prosim pomozte mam problem s wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Dj.freedy!!!
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

prosim pomozte mam problem s wifi

Príspevok od používateľa Dj.freedy!!! »

no takze mam doma wifinu ono je napojena na normalny pocitac a chytam aj net na notebooku lenze ju neviem zaheslovat nechcem aby sa namna hocikto pripajal prosim kde to mam zaheslovat a ako dostal som ktomu aj cd ale nanom nieje ziaden program su tam len pdf ka tu je tip tej wifiny co mam MSI RG60G
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

no tak pomocou web rozhrania sa mosis dostat na to AP ( do vyhladavaca zadas napr. : 192.168.0.1 - podla toho ako to mas nastavene ) a tam si najdes ponuku nieco ako security a tam by si si mohol vybrat s moznosti WEP/WPA ...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

ALebo existuje možnost že v AP nastaviš dosah siete trebars 20m a dalej nie ... čize AP bude vysielat signal iba do tej vzdialenosti alebo ešte mozes použit povolenie pristupu na AP na zaklade MAC tabulky kde v AP doplnis svoju a nastavis iba uživatelia s MAC adresami v tejto tabulke sa možu pripajat a samozrejme WEP...Tieto vsetky nastavenia/možnosti by mal mat štandartny AP....
Dj.freedy!!!
Amateur
Amateur

snake2 napísal:no tak pomocou web rozhrania sa mosis dostat na to AP ( do vyhladavaca zadas napr. : 192.168.0.1 - podla toho ako to mas nastavene ) a tam si najdes ponuku nieco ako security a tam by si si mohol vybrat s moznosti WEP/WPA ...
no ale ked som tam dal tu ip adresu nie tu co si ti napisal ale ionu co mam v prirucke tak mi napisalo ze Stránku nelze zobrazit tak ja uz fakt neviem co mam robit
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

instaloval ti to niekto iny? mozno pouzil inu IPcku... stiahni SuperScan 4.0, pozri IPcku pocitaca, do SuperScanu zadaj scan od [prve tri miesta odpis z IP kompu, posledne 0] do [prve tri odpis z kompu, posledne 255]

a najdi ktora adresa bude mat otvoreny port 53-to je router, tu ip hod do prehliadaca, ak to stale bude hadzat stranka nenalezena tak neviem...
Dj.freedy!!!
Amateur
Amateur

mademan napísal:instaloval ti to niekto iny? mozno pouzil inu IPcku... stiahni SuperScan 4.0, pozri IPcku pocitaca, do SuperScanu zadaj scan od [prve tri miesta odpis z IP kompu, posledne 0] do [prve tri odpis z kompu, posledne 255]

a najdi ktora adresa bude mat otvoreny port 53-to je router, tu ip hod do prehliadaca, ak to stale bude hadzat stranka nenalezena tak neviem...
no mam ho nainstalovany ale horsie je to ze ani neviem kde si mam pozriet ip mojho PC ja viem som lama ale skus mi aj to poradit prosim
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Do riti, xlapci, naucte sa citat manualy.
The default IP address of this product is 192.168.1.254, and the default subnet mask is 255.255.255.0
Napísať odpoveď