chce zle a ze klebeti...a pritom mi v naznakoch naznacovala ze nie je vsetko OK) dozvedela ze moj "drahy" ex ma podvadzal uz na jesen, nielen posledne 2 mesiace... A to nie len s jednou... Vraj mu nerobilo problem si to rozdat napity (minimalne raz) v aute pred krcmou na diskoteke s nejakou miestnou "humusackou" . Najlepsie, ze cela dedina o jeho uletoch vedela, dokonca aj jeho rodina, len ja som sa to dozvedela posledna. To tak byva.. A ze bol so mnou kvoli peniazom (pritom ja ich nemam vela). Ved ako som pisala, pred rozchodom zo mna stihol vytiahnut nemalu sumu...
zelovoc napísal:viete co, treba lock, ale nie tejto temy ale v tvojej hlave
-
Eidos
Light Expert
TY KOKSOOOO.... vobec ma nepocuvas a dalej sa sturas v tych hov.ach a dokola to rozmazavas a opisujes... je to uz priam unavne...
UTAPAS sa v sebalutosti a urazenom egu.
Ja si myslim, ze k tejto teme bolo povedane vsetko. Kebyze mozem tak to zamknem, lebo kazdy jeden komentar sa toci uz iba okolo toho aky je sviniar.
Ty potom opat nieco na neho nakydas... dalsi sa ti vyjadria opat, ze je to sviniar, teba to pohladi na srdiecku, ale nema to dlhotrvajuci ucinok a tak pises znova ... a dokolecka...
Tak ako zelovoc napisal - bez ku kozmeticke a potom za kamoskami.

UTAPAS sa v sebalutosti a urazenom egu.
Ja si myslim, ze k tejto teme bolo povedane vsetko. Kebyze mozem tak to zamknem, lebo kazdy jeden komentar sa toci uz iba okolo toho aky je sviniar.
Ty potom opat nieco na neho nakydas... dalsi sa ti vyjadria opat, ze je to sviniar, teba to pohladi na srdiecku, ale nema to dlhotrvajuci ucinok a tak pises znova ... a dokolecka...
Tak ako zelovoc napisal - bez ku kozmeticke a potom za kamoskami.
-
yamahaMiso
Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
erytrocyt
VIP
On sa nezamyslí a nezmení. Je to bezočivý darebák, a takým sa žije najlepšie...midnight_man napísal:nebudem vela pisat..dneska...moj nazor je strucny a jasny... Chlapec musi dospiet..zistit ze zivot je aj o niecom inom.a ked na to pride..ked mu bude chybat ta povestná "láska" tak potom sa zamysli nad tym co robí a co robil doteraz..a zmeni svoj pristup k zivotu..bohuzial na to musi prist sam...a ked pride na to cas tak na to pride....
-
midnight_man
Guru