Hodokvas 2007

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

No tak čo, kto ide na sto percent?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

ja chcem ist.. ale kedze znamy vacsinou maju ten cas nieco ine, alebo nepocuvaju taku muziku .. tak nemam partiu s ktorou by som siel :D

takze dajte vediet niekto z KE a okolia kto idete .. napiste PM-ku .. nech mam istotu ze ak nepresvecim este nejakych tych znamych nech sa na ine povinnosti vybodnu .. mno aby som nemusel ist na festak sam jak som minule siel na DOG EAT DOG v KE .. to tiez bolo pocas tyzdna .. trosku blbe :P

takze PMky /SS-ky/ alebo napiste na ICQ ..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

tak ej to napevno.ja s osirisom ideme.kdo este ide?spraviem nejake hojko hodokvas stretko?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ked by som tam siel, tak len kvoli PLACEBO :) ostatne ma nezaujalo. Ale to placebo ma sere.. nuz co mozno ma niekto este stiahne so sebou a nebudem mat moznost slobody vyberu ci chcem ist alebo nechcem ist :D
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

toy ides ? 8) 8) :?:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nebel napísal:toy ides ? 8) 8) :?:
dobre ze si ho spomenul.hned sa mi vynorili v pameti static x :twisted: mam sa na co tesit
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nj ten jeho cool avatar s waynom :P
btw ja idem :) static si neneham ujst, ked uz mi raz usiel rammstein v BA :(:( :cry:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja sa najviac tesim na kornakov,locos,polemic,zonu a,static a som zvedavy aj na tie vedlajsie stagee.kokos to bude masakeeer
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

hmm :D ja by som "CHCEL" ist :D zrejme idem obtazovat znamych/neznamych s otazkami ci idu na hodokvas, lebo pozeram ze zrejme tuna na hojkovi vychodnaaree neziju :P
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ale ziju ale ma dost dnes naje*ali. na stranke maju napisane ze s kartou ISIC mam zlavu dve kila.idem si kupit lsitok nachystany s tisic tristo korunami a uz mi ho tlaci a pytam sa iba tak "ta zlava na ISIC palti ze?" a ona ze nic take tam nemaju napisane ze mi nemoze dat zlavu.okej idem naje*any do dlasich dvoch predajni a to iste."mate to za 1524 korun".dakujem neprosim vy zdieraci ko*ot klamarsky.rozhodol som sa ze spominane love na hodokvas rozdelim inak.idem na orange summer domasa a punk island a za prebytok som si este k tomu dnes kupil stan a 75 litrovy batoh :lol:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

hodokvas.sk: "Dnes sme dostali od manažmentu skupiny Static X správu, že museli zrušiť celé európske turné. Skupina mala u nás hrať v stredu na hlavnom pódiu. Podľa vyjadrenia managera Static X, sa im na turné pokazil autobus a keďže sa nedá opraviť (ide o špeciálny nightliner vyrábaný na mieru), zrušili všetky nadchádzajúce koncerty. Aj ten na Hodokvase. Mrzí nás to, no pociťujeme rovnakú bezmocnosť, ako vy. Nájsť adekvátnu náhradu 4 dni pred začiatkom festivalu je takmer nemožné, preto celý program len ľahko upravíme. Vystúpenia všetkých ostatných umelcov vrátane headlinerov platia."
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

uz mam listok, a za liter, juchuchuu
btw: idem tam hlavne s kamosmi.z tych kapiel sa daju : apollo 440, placebo, korn, polemic, kosheen, zona a, vec a to je u mna tak vsetko... :)
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:hodokvas.sk: "Dnes sme dostali od manažmentu skupiny Static X správu, že museli zrušiť celé európske turné. Skupina mala u nás hrať v stredu na hlavnom pódiu. Podľa vyjadrenia managera Static X, sa im na turné pokazil autobus a keďže sa nedá opraviť (ide o špeciálny nightliner vyrábaný na mieru), zrušili všetky nadchádzajúce koncerty. Aj ten na Hodokvase. Mrzí nás to, no pociťujeme rovnakú bezmocnosť, ako vy. Nájsť adekvátnu náhradu 4 dni pred začiatkom festivalu je takmer nemožné, preto celý program len ľahko upravíme. Vystúpenia všetkých ostatných umelcov vrátane headlinerov platia."
no dpc tak to dost meni situaciu :( :cry: :cry:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia tak kto ide zajtra ? ja uz sa zacinam balit pomalicky hehe :D kto ide zajtra nech sa sem ozve resp nech sa ozve na moje icq mozme spravit hojko party na kvase :D
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ak da kamos listky co vyhral tak idem, dneska sa rozhodne a ak ne tak serem na to ak by tam bol static jasne ze idem :( tak sa mi tam az tak neoplati ist... ale bolo dobre aj na www.dobryfestival.sk

pinacolada nebol si????
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak padlo rozhodnutie. Idem sa pozriet na Apollo 440 a Placebo. :) Listky zadarmo od zamestnavatela FTW! :D
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

p4ra napísal:Tak padlo rozhodnutie. Idem sa pozriet na Apollo 440 a Placebo. :) Listky zadarmo od zamestnavatela FTW! :D
sa niekto ma :shock: ja valim uz zajtra budeme tam okolo siestej najdete nas podla piratskej zastavy(ak ju dozajtra urobime :roll: )
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Už len deň a PLACEBO :) už idem aj ja naisto
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

a prsiii a prsii :cry: no bude to tam zaujimave... bude pogovacka v prsiplastoch :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nebel napísal:ak da kamos listky co vyhral tak idem, dneska sa rozhodne a ak ne tak serem na to ak by tam bol static jasne ze idem :( tak sa mi tam az tak neoplati ist... ale bolo dobre aj na www.dobryfestival.sk

pinacolada nebol si????
nie nie nebol.po prve som sa o tom enskoro dozvedel,po druhe tam nikto zaujmavy nehral a po tretie jednodnova vstupenka stoji 150 korun :roll: radsej som siel na pivko an solivar :lol:

/akurat smola a hrusky a chiki liki.keby hrali v jeden den tak by som siel
Napísať odpoveď