Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

turtlak69 napísal:netvrdim, ze som to videl na vlastne oci, ale tak zeny v dedine tak vravia :D vraj sa to vazne stalo. keby si videl par jeho klipov, nerobilo by ti problem tomu uverit. mne to vravel jeden kamos a myslim, ze je to aj tak. pri jeho zmyslani (vyoperujem si dve rebra aby som si mohol fajcit) sa nebudem cudovat fakt nicomu

//edit: este k tej hudbe... toto individum fakt nepocuvam, ale prespieval jednu pesnicku od ramones v albume tribute to ramones. KKK took my baby away a bolo to celkom dobre spravene. takze jednu pesnicku (nie jeho) ma v mojich ociach dobru ;)
ty zrejme necitas prispevky ostatných ludí, že? prečítajte si čo som napísal hore, narážam hlavne na to o Mansonovi.

(btw., neskopčil som to, nemám to vo zvyku :) )
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

SRneC napísal: ..a v starway to heaven
hmm inak starway to heaven sa vola jedna kapelka z humenneho a spievaju v kostoloch... :twisted:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

imho cely statanizmus je len ludska fantazia tak ako Boh :)
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

pinacolada napísal:ale povedz mi.pocul si tu pesnicku odzadu?ved sa tam normalne zrozumitelne spieva o satanovi,666 atd.nemoze to byt nahoda
pocul som ju, ale bohuzial som si najprv precital text aky tam ma byt, asi tak ako 99% ludi, cize som bol ovplivneny tym, co som cakal ze tam bude a podvedome, som to tam hladal, cize sam seba nepovazujem za hodnoverny dokaz...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

jamess napísal:zrozumitelne? som si isty ze bez toho napomocneho textu by si rozumel prd, a to este aj pochybujem ze mas anglictinu na urovni porozumenia zle zrozumitelneho
podla mna ci je to zrozumitelne alebo nie co ma robit satanisticka modlitba v texte od zadu ?? myslim ze nic a nech je to akokolvek ja s takymito vecami nesuhlasim lebo i ked to mozno nezachyti clovek tak mozog abo jak to je to vnima a podla mna je to riadne svinstvo mat take sracky v texte
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

podla mna clovek musi mat v sebe velky kus kreativyti aby napisal text do pesnicky aby mal odpredu aj odzadu neaky vyznam
slavo120 napísal:podla mna ci je to zrozumitelne alebo nie co ma robit satanisticka modlitba v texte od zadu ?? myslim ze nic a nech je to akokolvek ja s takymito vecami nesuhlasim lebo i ked to mozno nezachyti clovek tak mozog abo jak to je to vnima a podla mna je to riadne svinstvo mat take sracky v texte
preco svinstvo? hudobnik ma pravo si napisat do textu co chce odzadu aj odpredu, okrem rasizmu a ostatnych sraciek
slavo120
Professional
Professional

Famine napísal:podla mna clovek musi mat v sebe velky kus kreativyti aby napisal text do pesnicky aby mal odpredu aj odzadu neaky vyznam
s tymto suhlasim ja som nepovedal ze to neni umenie a ze to dokaze kazdy
Famine napísal: preco svinstvo? hudobnik ma pravo si napisat do textu co chce odzadu aj odpredu, okrem rasizmu a ostatnych sraciek
a preco svinstvo ?? tak lebo od zadu ok neni to rasisticky text ale je to satanisticky text a to je uz v podstate jedno predsa len ak v texte od zadu ospevuje niekto satana tak to podla neni moc dobre ci to uz robi z rebelie alebo s akehokolvek ineho hladiska :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

slavo120 napísal:podla mna ci je to zrozumitelne alebo nie co ma robit satanisticka modlitba v texte od zadu ?? myslim ze nic a nech je to akokolvek ja s takymito vecami nesuhlasim lebo i ked to mozno nezachyti clovek tak mozog abo jak to je to vnima a podla mna je to riadne svinstvo mat take sracky v texte
preto je na kazdom cloveku aby uvazil ci ide o marketingovy tah alebo umysel .. ak pocuvate stairway to heaven kvoli tomu ze viete ze odzadu je nieco tajomne ste chori ..pocuvajte to kvoli nesmrtelnemu a krasnemu intru :)
slavo120
Professional
Professional

