Poradte nejake rady
Vopred Dakujem
Tak nieco podobne si asi este nezazil...pinco napísal:kúp si pivo, ľahni na gauč, zapál cigaretku a všetko bude ok.
Nebudeš tam večne, predsa sa tam nechystáš umrieť či áno? Uvidíš, prídeš domov, povieš si, že je tu nuda a budeš sa chcieť vrátiť späť.
GothaR napísal: Alebo skus nejaky anglicky chat a najdi niekoho miestneho kto by ti ukazal mesto...
Aha, tak sorry. Znelo mi to vtedy tak divnepinco napísal:zažil a riešil som to pivom...
Treba si uvedomiť, že depresia nič nevyrieši, naopak zhorší, preto sa netreba tomu poddať a hľadať si zábavku, určite nesedieť doma pri compe na pokeci s kamarátmi, veď to tú hroznú atmosféru ešte viac znásobí.
No tie skarede zenske su fakt....peknu som videl len jednu a to je moja kamoska zo Slovenskaseth82 napísal:Neboj, prezijes...vsetko zavisi od okolnosti a osobnosti.. ja som tu uz skoro 2 roky a viem ze si nezvyknem nikdy...to sa proste neda, odlisna kultura, uroven byvania ....jedine co som si asi zvykol su skarede zenske - zistil som to tak, ze tesne po prichode som pri chodeni po uliciach hladel len do chodnika, take skarede sa mi zdali - a dnes sa uz za hociktorou obzriem...deformacia prostredim...a moju ciastocne zdravu mysel zachranuje fakt,ze byvam so slovakmi a mam internet...