prosim pomozte mam problem s wifi
-
Dj.freedy!!!
Amateur
prosim pomozte mam problem s wifi
no takze mam doma wifinu ono je napojena na normalny pocitac a chytam aj net na notebooku lenze ju neviem zaheslovat nechcem aby sa namna hocikto pripajal prosim kde to mam zaheslovat a ako dostal som ktomu aj cd ale nanom nieje ziaden program su tam len pdf ka tu je tip tej wifiny co mam MSI RG60G
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ALebo existuje možnost že v AP nastaviš dosah siete trebars 20m a dalej nie ... čize AP bude vysielat signal iba do tej vzdialenosti alebo ešte mozes použit povolenie pristupu na AP na zaklade MAC tabulky kde v AP doplnis svoju a nastavis iba uživatelia s MAC adresami v tejto tabulke sa možu pripajat a samozrejme WEP...Tieto vsetky nastavenia/možnosti by mal mat štandartny AP....
-
Dj.freedy!!!
Amateur
no ale ked som tam dal tu ip adresu nie tu co si ti napisal ale ionu co mam v prirucke tak mi napisalo ze Stránku nelze zobrazit tak ja uz fakt neviem co mam robitsnake2 napísal:no tak pomocou web rozhrania sa mosis dostat na to AP ( do vyhladavaca zadas napr. : 192.168.0.1 - podla toho ako to mas nastavene ) a tam si najdes ponuku nieco ako security a tam by si si mohol vybrat s moznosti WEP/WPA ...
instaloval ti to niekto iny? mozno pouzil inu IPcku... stiahni SuperScan 4.0, pozri IPcku pocitaca, do SuperScanu zadaj scan od [prve tri miesta odpis z IP kompu, posledne 0] do [prve tri odpis z kompu, posledne 255]
a najdi ktora adresa bude mat otvoreny port 53-to je router, tu ip hod do prehliadaca, ak to stale bude hadzat stranka nenalezena tak neviem...
a najdi ktora adresa bude mat otvoreny port 53-to je router, tu ip hod do prehliadaca, ak to stale bude hadzat stranka nenalezena tak neviem...
-
Dj.freedy!!!
Amateur
no mam ho nainstalovany ale horsie je to ze ani neviem kde si mam pozriet ip mojho PC ja viem som lama ale skus mi aj to poradit prosimmademan napísal:instaloval ti to niekto iny? mozno pouzil inu IPcku... stiahni SuperScan 4.0, pozri IPcku pocitaca, do SuperScanu zadaj scan od [prve tri miesta odpis z IP kompu, posledne 0] do [prve tri odpis z kompu, posledne 255]
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa: