ono mne by to nevadilo, ze sa jej nepacia kratke kosele, ale ze ju tym niekto dokaze odpuditmi-chau napísal:Fizz, ono vascine ludi sa nepacia strojceky na zuboch, ale kosele sa nepacia asi len tebe a par dalsim ludom, a fakt, ze aj tymto hodnotis ludi a vztah je odcudzeniahodny.
Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Andi_Cibula
Addict
Uvažoval som nad touto otázkou.
Ako prvé ma odradí, keď je moc mladá. Páčia sa mi viac tie, ktoré sú rovnako staré ako ja, alebo môžu byť aj staršie.
Ďalej neznášam keď nadávajú, potom keď zistím, že fajčia, nadmerné pitie moc nemusím.
Keď ma na xichte príliš vela vylepšovadiel. (Decentné riasy fakt môžem.
)
Odrádzajú ma topánky s opätkami a v zime čižmy.
Sukne tiež v podstate.
Po vzhľade je to hlúpe správanie, afektovanosť, neúprimnosť, drzosť, hlúposť a podbné somariny, proste neznášam "sliepočky".
Na druhú stranu nemám ani ideály, dievča ma musí zaujať a je vlastne jedno aká je, ale potom by ma odrádzali vyššie uvedené.
Ako prvé ma odradí, keď je moc mladá. Páčia sa mi viac tie, ktoré sú rovnako staré ako ja, alebo môžu byť aj staršie.
Ďalej neznášam keď nadávajú, potom keď zistím, že fajčia, nadmerné pitie moc nemusím.
Keď ma na xichte príliš vela vylepšovadiel. (Decentné riasy fakt môžem.
Odrádzajú ma topánky s opätkami a v zime čižmy.
Sukne tiež v podstate.
Po vzhľade je to hlúpe správanie, afektovanosť, neúprimnosť, drzosť, hlúposť a podbné somariny, proste neznášam "sliepočky".
Na druhú stranu nemám ani ideály, dievča ma musí zaujať a je vlastne jedno aká je, ale potom by ma odrádzali vyššie uvedené.
nerozhodnost (chvilu ano chvilu nie a neskor zase ano a ked je ano tak zase nie )
namyslenost (ked sa tvari ze je majsterka sveta a pritom je obycajne dievca)
povysenectvo (ja som ta najmudrejsia a vsetci ste nuly) - toto ma vie fakt dostat. vtedy koncim rozhovor a baj baj
zly nevyberany slovnik (ved komu sa paci ked niekto povie v jednej vete 2x do pi*i? )
podcenovanie sa (ja som taka a taka a nic nedokazem)
.
.
.
+ velky zadok
//edit: nemam rad ked sa dohodneme na date a pride o jedneho cloveka viac....
namyslenost (ked sa tvari ze je majsterka sveta a pritom je obycajne dievca)
povysenectvo (ja som ta najmudrejsia a vsetci ste nuly) - toto ma vie fakt dostat. vtedy koncim rozhovor a baj baj
zly nevyberany slovnik (ved komu sa paci ked niekto povie v jednej vete 2x do pi*i? )
podcenovanie sa (ja som taka a taka a nic nedokazem)
.
.
.
+ velky zadok
//edit: nemam rad ked sa dohodneme na date a pride o jedneho cloveka viac....
Odradit ma dokaze neziaduce ochlpenie. Ked je kazdy piatok opita lebo si mysli ze vtedy je tazka caja. Vkuse rozprava o tom, aku si kupi/kupila kabeku/lodicky. Je to dobra tema na rozhovor, ale ked o tom v kuse toci... Pripaluje si jednu cigaretu od druhej. Kazde druhe slovo je nadavka. A este ked je preafektovana. Ked rozprava nejakym divnym slengom/narecim na verejnosti. Ked si mysli ze len preto ze je pekna, jej kazdy chlap splni kazde jedno zelanie co si zamysli.
no posudzovat ludi podla toho ci su fajciari je dost hruba chyba nemyslis?Eritrea napísal:mna odradzaju chalani co sa vystatuju co oni urobili, zazili a tak , je ine ked to niekto pozprava so zaujatima vidis ze ho to bavi
ked sa predvazda, pretvaruje pred kamosmi...ked nadmerne pije, huli a fajci a k tomu hrubo nadava..a neznasam ked pluje na zem , je to nechutne
toť vsjo
-
Digital
Guru
Nemám rád ked je baba arogantná a brutalne namyslená. Taká zdravá namyslenosť sa dá zvládnuť. Neznášam ked pocujem babu hovoriť slova ako: soj , sojde , diq .... more je v pohode
... Taktiež nemám rád ked je baba neustále urazená , mračí sa alebo inač vyjadruje svoje neuspechy ... a este nemam rad ked som s babou a ona sa nevie odviazať a ticho je jak moje boty ...