to je blbost, ani ja som nemal, nie som zo skumavky ale cisarskymSchYzo napísal:alebo:-uz si mal niekedy p*cu okolo krku?
-nie
-a co ty si zo skumavky?
Naj hlasky
-
mirak2
Hardcore addict
spoluziak isiel autobusom a bol mierne mimo a zaspal a na konecnej prisiel k nemu vodis autobusu
- konecna!
a spoluziak:
- moooooze byt
alebo na nedavnej Orange Domasa spoluziacka isla na zachod medzi auta ked uprosred oneho aktu prisiel ku nej nejaky typek v nalade:
- ty co robiiiiiis?
a spoluziacka vyhukana nemala sajnu co ma robit/povedat tak zadrela:
- jaaaaaa... hladam chrobaky

- konecna!
a spoluziak:
- moooooze byt
alebo na nedavnej Orange Domasa spoluziacka isla na zachod medzi auta ked uprosred oneho aktu prisiel ku nej nejaky typek v nalade:
- ty co robiiiiiis?
a spoluziacka vyhukana nemala sajnu co ma robit/povedat tak zadrela:
- jaaaaaa... hladam chrobaky
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na strednej sme pisali pisomku z Literatury. Nasa skupina mala medzi inymi otazkami aj jedno dielo, ktoreho nazov si uz nepamatam. Proste, jednalo sa o nejakeho chlapika, ktory mal velke nestastie (pri nejakej stavbe si zlamal hnaty atd. a tusim nakoniec aj zomrel). Uloha znela, aby sme napisali hlavnu myslienku diela. Mna nic nenapadalo, tak som tam slahol Praca skodi zdraviu 
mame tvarovane tela... aj gula je tvar 
alebo este niekedy mozno v piatom rocniku sme pisali pisomku z literatury a dostali sme, okrem inych, aj ulohu, v ktorej sme mali napisat nazov nejakej lubostnej ludovej piesne... bol som z toho taky vyhukany, ked som si nevedel na nic z knihy spomenut a tak som tam slahol: "Ej Janíček môj", to ma ako prve napadlo a aj som za to dostal bod
... teraz mi to uz velmi vtipne nepride, no vtedy sme sa z toho dost dlho sulali 
alebo este niekedy mozno v piatom rocniku sme pisali pisomku z literatury a dostali sme, okrem inych, aj ulohu, v ktorej sme mali napisat nazov nejakej lubostnej ludovej piesne... bol som z toho taky vyhukany, ked som si nevedel na nic z knihy spomenut a tak som tam slahol: "Ej Janíček môj", to ma ako prve napadlo a aj som za to dostal bod
-
Old Dirty Bastard
Guru
niečo podobne som spravil ja pri pisomke z informatikysmejo napísal:mame tvarovane tela... aj gula je tvar
alebo este niekedy mozno v piatom rocniku sme pisali pisomku z literatury a dostali sme, okrem inych, aj ulohu, v ktorej sme mali napisat nazov nejakej lubostnej ludovej piesne... bol som z toho taky vyhukany, ked som si nevedel na nic z knihy spomenut a tak som tam slahol: "Ej Janíček môj", to ma ako prve napadlo a aj som za to dostal bod... teraz mi to uz velmi vtipne nepride, no vtedy sme sa z toho dost dlho sulali
priklad: EXPRESS OFFICE, PROOF OFFICE, TURBO OFFICE, POWER OFFICE
//samozrejme som mal spomenuty word, to nesmie chybať
-
mirak2
Hardcore addict
na biologii (alebo chemii?)Old Dirty Bastard napísal:niečo podobne som spravil ja pri pisomke z informatikyotazka znela "spomente minimalne 3 programy ktore služia na kancelarske prace" a ja som tam napisal totalne kktiny čo ma napadli a dostal som za to bod
![]()
priklad: EXPRESS OFFICE, PROOF OFFICE, TURBO OFFICE, POVER OFFICE
//samozrejme som mal spomenuty word, to nesmie chybať
profak: povedzte mi aspon 3 druhy cukrov
ziak: praskovy, krystalovy, kockovy
profak chvilu pozeral a ho posadil s jednotkou
Re: aj ja mam
skenner napísal:pocuj a nechodil si ty nahodou na strojarinu v snv? a nebol to nahodou profesor butvin? lebo hlaska "ktomuto takto" mi vela hovorii....
chalani i ja som SNV ... butvin foreverMaiki napísal:jasan.... a dokonca som bol "butvin jugent" ... teda pred dvoma rokmi mi bol triedny....
..sorry za OT