Ale to auto, ktoré je na tej fotke nie je Lada Niva.dew6 napísal:....a ani Ladu Nivu by som neodmietla...
A moje vysnívané auto - Ford Mustang...
Ale to auto, ktoré je na tej fotke nie je Lada Niva.dew6 napísal:....a ani Ladu Nivu by som neodmietla...
lenze nezabudaj ze plna nadrz 105l benzinu, ma cca 100 kil a to je uz uctihodna vaha, dajme tomu daky urastenejsi clovek, cize na plnej nadrzi platis v podste za dvoch ludi v aute, a uz to nejake to deci prida na spotrebe, zvlast na vacsej spotrebe, v akej Honde to mas (tipujem ze mas hondu, ked mas taky nick)? Vyplati sa ta z2jena nadrz?Honda napísal:Auto snov: stále super čisté (hlavne predné sklo) a žiadne tankovanie. Tá prvá vlastnosť sa dá dosiahnuť, už existuje pár kusov zo špeciálneho materiálu karosérie (nezostáva tam prach, po vode nezostávajú fľaky a ide s vodou dole aj špina). A aj tankovanie sa dá riešiť, ale spojiť tieto vlastnosti sa nedajú.
Ja som si dal spraviť na svojom aute zdvojenú nádrž, takže kapacita nádrže je celkovo úctyhodných 105l, ale zas sa človek nedoplatí na benzínke. Ale je "pokoj" na dlhšie. Ako fakt to mi ide na nervy, večné tankovanie - zdržiava to, berie to čas.

jj aj ja by som to bral, totálne jednoduché auto a čo tak počúvam majiteľov tak "prežije vlastnú smrt a dovezie ma domov"....čo viac mi treba?? a hádam o pol roka aj budedew6 napísal:Ufff........niektorí ste tu už akí
skromní
...
No mne by celkom stačil nejaký Peugeot Pick Up, alebo nejaká Octavia....Nemám konkrétnu predstavu, no malo by to mať 4 dvere + kufor;)
Kedysi som si však naivne myslela, že sa budem voziť po meste i počas dopravného kolapsu na Monster Trucku , no aj Jeep je ok....a ani Ladu Nivu by som neodmietla...
presnemi-chau napísal:Nissan 350z roadster http://images.google.sk/images?hl=sk&q= ... zkov&gbv=2