myslis fajku? tak tu kupis napriklad v (nie kazdej) cajovni (v KE napriklad Dobrá čajovňa) or su na to aj special shopy s takymi somarinkami (v KE je jeden na hlavnej vedla Drogerie Market ... respektive tam bol, nie som si isty ci tam este je) ... dalej ju kupis bez problemov v zahranici na dovolenke (:D) a urcite aj na nejakom e-shope
Na základe smejovho príspevku hodnotím, že budeš zrejme z KE, alebo iba zhodnotil možnosti nákupu VF vo svojom meste. Tam sa veľmi nevyznám. No aj tak by som nakupoval cez net a to konkrétne cez tento e-shop, laebo cez e-bay.
fajcil som rok a prestal som z minuty na minutu... je to uplna zbytocnost, akurat budes smrdiet jak komin, budes mat menej penazi + pekne zanesene pluca
Nefajčím cigarety, lebo z toho nič nemám. Ak si už má človek niečim kaziť zdravie (na niečo aj tak skôr či neskôr každý musí zomrieť), tak nech z toho má aspoň nejaký úžitok. Ten pri cigaretách postrádam...
fajcil som, lebo som to chcel skusit. bolo to mozno 3 mesiace, mozno 4. fajcil som uz prvy krat v 6 rokoch raz, na rybach so svagrom. teraz som tu chcel zas skusit, ako sa hovori z frajeriny, v 14tich. odkedy ma nacapal fotrik, prestal som. nie, ze by som sa ho bal, ale viem, ze sa mu to proste nepaci a zomrel mu na to jeho otec, lebo mal bar a sam fajcil a vela pil, taq proste nemam to srdce zas zacat. nechyba mi to, je to hlupa vec a nebol som nijaq zavisly.
schw33k napísal:ale ja hovorím o fajčiaroch , nie o " fajčiaroch " , ktorí húlia z frajeriny ( viď . ty - ani Ti to nechutilo )
preco s frajeriny............fajcenie je bezduche vyfukovanie dymu..........a hulenie?? Sak s toho mas stavy..........mas dovod hulit bo s toho volaco mas..........ale co mas s cigarety?? zbytocnost cele cigi