Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mi-chau napísal:Fizz, ono vascine ludi sa nepacia strojceky na zuboch, ale kosele sa nepacia asi len tebe a par dalsim ludom, a fakt, ze aj tymto hodnotis ludi a vztah je odcudzeniahodny.
ono mne by to nevadilo, ze sa jej nepacia kratke kosele, ale ze ju tym niekto dokaze odpudit :shock:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no a co ze sa jej nepacia kosele s kratkym rukavom? mozno sa jej pacia s dlhym... rukavom, co vy viete ako to myslela :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mne sa nepacia zlte zuby ale ked ich niekto ma neposlem ho dpc.
<umyselne zvelicene>
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

mi-chau napísal:Fizz, ono vascine ludi sa nepacia strojceky na zuboch, ale kosele sa nepacia asi len tebe a par dalsim ludom, a fakt, ze aj tymto hodnotis ludi a vztah je odcudzeniahodny.
Ja som sa u báb stretol so strojčekom iba s pozitívami možno mi to pristane :D 8)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

bukelo napísal:zlaty nieje, je to nejaka chirurgicka ocel, ale ta skor pripomina farbu do strieborna, ako do zlata.
:D :D tak ak je to z haluze tak si dobre utal ... ak vazne tak si ju asi ani z daleka nepochopil :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ferderikoo napísal:no tak urcite chlpatost to je otras ked zbadate nejaku babu a ma pod pazuchami chlpy :aasmile19: a este hlupost a cigarety
Ale ved ide hlavne o prirodzenu krasu :)

//zuzka: obrázok vymazaný. si si nejako pomýlil tému....
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

prosím nespamujte....
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

odradit? hlavne nedostatocna hygiena!!!! potom nedostatocna depilacia ochlpenia :-D nepouzivanie deodorantou proste aby sa nepotili , a chovanie ked su naivne a idu len po mene a nie po osobe :twisted: ale najviac ma vytocia namyslene a hlupucke baby :D
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

slavo120 napísal::D :D tak ak je to z haluze tak si dobre utal ... ak vazne tak si ju asi ani z daleka nepochopil :D
Utal, jasne, z haluze, a zaroven aj nepochopil, ale nie o strojceku, ale o koseliach kratkorukavovych :))))))
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Uvažoval som nad touto otázkou.
Ako prvé ma odradí, keď je moc mladá. Páčia sa mi viac tie, ktoré sú rovnako staré ako ja, alebo môžu byť aj staršie.
Ďalej neznášam keď nadávajú, potom keď zistím, že fajčia, nadmerné pitie moc nemusím.

Keď ma na xichte príliš vela vylepšovadiel. (Decentné riasy fakt môžem. :) )
Odrádzajú ma topánky s opätkami a v zime čižmy. :D
Sukne tiež v podstate.

Po vzhľade je to hlúpe správanie, afektovanosť, neúprimnosť, drzosť, hlúposť a podbné somariny, proste neznášam "sliepočky".

Na druhú stranu nemám ani ideály, dievča ma musí zaujať a je vlastne jedno aká je, ale potom by ma odrádzali vyššie uvedené.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Prvy pohlad ma vie odradit :) Ako sa zatvari alebo co jej vidim v ociach :) Neupravenost vlasov a celkovo ale ani nemusim moc make-upu potom postava a najhlavnejsie spravanie...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

nerozhodnost (chvilu ano chvilu nie a neskor zase ano a ked je ano tak zase nie )
namyslenost (ked sa tvari ze je majsterka sveta a pritom je obycajne dievca)
povysenectvo (ja som ta najmudrejsia a vsetci ste nuly) - toto ma vie fakt dostat. vtedy koncim rozhovor a baj baj :)
zly nevyberany slovnik (ved komu sa paci ked niekto povie v jednej vete 2x do pi*i? )
podcenovanie sa (ja som taka a taka a nic nedokazem)
.
.
.
+ velky zadok

//edit: nemam rad ked sa dohodneme na date a pride o jedneho cloveka viac.... :roll:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

suhlas s vyssie uvedenymi faktami + nemam rad ked sa baba tvari ako keby hovno zozrala. bez usmevu to nie je ono. nemusi sa chichunat stale, ale obcas usmev nezaskodi ;)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Odradit ma dokaze neziaduce ochlpenie. Ked je kazdy piatok opita lebo si mysli ze vtedy je tazka caja. Vkuse rozprava o tom, aku si kupi/kupila kabeku/lodicky. Je to dobra tema na rozhovor, ale ked o tom v kuse toci... Pripaluje si jednu cigaretu od druhej. Kazde druhe slovo je nadavka. A este ked je preafektovana. Ked rozprava nejakym divnym slengom/narecim na verejnosti. Ked si mysli ze len preto ze je pekna, jej kazdy chlap splni kazde jedno zelanie co si zamysli.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mna odradzaju chalani co sa vystatuju co oni urobili, zazili a tak , je ine ked to niekto pozprava so zaujatima vidis ze ho to bavi
ked sa predvazda, pretvaruje pred kamosmi...ked nadmerne pije, huli a fajci a k tomu hrubo nadava..a neznasam ked pluje na zem , je to nechutne
toť vsjo :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Eritrea: Vsak si vymenovala 95 percent muzov ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Eritrea napísal:mna odradzaju chalani co sa vystatuju co oni urobili, zazili a tak , je ine ked to niekto pozprava so zaujatima vidis ze ho to bavi
ked sa predvazda, pretvaruje pred kamosmi...ked nadmerne pije, huli a fajci a k tomu hrubo nadava..a neznasam ked pluje na zem , je to nechutne
toť vsjo :P
no posudzovat ludi podla toho ci su fajciari je dost hruba chyba nemyslis?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Podľa mňa ju skôr odpudzuje aróma fajčiarov a chuť úst skôr, ako samotný akt fajčenia, aj keď aj to môže byť akási podvedomá psychická zábrana.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Nemám rád ked je baba arogantná a brutalne namyslená. Taká zdravá namyslenosť sa dá zvládnuť. Neznášam ked pocujem babu hovoriť slova ako: soj , sojde , diq .... more je v pohode :D ... Taktiež nemám rád ked je baba neustále urazená , mračí sa alebo inač vyjadruje svoje neuspechy ... a este nemam rad ked som s babou a ona sa nevie odviazať a ticho je jak moje boty ... :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

95%?.. takze preto je taky problem najst toho normalneHO?:D:D:D
ale nie s tym fajcenim ono neznasam dym..vo vztahu sa samozrejme robia kompromisy taze nehovorim ze by som nevedela nejake veci prehliadat.:P
Napísať odpoveď