Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
toto forum je predsa len na nieco dobre....cez torrent som prvykrat tahal doom 3 tak zo zufalstva....lebo som to nemohol rychlo inde zohnat...lammer napísal:hm ja som ho tiez skusil a je to coooooooooooooooool
skusko mimochodom odkedy ty tahas z torrentov??
teraz taham cez torrent veci, musim povedat, ze cez emule toho zozenies ovela viac...iny system...lepsie vyhladavanie.....to torrent v zivote nemoze mat....ked napr. porovnas torrentreactor.com a shareconnector.com , tak na shareconnectore je toho stokrat viac, aj ked emule je viac naprd co sa tyka tahania, ale niektore veci skratka inde nezozenies :smt032
skuko v tomto mas pravdu ale poviem ti zase ine
fulo taha z emule a ide mu to tri kila
ja taham z torrentbits a taham 230kilo
vies v tom je rozdiel
a co nezozenies na torrentoch??
nejestvuje, ty poznas maly zlomok sitov a tych su 1000ce
na torrentoch je vsetko skorej ako inde
lebo to vyhovuje ludom
mas to bezpecne, malo roboty a hlavne pohodlne namiesto ftp
chapes chvilu to nehas tahat kym to stiahne jeden vypnes a mozes dat dalsie kdezto pri ftp to tam musi realne byt!
v tomto je rozdiel a emule je sprostost
fulo taha z emule a ide mu to tri kila
ja taham z torrentbits a taham 230kilo
vies v tom je rozdiel
a co nezozenies na torrentoch??
nejestvuje, ty poznas maly zlomok sitov a tych su 1000ce
na torrentoch je vsetko skorej ako inde
lebo to vyhovuje ludom
mas to bezpecne, malo roboty a hlavne pohodlne namiesto ftp
chapes chvilu to nehas tahat kym to stiahne jeden vypnes a mozes dat dalsie kdezto pri ftp to tam musi realne byt!
v tomto je rozdiel a emule je sprostost
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
pripajam sa k reakcii lammeraskuko napísal: toto forum je predsa len na nieco dobre....cez torrent som prvykrat tahal doom 3 tak zo zufalstva....lebo som to nemohol rychlo inde zohnat...![]()
teraz taham cez torrent veci, musim povedat, ze cez emule toho zozenies ovela viac...iny system...lepsie vyhladavanie.....to torrent v zivote nemoze mat....ked napr. porovnas torrentreactor.com a shareconnector.com , tak na shareconnectore je toho stokrat viac, aj ked emule je viac naprd co sa tyka tahania, ale niektore veci skratka inde nezozenies :smt032
P.S. Skuko na fore? no nie ja umriem
-
hojko
Site Admin
Re: torrenty
Nejak mi ten tracker nefunguje.Benda napísal:Pouzivam Azureus, podla mna je TOP, inac dobry tracker je http://trackerwww.prg.to akorat je to asi po svedsky ??
-
Fanta
Darca
Re: speed
nie je to chyba programu... to je nevyhoda stahovania torrentovfat napísal:hmmm,mohol by nekdo vysvetlit tie obrovske fluktuacie,pocas stahovania bitspiritom?nexapem tomu.chvilu to fici 30kbs a o moment pozdeji 0kbs...v com je chyba?aneb je to normalne?
-
hojko
Site Admin
Re: trackeri
http://www.hojko.sk/viewtopic.php?t=4003fat napísal:neviete o nejakych trackeroch,aneb jak sa k nejakym dostat?
-
Neregistrovaný
optimum
neviete ake su optimalne nastavenia pre stahovanie bitspiritom?mam 256 adslko,prvych par sekund sa to stahuje 30kbs,ale potom to hrozne klesne.Neda sa nejak udrzat ten download speed nad 20kbs?A jeste jedna otazocka,pri tej veci ktoru stahujem je take ze finished-napr.500mb a hned vedla toho je DL kde je tiez neco uvedene v mb:napr.20mb.tak teda co je to DL?