Hodokvas 2007
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja chcem ist.. ale kedze znamy vacsinou maju ten cas nieco ine, alebo nepocuvaju taku muziku .. tak nemam partiu s ktorou by som siel
takze dajte vediet niekto z KE a okolia kto idete .. napiste PM-ku .. nech mam istotu ze ak nepresvecim este nejakych tych znamych nech sa na ine povinnosti vybodnu .. mno aby som nemusel ist na festak sam jak som minule siel na DOG EAT DOG v KE .. to tiez bolo pocas tyzdna .. trosku blbe
takze PMky /SS-ky/ alebo napiste na ICQ ..
takze dajte vediet niekto z KE a okolia kto idete .. napiste PM-ku .. nech mam istotu ze ak nepresvecim este nejakych tych znamych nech sa na ine povinnosti vybodnu .. mno aby som nemusel ist na festak sam jak som minule siel na DOG EAT DOG v KE .. to tiez bolo pocas tyzdna .. trosku blbe
takze PMky /SS-ky/ alebo napiste na ICQ ..
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
ale ziju ale ma dost dnes naje*ali. na stranke maju napisane ze s kartou ISIC mam zlavu dve kila.idem si kupit lsitok nachystany s tisic tristo korunami a uz mi ho tlaci a pytam sa iba tak "ta zlava na ISIC palti ze?" a ona ze nic take tam nemaju napisane ze mi nemoze dat zlavu.okej idem naje*any do dlasich dvoch predajni a to iste."mate to za 1524 korun".dakujem neprosim vy zdieraci ko*ot klamarsky.rozhodol som sa ze spominane love na hodokvas rozdelim inak.idem na orange summer domasa a punk island a za prebytok som si este k tomu dnes kupil stan a 75 litrovy batoh 
hodokvas.sk: "Dnes sme dostali od manažmentu skupiny Static X správu, že museli zrušiť celé európske turné. Skupina mala u nás hrať v stredu na hlavnom pódiu. Podľa vyjadrenia managera Static X, sa im na turné pokazil autobus a keďže sa nedá opraviť (ide o špeciálny nightliner vyrábaný na mieru), zrušili všetky nadchádzajúce koncerty. Aj ten na Hodokvase. Mrzí nás to, no pociťujeme rovnakú bezmocnosť, ako vy. Nájsť adekvátnu náhradu 4 dni pred začiatkom festivalu je takmer nemožné, preto celý program len ľahko upravíme. Vystúpenia všetkých ostatných umelcov vrátane headlinerov platia."
no dpc tak to dost meni situaciuToy M@ch!n3 napísal:hodokvas.sk: "Dnes sme dostali od manažmentu skupiny Static X správu, že museli zrušiť celé európske turné. Skupina mala u nás hrať v stredu na hlavnom pódiu. Podľa vyjadrenia managera Static X, sa im na turné pokazil autobus a keďže sa nedá opraviť (ide o špeciálny nightliner vyrábaný na mieru), zrušili všetky nadchádzajúce koncerty. Aj ten na Hodokvase. Mrzí nás to, no pociťujeme rovnakú bezmocnosť, ako vy. Nájsť adekvátnu náhradu 4 dni pred začiatkom festivalu je takmer nemožné, preto celý program len ľahko upravíme. Vystúpenia všetkých ostatných umelcov vrátane headlinerov platia."
ak da kamos listky co vyhral tak idem, dneska sa rozhodne a ak ne tak serem na to ak by tam bol static jasne ze idem
tak sa mi tam az tak neoplati ist... ale bolo dobre aj na www.dobryfestival.sk
pinacolada nebol si????
pinacolada nebol si????
-
pinacolada
Guru wannabe
nie nie nebol.po prve som sa o tom enskoro dozvedel,po druhe tam nikto zaujmavy nehral a po tretie jednodnova vstupenka stoji 150 korunnebel napísal:ak da kamos listky co vyhral tak idem, dneska sa rozhodne a ak ne tak serem na to ak by tam bol static jasne ze idemtak sa mi tam az tak neoplati ist... ale bolo dobre aj na www.dobryfestival.sk
pinacolada nebol si????
/akurat smola a hrusky a chiki liki.keby hrali v jeden den tak by som siel