sluchatka
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
sorry ze sa pletiem sem ... ale cim su drahsie a maju spodnu hranicu nizsie su lepsie podla mnaDieg0 napísal:Tomase : nad sebou mas konecne rozumny prispevok.Poviem ti taky priklad : rozoznas na PC 32 a 16 bitov farieb?Odpoviem za teba : NIE.A teraz druha otazka : Rozoznas 16 a 10 Hz ktore mimochodom ani nepocujes? Odpoved : Nie.Nechcem provokovat lebo moderator ked si zmysli tak mi moze dat kludne basu ale kto si myslis ze je teraz blby?
a tym ze 16 a 32 bitov nerozoznas ? kamarade mylis sa ... a riadne ... nastav si 16bitov farieb na WINE ... resetni ho a pri spustani Winu uvidis pri "Vitajte" trosku skaredsiu grafiku co pri 32 bitoch farieb neni skoro sance taku vidiet... ja len tak alebo sa mi to zda ?
tomase : marcus-16 dal link na tie creativy co su podla mna dobre sluchatka v kategorii stuple.Ale podla mna su nie najlepsie na svete len preto ze maju : Frekvenční rozsah: 6 Hz – 23 kHz či sa mýlim?
LuKKas : povedla by som že sa mýliš
.Tak ako si na telefóne nevšimneš rozdiel 65k a 262k pri bežných operáciach (samozrejme okrem fotaku) tak si nevsimnes na PC 16 a 32 bit rozdiel
LuKKas : povedla by som že sa mýliš
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
farby mozte vyskusat tu: http://www.cambridgeincolour.com/tutori ... -depth.htm test sa nachadza pod BIT DEPTH VISUALIZATION. postupne prechadzajte mysou po 24 bpp 16 bpp 8 bpp.
btw. Dieg0, nie je daleko od pravdy.
btw. Dieg0, nie je daleko od pravdy.
S frekvencnym rozsahom pri posluchu neviem, nemam ako odskusat, ale zase, je to len nazor, no kedze je spodna hranica nizsia ako pocutelna, tak je tam rezerva urcita a tak nemusi zo seba vydavat to maximum, kde uz nemusi mat take skvele charakteristiky.
To krija: Bud som jastrab a vidim, to co ostatný nie, no ja medzi 16 a 24 bit hlbkou farieb vidim rozdiel a podla mojho nazoru nie maly. Pri tych 24 bit su krajsie prechody na tej stranke, viac odtienov, nevidis skoky medzi jednotlivymi odtienmi.
Inak ked som mal CRT tak tam bol rozdiel fakt dost vyrazný medzi 16 a32 bit hlbkou, teraz na LCD to uz nie je take dramaticke.
To krija: Bud som jastrab a vidim, to co ostatný nie, no ja medzi 16 a 24 bit hlbkou farieb vidim rozdiel a podla mojho nazoru nie maly. Pri tych 24 bit su krajsie prechody na tej stranke, viac odtienov, nevidis skoky medzi jednotlivymi odtienmi.
-
El Bastardo
Light Star