dokaze sa suknickar zmenit ci nieco take "nehrozi"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

websterko napísal:nedokaze
a nechce...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Te-wei napísal:a nechce...
presne ... nadej ze sa zmeni je ale musi prv chciet on sam a musi to so sebou mysliet uprimne ...ale byva to tazke väcsina su uz stratene pripady .. ale nad nikym by sme nemali lamat palicu ak clovek chce dokaze vsetko :)
st.nikolaus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa st.nikolaus »

ja si myslim ze ano
svetielko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa svetielko »

Teraz v utorok som sa od svojej velmi dobrej kamosky (ja som s nou prestala pred par mesiacmi komunikovat...lebo tento mo jex ma zmanipuloval a presvedcil, ze ona nam chce zle a ze klebeti...a pritom mi v naznakoch naznacovala ze nie je vsetko OK) dozvedela ze moj "drahy" ex ma podvadzal uz na jesen, nielen posledne 2 mesiace... A to nie len s jednou... Vraj mu nerobilo problem si to rozdat napity (minimalne raz) v aute pred krcmou na diskoteke s nejakou miestnou "humusackou" . Najlepsie, ze cela dedina o jeho uletoch vedela, dokonca aj jeho rodina, len ja som sa to dozvedela posledna. To tak byva.. A ze bol so mnou kvoli peniazom (pritom ja ich nemam vela). Ved ako som pisala, pred rozchodom zo mna stihol vytiahnut nemalu sumu...
Je mi z neho "na bliti". Ubohost najvacsieho zrna... Keby ma aspon neobral o nemale peniaze, by sa to este ako-tak dalo prehltnut...
A som sa dozvedela ze ten chrapun ma chcel este nejako nenapadne zmanipulovat aby som MU kupila auto (on by ho mal a ja by som splacala a splacala...). Taktiez som sa dozvedela, ze svoju byvalu holku (ona bola sice "milionarka") za 2 roky ozobracil asi o 700 tisic SK (preflakali ich viac-menej sice spolu, ale ide o princip)!!! A potom ked bola dotycna na financnom dne a s malou dcerkou (mala nebola sice jeho), odkopol ju, podobne aj mna... Samozrejme ze vsade tvrdil ze sa rozisli kvoli tomu ze bola (s prepacenim) priyebana (ako aj ja...)
Teraz tento "chlap" nasiel stastie po boku 16-17 rocnej cajocky. ktora velmi dobre pozna jeho minulost a nevadi jej to... Ach joj. (Ja a ta jeho byvala sme boli o trosku starsie husicky (asi o 10 rokov) a vidite, ako nas "dostal")... :shock:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

svetielko napísal:Teraz v utorok som sa od svojej velmi dobrej kamosky (ja som s nou prestala pred par mesiacmi komunikovat...lebo tento mo jex ma zmanipuloval a presvedcil, ze ona nam chce zle a ze klebeti...a pritom mi v naznakoch naznacovala ze nie je vsetko OK) dozvedela ze moj "drahy" ex ma podvadzal uz na jesen, nielen posledne 2 mesiace... A to nie len s jednou... Vraj mu nerobilo problem si to rozdat napity (minimalne raz) v aute pred krcmou na diskoteke s nejakou miestnou "humusackou" . Najlepsie, ze cela dedina o jeho uletoch vedela, dokonca aj jeho rodina, len ja som sa to dozvedela posledna. To tak byva.. A ze bol so mnou kvoli peniazom (pritom ja ich nemam vela). Ved ako som pisala, pred rozchodom zo mna stihol vytiahnut nemalu sumu...
Je mi z neho "na bliti". Ubohost najvacsieho zrna... Keby ma aspon neobral o nemale peniaze, by sa to este ako-tak dalo prehltnut...
A som sa dozvedela ze ten chrapun ma chcel este nejako nenapadne zmanipulovat aby som MU kupila auto (on by ho mal a ja by som splacala a splacala...). Taktiez som sa dozvedela, ze svoju byvalu holku (ona bola sice "milionarka") za 2 roky ozobracil asi o 700 tisic SK (preflakali ich viac-menej sice spolu, ale ide o princip)!!! A potom ked bola dotycna na financnom dne a s malou dcerkou (mala nebola sice jeho), odkopol ju, podobne aj mna... Samozrejme ze vsade tvrdil ze sa rozisli kvoli tomu ze bola (s prepacenim) priyebana (ako aj ja...)
Teraz tento "chlap" nasiel stastie po boku 16-17 rocnej cajocky. ktora velmi dobre pozna jeho minulost a nevadi jej to... Ach joj. (Ja a ta jeho byvala sme boli o trosku starsie husicky (asi o 10 rokov) a vidite, ako nas "dostal")... :shock:
SVINIAR JE TO!! (ten chlap)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

viete co, treba lock, ale nie tejto temy ale v tvojej hlave. nieje to sviniar, len skur(pardon, tu sa nesmie nadavat) oportunista. a vy ste blbe ale total ze pchate peniaze do chlapa, uz som to tu dakde pisal.z takychto veci si mozes vziat akurat ponaucenie ze akeho chlapa uz chciet nebudes.