SRneC napísal:preto je na kazdom cloveku aby uvazil ci ide o marketingovy tah alebo umysel .. ak pocuvate stairway to heaven kvoli tomu ze viete ze odzadu je nieco tajomne ste chori ..pocuvajte to kvoli nesmrtelnemu a krasnemu intru :)
suhlas pesnicka je to skvela a do nedavna som ani netusil ze v tom texte je nieco take od zadu ... moj nazor na pesnicku to nezmenilo ale nemyslim si ze je to dobre ked je tam nieco take ...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

slavo120 napísal:a preco svinstvo ?? tak lebo od zadu ok neni to rasisticky text ale je to satanisticky text a to je uz v podstate jedno predsa len ak v texte od zadu ospevuje niekto satana tak to podla neni moc dobre ci to uz robi z rebelie alebo s akehokolvek ineho hladiska :roll:
no myslim ze to mohlo byt aj recesie. koho by napadlo v 70. rokoch si pustit pesnicku odzadu? neviem ci sa to dalo na gramafonoch neako odzadu pustit
SRneC
Addict
Addict

verte tomu ze by som bol radsej keby to tam nebolo a famine ...recesia to nebola ..a nastroje tej doby to umoznovali nebol to az taky stredovek v USA
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

pinacolada napísal:ale povedz mi.pocul si tu pesnicku odzadu?ved sa tam normalne zrozumitelne spieva o satanovi,666 atd.nemoze to byt nahoda
Jedine co tam je zrozumitelne je to 666. To co je pocut zavisi strasne od tych lyricov co vidis. Pozri si text tu: a mas pocit, ze sa tam spieva to co je napisane.
Pozri si ten isty text (teda nieje to ten isty) tu: http://jeffmilner.com/backmasking.htm a zas mas pocit, ze sa tam spieva presne to co je tam napisane.
A pritom su oba uplne odlisne.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no som na pochybach ale satan a six six six je tam isto
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

slavo120 napísal:a preco svinstvo ?? tak lebo od zadu ok neni to rasisticky text ale je to satanisticky text a to je uz v podstate jedno predsa len ak v texte od zadu ospevuje niekto satana tak to podla neni moc dobre ci to uz robi z rebelie alebo s akehokolvek ineho hladiska :roll:
naposledy, ziadny satanisticky text tam nie je, takto by sa dala rozrypat teoreticky kazda piesen...davnejsie som videl v televizi ako si niekto robil srandu z hudbonikov ktori umreli vo veku 27 rokov, lebo 2+7 je 9, 9 hore nohami je 6 a ked das tri 6 dokpy tak mas 666....wau...

a koho si budu ospevovat aj popredu je len ich vec, nikto ta nenuti to pocuvat ked s tym nesuhlasis...ani podla mna nie je dobre ked sa spredu ospevuje boh...no tak to ignorujem :)
SRneC
Addict
Addict

jamess napísal:naposledy, ziadny satanisticky text tam nie je, takto by sa dala rozrypat teoreticky kazda piesen...davnejsie som videl v televizi ako si niekto robil srandu z hudbonikov ktori umreli vo veku 27 rokov, lebo 2+7 je 9, 9 hore nohami je 6 a ked das tri 6 dokpy tak mas 666....wau...
ale je rozdiel medzi paranojou aku si napisal ty a umyslom/zamerom ktory sa v nejednom pripade neda popret.
Fall
Medium Star
Medium Star

SRneC napísal:ale je rozdiel medzi paranojou aku si napisal ty a umyslom/zamerom ktory sa v nejednom pripade neda popret.
a v ktorom pripade sa umysel nedal popriet?
SRneC
Addict
Addict

Fall napísal:a v ktorom pripade sa umysel nedal popriet?
kazdy ma na vec svoj nazor a ja mam napr. na stariway to heaven ten nazor ze jimi page to tam odzadu chcel mat ... je maniak a obdivovatel Mansona, okultista ..myslim si to :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

SRneC napísal:kazdy ma na vec svoj nazor a ja mam napr. na stariway to heaven ten nazor ze jimi page to tam odzadu chcel mat ... je maniak a obdivovatel Mansona, okultista ..myslim si to :)
asi si chcel povedat masona.. lebo obdivovatel mansona som aj ja :wink:
Fall
Medium Star
Medium Star

SRneC napísal:kazdy ma na vec svoj nazor a ja mam napr. na stariway to heaven ten nazor ze jimi page to tam odzadu chcel mat ... je maniak a obdivovatel Mansona, okultista ..myslim si to :)
ano, to mas pravdu, je okultista, teda aspon to o sebe tvrdi, ale to neznamena, ze je satanista ani tomu nic nenasvedcovalo, imho ho skor lakali pohanske zalezitosti
slavo120
Professional
Professional

skenner napísal:obdivovatel mansona som aj ja :wink:
waaaaaaa toto ja nechapem tak mi povedz co na nom obdivujes ??
Napísať odpoveď