Tomb Raider Anniversary

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

vojtk napísal:Poznamka: baterka v hre naozej nie je
zevraj je
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Podla mna tam baterka tiez nieje, aj ja som velky fan tomb rideru a najlepsia bola trojka :P , Legends bol v pohode az na to ze Lara tam bola stroj na zabijanie vybaveny M4-kou, brokovnicou a dvoma deaglami a zabijala ludi jak na pase. Tento posledny je fakt parada, aj ked je to remake jednotky. Zase nejde o to prestrielat sa cez vojakov, ale preskakat s k pake, ktora spusti velke puzzle, ktore ked vyriesite tak zase preskakat dalej, co vam len obcas zneprijemnia netopiere alebo vlci. Velmi dobry styl hry, mne sedi presne :)
lubosh
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubosh »

Šu-Do napísal:hlavne ze som to tu uz pisal... :roll:
stiahni si na to crack alebo si vytvor novy profile.. predtym si zmen datum na dobu pred tym ako sa to ma zablokovat... daj sa do noveho profilu a spusti tam hru... na TDU beta to tak islo
prehliadol som to :oops: .. moc dik za radu :)
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Prosím pomoc!!! V poslednom leveli tesne pred záverečným bossom treba preskákať po láve po takých dvoch somarinkách až na to že jedna tam chýba a nedá sa to prejsť skúšal som už všetko pls help. :( :( :(

// Hej už netreba pomoc. Vyriešil som to. Ja debil som mal chybu v save :lol: :lol: :lol:

// Tomasito- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV.
Napísať odpoveď