Harry Potter and the Order of the Phoenix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
guru07
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Príspevok od používateľa guru07 »

Čo si myslíte bude to trhák , stúpne alebo klesne kvalita tejto série ???

// Tomasito- obrazky do priloh alebo ako thumbnaily (vid rubrika INFO)!
Prílohy
harry-potter-order-phoenix.jpg
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

5ka bola dobrá kniha, tak dúfam že to najlepšie bude aj vo filme. Vo všeobecnosti považujem filmy za "light" verziu kníh, u Pottera to platí takisto. Na nete som už ale videla fotky mladého Snapea, v porovnaní s Alanom Rickmanom je to teda slabota :lol: Viac ako na film sa teda samozrejme teším na knihu :oops:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no kniha bola dobra tak sa tesim aj na film len dufam ze to nepokazia...tesim sa
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Harry Potter filmy su vsetky dobre. Knihy som necital, takze neviem porovnat. Ine je to ale v pripade Lord Of The Rings a v tom pripade suhlasim s LLucia-ou, ze filmy su vacsinou slabsie, ako knihy, i ked Peter Jackson z toho dostal maximum. Keby Harry-ho Potter-a reziruje vzdy ta ista osoba, tak by to mozno vyzeralo este lepsie. Osobne jednotka sa mi zapisala velmi dobre v pamati.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

p4ra keby si si precital knihy ako ja (niekolko krat) povedal by si asi to iste co ja...
tie filmy stoja za hovno, desna zlatanina scen bez akejkolvek nadvaznosti... HP1 :smt096 :smt078 a postupne to mierne stupa..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Moze byt. Ako som spominal, fakt niektore filmy jednoducho vedia skazit. A mozno prave HP to skazil jeho citatelom.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

No mne sa 5 pozdava dost z ukazok. V kine som ale videl nejak viac ukazok jak som nasiel na nete :?
Nema niekto nejaky dlhy trailer ten z kina?
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

4 film bol spraveny asi najhorsie. Bolo tam toho hodne vynechane, aj ked chapem, ze 800-stranova kniha sa neda vtesnat do 2,5-hodinoveho filmu, takze film bol spraveny len povrchne. Škoda, 4-kniha sa mi prave ze pacila najviac.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

som zvedavý Harryho 5ku som nečítal tak uvidím či to dobre sfilmujú a nebudem musieť čítať knihu alebo budem :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

mirak2 napísal:p4ra keby si si precital knihy ako ja (niekolko krat) povedal by si asi to iste co ja...
tie filmy stoja za hovno, desna zlatanina scen bez akejkolvek nadvaznosti... HP1 :smt096 :smt078 a postupne to mierne stupa..
Je vidno že ľudia čítajú iba ľahké knihy(by som bol zvedavý keby začali čítať svetovú literatúru - veď LOTR prečítal málo kto ....a to ešte nepatrí medzi tie ťažké) a potom su sklamaný z filmov pretože "kniha bola lepšia " ale problémom je to že film nikdy nebude lepší ako kniha . (Jedinou výnimkou môže byť Jurský park na nič čo by ma viac zaujalo oproti knihe si nepamätám. ) Osobne sa preto na Pottera veľmi teším - už by to ale mohlo aj skončiť.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja len ze LOTRa som necital, ma to nudilo strasne a pri LOTR1 som zaspal po 15 minutach...
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

Harry Potter rulezZZZ

cital som zatial vsetky knihy a ako na kazdu tak aj na tuto sa tesim :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jop, jasne, ze sa tesim na film, idem do kina. knihu som necital ani jednu. ale najviac sa tesim na hru :lol: ked sa mi da dokopy pc taq si ju hned stiahnem (resp. uz teraz asi zacnem stahovat do notasu) :wink:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Neda sa porovnavat film s knihou, tak neviem co riesite.
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Nedá sa to porovnávať, ale zjavne sú dve skupiny ľudí - ktorí knihu čítali a idú na film, a tí ktorí nečítali a idú na film. No a v tom prípade je tam aj iný pohľad na ten film. Nikdy som do kina nešla na Pottera s veľkými očakávaniami, beriem to ako nejakú "zaujímavosť" popri knihe. Takže aj tie výhrady ktoré môžem k niektorým sfilmovaným veciam mať, beriem úplne v pohode...

Mňa by zaujímala ešte jedna vec - chodíte na film v angličtine alebo s dabingom? Ja výlučne v angličtine, slovenské hlasy a slovenský preklad nemôžem :?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jasne ze len s dabingom, Harry mal v jednotke taky hlas ze konec :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:ja len ze LOTRa som necital, ma to nudilo strasne a pri LOTR1 som zaspal po 15 minutach...
Premoz sa, budes milo prekvapeny. Kniha je naozaj skvela. Urcite si ale predtym precitaj aj Hobit - genialne.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

p4ra napísal:Premoz sa, budes milo prekvapeny. Kniha je naozaj skvela. Urcite si ale predtym precitaj aj Hobit - genialne.
Zbytočne sa snažíš je to príliš dĺhe , princípom úspešného filmu v dnešnej dobe je kopec erotiky , priblblého detského humoru a happy endu ...no proste úžas - a potom že prečo nechodím do kina :roll:
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

no, tazko poevdat. Zatial kazdy film bol pre mna voci knihe sklamanim, ale tatko to vecsinou byva. V kazdom pripade dufam ze nebude az tak brutalne osekany dej ako stvrtom filme
System99
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa System99 »

No ja si myslim ze urcite stupne sledovanost....vcera som bol pred kinom v londyne (Leicester Square, Odeon) pozret na premieru harryho potter bol to zabijak ludia tam uz cakali den pred tym ja som prisiel 6hodin pred tym tak som mal super fleka :) proste ludi tam bolo statne :) fuu a emma watson nazivo to stalo za to vidiet :D proste zazitok do konca zivota ju vidiet :)) stala uplne pri mnee :D :D
Napísať odpoveď