hej ja viem (btw nemastim si na tom cicikat0m4s3 napísal:Sudo prestan si mastik cicika, bestlapy su ti nanic dobre to vies. Dolezite na lige je vyrovnanost vykonov a schopnost jazdit rovnake casy 20 a viac kol vkuse. A dat si pozor na debilov ako bol johnyblazen a jemu podobni.
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
do posty cize [email protected]? alebo si myslel SS?t0m4s3 napísal:Zaujemci hlaste sa mi do posty.
pojde to dobre, ja som to jeden cas (minulu "ligu") hral na GF2MX s pokazenym ventilatorom, radsej nekcem vediet kolko mala ta grafika stupnov (GF2MX zevraj zvladaju aj 100°C bezne) a bolo to samozrejme ak nie na minimalnych tak na velmi malych detailoch... zvysil som iba take co velky vplyv na vykon nemaju a islo mi to da sa povedat plynule (tak asi okolo 30 FPS +-5FPS -- to je odhad)hezo napísal:ako predpokladate ze to pojde na GeForce 7300 Go
-
hojko
Site Admin
rixo: GTR 2 je cista simulacia a dost narocne, kdezto Toca 3 je viacej arkadova a ponuka viac zabavy. Pre skutocnych fansmejkrov je to prave orechove GTR, ale kto si chce zahrat pre zabavu, tak zvoli Tocu. Multiplayer sa mi viacej pozdava pri Toce, pretoze GTR je az moc realne a kazda mala kolizia alebo prebrzdenie zatacky znamenali velke problemy a casto az odstupenie zo zavodu.
-
rixo
Light Professional
j ved prave to je na tom to najlepse.mna vacej bavi to lfs ako nejake nfs u2 napr.ale chcel som si aj zahrat toho richarda burnsa ale mne grafika nepodporuje a co mame tu ati tak na tu nemam slot.kurnahojko napísal:rixo: GTR 2 je cista simulacia a dost narocne, kdezto Toca 3 je viacej arkadova a ponuka viac zabavy. Pre skutocnych fansmejkrov je to prave orechove GTR, ale kto si chce zahrat pre zabavu, tak zvoli Tocu. Multiplayer sa mi viacej pozdava pri Toce, pretoze GTR je az moc realne a kazda mala kolizia alebo prebrzdenie zatacky znamenali velke problemy a casto az odstupenie zo zavodu.
-
hojko
Site Admin
Warm-up
Zajtra, tj pondelok 2. jula by sme chceli zahrat taky cvicny zavod, len tak skusit co a ako... , trosku si pojazdit. Hrat sa bude okolo pol tretej az tretej poobede kvoli zasovemu horizontu, aby sme to do stvrtej stihli. Na rozcvicenie sa pojde zrejme Hockenheim na DTMkach, hamachi siet hojkocom2, heslo asi hojkocom2. Kto bude moct, tak nech sa prida!!!
Zajtra, tj pondelok 2. jula by sme chceli zahrat taky cvicny zavod, len tak skusit co a ako... , trosku si pojazdit. Hrat sa bude okolo pol tretej az tretej poobede kvoli zasovemu horizontu, aby sme to do stvrtej stihli. Na rozcvicenie sa pojde zrejme Hockenheim na DTMkach, hamachi siet hojkocom2, heslo asi hojkocom2. Kto bude moct, tak nech sa prida!!!
no tak som to zase po roku pustil, nainstaloval volant a skusil ten Hockenheim ...
no dal som cas 1:26:01 ...
to sa mi oproti tym SuDovym 1:14:77 nejak nezdalo
tak som vypol Pro Sim a hned sa to zacalo chovat ako ta motokara zo SuDovho videa a z 1:26 hned bolo 1:14:40 ....
kua uz som myslel ze nie som v poriadku ked som daval 12 sekund horsie casy
PS: velmi pekne pjosim nech sa tie zavody idu trochu neskor .. 17:00 pls
no dal som cas 1:26:01 ...
to sa mi oproti tym SuDovym 1:14:77 nejak nezdalo
tak som vypol Pro Sim a hned sa to zacalo chovat ako ta motokara zo SuDovho videa a z 1:26 hned bolo 1:14:40 ....
kua uz som myslel ze nie som v poriadku ked som daval 12 sekund horsie casy
PS: velmi pekne pjosim nech sa tie zavody idu trochu neskor .. 17:00 pls