Akú počítačovú hru by ste radi videli sfilmovanú?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

jj, natáča, mal by výjsť niekedy tento rok. A Vin Diesel sa IMHO vôbec na hitmana nehodí. celkom inak vyzerá a jeho štýl proste nieje hitmanovský. To skôr ten tipek, co hral Kuriera-sice na prd film, ale skôr by sa na Hitmana hodil.

nuz velmi rád by som videl Warcraft. Podla ziadneho wowka, ale W1,2,3 -to je hotová trilógia, perfektný fantasy príbeh.

no a rozhodne Max Payne1,2 -o tom sa istým časom aj čosi šuškalo, o seriáli....
seth82 napísal:a skusili ste sa uz zamysliet aj nad tym, aky by mali niektore zo spomenutych hier dej? Napriklad taky warcraft...alebo red alert...chapem este mafiu alebo nieco podobne epicke...Myslim, ze najvhodnejsie hry na zfilmovanie su aj tak adventury...aj ked ich nemam rad, ale aj tak...myslim ze tam je hlavny dej a je aj najprepracovanejsi...ostatne hry to maju vnorene len tak, aby sme mali co robit a co nasledovat...
že warcraft nemá dej? tak len zhruba otesaný, videl som ho uz zhrnutý aj lepšie, ale tu to máš aspoň vcelku.
http://worldofwarcraft.sk/index.php?Act ... 126db99620
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Ja by som si velmi rad pozrel film na Never Winter Nights genialny pribeh ale hold je to nerealne :cry:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Sepiroth napísal:...že warcraft nemá dej? tak len zhruba otesaný, videl som ho uz zhrnutý aj lepšie, ale tu to máš aspoň vcelku.
http://worldofwarcraft.sk/index.php?Act ... 126db99620
Netyka sa to nahodou WoW?...pod pojmom Warcraft si predstavujem jednotku, ak by som myslel na Warcraft 2 alebo 3, tak to sem napisem. Takze upresnim - dej Warcraftu 1,2,3 nie je dostatocny podla mna na vytvorenie filmu...klamal by som, keby som povedal, ze nemaju dej ziaden...
A budem citovat sam seba:''....ostatne hry to (rozumej Dej) maju vnorene len tak, aby sme mali co robit a co nasledovat...''
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

starcraft, starcraft a este raz starcraft!!! ale musi sa toho ujat schopny reziser aby z toho bol vynikajuci film, nie aby to sku***** ako napr doom, a dalej zaujimavy by bol film na zaklade prvej hry kde si take obdlzniky odrazali medzi sebou stvorec
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

erik_tt napísal:Ja by som si velmi rad pozrel film na Never Winter Nights genialny pribeh ale hold je to nerealne :cry:
newervinter strasne straca na rozsahu. ku koncu uz len komplikovali a komplikovali. vzdy bolo treba zabit "vodcu" len preto, aby si sa dozvedel, ze ho vedie niekto este vyssie. Chcelo by to vyrazne skratit.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hojko napísal:Pri niektorych filmoch mi az rozum ostava stat o com by to asi tak bolo... Napriklad taky Half-Life, to by bol obycajny scifi akcny film, zrejme nic viac by sa z toho nedalo dostat. Unreal Tournament - ludia by boli v miestnosti a strielali sa alebo o com by to bolo??? Gothic alebo Baldurs Gate, no o com by mohol byt uz len tento film, ci chlapik by chodi po kopcoch a hladal noz, papier, potom by sa naucil dake kuzla alebo co?? A to iste aj Warcraft, WoW alebo Starcraft. Dalsia perlicka je Max Payne, to by bolo na sposob Mac Gyvera, Smrstonostnej pasce ci nieco medzi tym??? Mech Warrior by sa mohol premenovat na Power Ranger alebo Knight Rider.

Vela ludi pise Mafiu, ale co take by bolo v tom filme??? Na tematiku mafianov boli vyborne filmy, trilogia s nazvom The Godfather alebo tiez Scarface. Neviem si predstavit co nove by mohol priniest film Mafia, zrejme uz nic.

Project Igi, Commandos, Hitman, tak tieto filmy si viem predstavit sfilmovane.
Co ma kto proti UNREAL TOURNAMENT?? inac klasicka verzia hry sa sfilmovat neda ale Hojko ak si hral UNREAL 2: THE AWAKENING tak tato hra pribeh mala a podla mna dost dobry :cry: z toho by sa film urobit dal...
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

Čím lineárnejšia hra, tým sa jednoduchšie urobí film. Tým pádom sú najvhodnejšími kandidátmi asi adventúry, alebo FPS... naopak si neviem predstaviť sfilmovať nejaký diel zo série The Elder Scrolls :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Call Of Duty :D, alebo dake RPG podarene, ako spominali trebars TES
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

.. jednoznacne planescape torment :) .. ten si viem aj zivo predstavit, kedze ten dej vie dokonale vtiahnut az sa clovek dokaze zzit s hlavnym bezmennym "hrdinom" .. ktoremu nejde o zachranu sveta, ale len o spoznanie svojho mena, a nadobudnutie svojej smrtelnosti aby sa mohol pobrat prec zo sveta.. K tomu ked priratame naozaj siroku variabilitu svetov Planescape, a aspon taku fantaziu aku mali BIS pri tvorbe tejto unikatnej hry.. tak neverim tomu, ze by nemal film sancu na uspech :)

.. a hojko - ehm Baldur's Gate ma celkom slusny pribeh, dej a v niektorych pasaziach aj akytaky zvrat.. ovsem ak nemas rad fantasy, je to skoda sa vyjadrovat k tomu ;) Urcite vie ponuknut viac, ako bezne strielacky ci strategie ktore sa tu povacsinou ukazuju
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

No ja by som to chcel skor naopak - hrat hru podla serialu/filmu

Rad by som si zahral Walker Texas Ranger, Prison Break, Krok za Krokom :D ;)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jj, okonenipica ma pravdu, taky krok za krokom, alf, alebo podobne veci, ktore by mali paradny pribeh by som si rad aj ja zahral.
alebo superman, ..
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Superman si uz mozes zahrat na Sege, neviem ako na PC :wink: :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

okonenipica napísal:No ja by som to chcel skor naopak - hrat hru podla serialu/filmu

Rad by som si zahral Walker Texas Ranger, Prison Break, Krok za Krokom :D ;)
heroes nie?? to by bol jaky masaker.niejake vymastene rpg cko
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

a co takto CS? :lol:
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

alebo Mafia..... :D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

jj mafia , malo to peckovy pribeh :)
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Vampire: Bloodlines - dal by sa s toho urobiť megakult.

WOW - taký pohľad na ten svet celkovo, nie zameranie na nejakú 1 postavu, group a pod. ale také "short stories of WWorld", samozrejme v grafike detailnej ala Blizzard movies.

Tak to by som :smt081
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

samploom napísal:Vampire: Bloodlines - dal by sa s toho urobiť megakult.
Nooooooooooooooo volaco hovoris :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Drago napísal:Call Of Duty :D, alebo dake RPG podarene, ako spominali trebars TES
Ak si videl serial Band of Brother, mimoriadne vela miest a akcií si mohol spoznať-oba tituly boli vytvorené na základe spomienok airborne veteránov z tej istej, dovolím si povedať legendárnej jednotky (CoD samozrejme iba z casti-britská kampaň)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Half-Life, Warcraft, Diablo - toto su hry ktore ma ocarili a rad by som ich travil aj tak ze by som si ich s kalorickymi chipsami na gauci pri TV pozrel na DVD :D
Napísať odpoveď