co to je za chlapa co bere peniaze od zien? a co su to za zeny ze mu ich daju? ste emancipovane, mame modernu dobu tak sa podla toho spravajte a premyslajte. :mafia:

a uz sa na to vyser a bez ku kozmeticke a potom s kamaratkami von.
slavo120
Professional
Professional

svetielko napísal:Teraz v utorok som sa od svojej velmi dobrej kamosky (ja som s nou prestala pred par mesiacmi komunikovat...lebo tento mo jex ma zmanipuloval a presvedcil, ze ona nam chce zle a ze klebeti...a pritom mi v naznakoch naznacovala ze nie je vsetko OK) dozvedela ze moj "drahy" ex ma podvadzal uz na jesen, nielen posledne 2 mesiace... A to nie len s jednou... Vraj mu nerobilo problem si to rozdat napity (minimalne raz) v aute pred krcmou na diskoteke s nejakou miestnou "humusackou" . Najlepsie, ze cela dedina o jeho uletoch vedela, dokonca aj jeho rodina, len ja som sa to dozvedela posledna. To tak byva.. A ze bol so mnou kvoli peniazom (pritom ja ich nemam vela). Ved ako som pisala, pred rozchodom zo mna stihol vytiahnut nemalu sumu...
tak toto je teda riadna svina ... by si zasluzil riadne nakopat :evil: :x do guli zeby si uz nepichol :evil: ... akoze takto vyuzivat dievcata a este tak i kazit meno nam chlapom ten by si zasluzil hadam sa mu to raz vrati .... a co sa tyka teba tak asi si to mala riadne tazke ale dufam ze si na nas i napriek tomu nezanevrela :) nie vsetci sme taki a on je skor vynimka ... hlavu hore pride niekto lepsi :wink: a istotne budes teraz i o dost opatrnejsia
zelovoc napísal:viete co, treba lock, ale nie tejto temy ale v tvojej hlave
:roll: to si asi trochu prehnal ... zato ze sa nestotoznujes s jednym prispevkom od inej osoby uz musis urazat
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Suhlasim so zelovocom. Na jednej strane je to spodina, spina a zasluzi si dve tehly zboku po hlave, ale ty tiez nie si bez viny. Ako ta niekto dokaze takto jednoducho omrdat o peniaze? Neverim, ze je az taky dobry herec, to skor baby su naivky.
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

TY KOKSOOOO.... vobec ma nepocuvas a dalej sa sturas v tych hov.ach a dokola to rozmazavas a opisujes... je to uz priam unavne...
UTAPAS sa v sebalutosti a urazenom egu. :smt022

Ja si myslim, ze k tejto teme bolo povedane vsetko. Kebyze mozem tak to zamknem, lebo kazdy jeden komentar sa toci uz iba okolo toho aky je sviniar.
Ty potom opat nieco na neho nakydas... dalsi sa ti vyjadria opat, ze je to sviniar, teba to pohladi na srdiecku, ale nema to dlhotrvajuci ucinok a tak pises znova ... a dokolecka...

Tak ako zelovoc napisal - bez ku kozmeticke a potom za kamoskami.

:lock:
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Keď sa mám priznať možno som sukničkár...ako to vlastne zistím? :) že som každý piatok s inou?Všetky "vztahy" čo som mal mi vydržali tak max. týždeň tak som zostal pri tomto... možno ešte tá pravá neprišla..a či sa dokáže sukničkár zmeniť? Určite... možno za mesiac /rok možno ho zmeníš ty :) ... ?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

slavo120 napísal: to si asi trochu prehnal ... zato ze sa nestotoznujes s jednym prispevkom od inej osoby uz musis urazat
neurazam, ani nahodou, pisem ze treba sa uz na to vykakat a ist dalej. uz sa tou temou nezaoberat.asi si ma zle pochopil. :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

on je sikovny a vy si nedavate pozor :wink:
slavo120
Professional
Professional

zelovoc napísal:neurazam, ani nahodou, pisem ze treba sa uz na to vykakat a ist dalej. uz sa tou temou nezaoberat.asi si ma zle pochopil. :wink:
ok v pohode ... no offence :wink:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Chlapec nemá charakter!!! kokos ani svedomie nič.. no ale ty sa musíš prestať lutovať a ísť ďalej, je to ťažké ale treba za tým "zavrieť" dvere a začať odznova... Life is too short to be unhappy ;-)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

midnight_man napísal:nebudem vela pisat..dneska :D ...moj nazor je strucny a jasny... Chlapec musi dospiet..zistit ze zivot je aj o niecom inom.a ked na to pride..ked mu bude chybat ta povestná "láska" tak potom sa zamysli nad tym co robí a co robil doteraz..a zmeni svoj pristup k zivotu..bohuzial na to musi prist sam...a ked pride na to cas tak na to pride....
On sa nezamyslí a nezmení. Je to bezočivý darebák, a takým sa žije najlepšie...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

erytrocyt napísal:On sa nezamyslí a nezmení. Je to bezočivý darebák, a takým sa žije najlepšie...
erik ja mam za to ze v zivote na kazdeho dojde vies? a ver tomu ze dojde aj nanho a bude sa musiet zamysliet
Napísať odpoveď