turtlak69 napísal:netvrdim, ze som to videl na vlastne oci, ale tak zeny v dedine tak vravia vraj sa to vazne stalo. keby si videl par jeho klipov, nerobilo by ti problem tomu uverit. mne to vravel jeden kamos a myslim, ze je to aj tak. pri jeho zmyslani (vyoperujem si dve rebra aby som si mohol fajcit) sa nebudem cudovat fakt nicomu
//edit: este k tej hudbe... toto individum fakt nepocuvam, ale prespieval jednu pesnicku od ramones v albume tribute to ramones. KKK took my baby away a bolo to celkom dobre spravene. takze jednu pesnicku (nie jeho) ma v mojich ociach dobru
ty zrejme necitas prispevky ostatných ludí, že? prečítajte si čo som napísal hore, narážam hlavne na to o Mansonovi.
pinacolada napísal:ale povedz mi.pocul si tu pesnicku odzadu?ved sa tam normalne zrozumitelne spieva o satanovi,666 atd.nemoze to byt nahoda
pocul som ju, ale bohuzial som si najprv precital text aky tam ma byt, asi tak ako 99% ludi, cize som bol ovplivneny tym, co som cakal ze tam bude a podvedome, som to tam hladal, cize sam seba nepovazujem za hodnoverny dokaz...
jamess napísal:zrozumitelne? som si isty ze bez toho napomocneho textu by si rozumel prd, a to este aj pochybujem ze mas anglictinu na urovni porozumenia zle zrozumitelneho
podla mna ci je to zrozumitelne alebo nie co ma robit satanisticka modlitba v texte od zadu ?? myslim ze nic a nech je to akokolvek ja s takymito vecami nesuhlasim lebo i ked to mozno nezachyti clovek tak mozog abo jak to je to vnima a podla mna je to riadne svinstvo mat take sracky v texte
podla mna clovek musi mat v sebe velky kus kreativyti aby napisal text do pesnicky aby mal odpredu aj odzadu neaky vyznam
slavo120 napísal:podla mna ci je to zrozumitelne alebo nie co ma robit satanisticka modlitba v texte od zadu ?? myslim ze nic a nech je to akokolvek ja s takymito vecami nesuhlasim lebo i ked to mozno nezachyti clovek tak mozog abo jak to je to vnima a podla mna je to riadne svinstvo mat take sracky v texte
preco svinstvo? hudobnik ma pravo si napisat do textu co chce odzadu aj odpredu, okrem rasizmu a ostatnych sraciek
Famine napísal:podla mna clovek musi mat v sebe velky kus kreativyti aby napisal text do pesnicky aby mal odpredu aj odzadu neaky vyznam
s tymto suhlasim ja som nepovedal ze to neni umenie a ze to dokaze kazdy
Famine napísal:
preco svinstvo? hudobnik ma pravo si napisat do textu co chce odzadu aj odpredu, okrem rasizmu a ostatnych sraciek
a preco svinstvo ?? tak lebo od zadu ok neni to rasisticky text ale je to satanisticky text a to je uz v podstate jedno predsa len ak v texte od zadu ospevuje niekto satana tak to podla neni moc dobre ci to uz robi z rebelie alebo s akehokolvek ineho hladiska
slavo120 napísal:podla mna ci je to zrozumitelne alebo nie co ma robit satanisticka modlitba v texte od zadu ?? myslim ze nic a nech je to akokolvek ja s takymito vecami nesuhlasim lebo i ked to mozno nezachyti clovek tak mozog abo jak to je to vnima a podla mna je to riadne svinstvo mat take sracky v texte
preto je na kazdom cloveku aby uvazil ci ide o marketingovy tah alebo umysel .. ak pocuvate stairway to heaven kvoli tomu ze viete ze odzadu je nieco tajomne ste chori ..pocuvajte to kvoli nesmrtelnemu a krasnemu intru
SRneC napísal:preto je na kazdom cloveku aby uvazil ci ide o marketingovy tah alebo umysel .. ak pocuvate stairway to heaven kvoli tomu ze viete ze odzadu je nieco tajomne ste chori ..pocuvajte to kvoli nesmrtelnemu a krasnemu intru
suhlas pesnicka je to skvela a do nedavna som ani netusil ze v tom texte je nieco take od zadu ... moj nazor na pesnicku to nezmenilo ale nemyslim si ze je to dobre ked je tam nieco take ...
slavo120 napísal:a preco svinstvo ?? tak lebo od zadu ok neni to rasisticky text ale je to satanisticky text a to je uz v podstate jedno predsa len ak v texte od zadu ospevuje niekto satana tak to podla neni moc dobre ci to uz robi z rebelie alebo s akehokolvek ineho hladiska
no myslim ze to mohlo byt aj recesie. koho by napadlo v 70. rokoch si pustit pesnicku odzadu? neviem ci sa to dalo na gramafonoch neako odzadu pustit
pinacolada napísal:ale povedz mi.pocul si tu pesnicku odzadu?ved sa tam normalne zrozumitelne spieva o satanovi,666 atd.nemoze to byt nahoda
Jedine co tam je zrozumitelne je to 666. To co je pocut zavisi strasne od tych lyricov co vidis. Pozri si text tu: a mas pocit, ze sa tam spieva to co je napisane.
Pozri si ten isty text (teda nieje to ten isty) tu: http://jeffmilner.com/backmasking.htm a zas mas pocit, ze sa tam spieva presne to co je tam napisane.
A pritom su oba uplne odlisne.
slavo120 napísal:a preco svinstvo ?? tak lebo od zadu ok neni to rasisticky text ale je to satanisticky text a to je uz v podstate jedno predsa len ak v texte od zadu ospevuje niekto satana tak to podla neni moc dobre ci to uz robi z rebelie alebo s akehokolvek ineho hladiska
naposledy, ziadny satanisticky text tam nie je, takto by sa dala rozrypat teoreticky kazda piesen...davnejsie som videl v televizi ako si niekto robil srandu z hudbonikov ktori umreli vo veku 27 rokov, lebo 2+7 je 9, 9 hore nohami je 6 a ked das tri 6 dokpy tak mas 666....wau...
a koho si budu ospevovat aj popredu je len ich vec, nikto ta nenuti to pocuvat ked s tym nesuhlasis...ani podla mna nie je dobre ked sa spredu ospevuje boh...no tak to ignorujem
jamess napísal:naposledy, ziadny satanisticky text tam nie je, takto by sa dala rozrypat teoreticky kazda piesen...davnejsie som videl v televizi ako si niekto robil srandu z hudbonikov ktori umreli vo veku 27 rokov, lebo 2+7 je 9, 9 hore nohami je 6 a ked das tri 6 dokpy tak mas 666....wau...
ale je rozdiel medzi paranojou aku si napisal ty a umyslom/zamerom ktory sa v nejednom pripade neda popret.
Fall napísal:a v ktorom pripade sa umysel nedal popriet?
kazdy ma na vec svoj nazor a ja mam napr. na stariway to heaven ten nazor ze jimi page to tam odzadu chcel mat ... je maniak a obdivovatel Mansona, okultista ..myslim si to
SRneC napísal:kazdy ma na vec svoj nazor a ja mam napr. na stariway to heaven ten nazor ze jimi page to tam odzadu chcel mat ... je maniak a obdivovatel Mansona, okultista ..myslim si to
asi si chcel povedat masona.. lebo obdivovatel mansona som aj ja
SRneC napísal:kazdy ma na vec svoj nazor a ja mam napr. na stariway to heaven ten nazor ze jimi page to tam odzadu chcel mat ... je maniak a obdivovatel Mansona, okultista ..myslim si to
ano, to mas pravdu, je okultista, teda aspon to o sebe tvrdi, ale to neznamena, ze je satanista ani tomu nic nenasvedcovalo, imho ho skor lakali pohanske zalezitosti