Mestska hromadna doprava vo vasom meste...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

u nas v prešove je MHD celkom v pohode.spoje nemeskaju,su rychle,listky su relativne lacne (10min-10sk/5sk zlavneny,30min-14sk/7sk zlavneny) a su celkom dobre prepojenia medzi vsetkymi castami mesta.ja dokonmca byvam tak stasne ze mi ide spoj rovno do centra kazdych 5 minut.akurat v poslednej dobe sa stava ze casto vypadava trolejom prud a dost sa zhorsuje premavka v smerom k centru.na jednej krizovatke boli teraz v juny kazdy druhy den rano zapchy
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pinacolada, Prešov poznám veľmi dobre, tri roky som chodil do PO pravidelne, od nepamäti nepravidelne a preto ti môžem povedať, že mestská hromadná doprava v Prešove /VAPka, či MAPka, či ako to vy voláte/ je všetko, len nie v pohode... :|
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

erytrocyt napísal:Pinacolada, Prešov poznám veľmi dobre, tri roky som chodil do PO pravidelne, od nepamäti nepravidelne a preto ti môžem povedať, že mestská hromadná doprava v Prešove /VAPka, či MAPka, či ako to vy voláte/ je všetko, len nie v pohode... :|
len nie v pohode? 8) mozes objasnit co ti vadilo na nasej presovskej MHD? ja tu zijem od narodenia a podla mna je jedna z najlepsich na slovensku.. akurat tie nove irisbusy su cez leto hrozne..ta horucava v nich je strasnaa..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

k-u-l-i napísal:len nie v pohode? 8) mozes objasnit co ti vadilo na nasej presovskej MHD? ja tu zijem od narodenia a podla mna je jedna z najlepsich na slovensku.. akurat tie nove irisbusy su cez leto hrozne..ta horucava v nich je strasnaa..
nj male okienka.
ale inac tiez nechapem co je na nasej MHD zle.to skor na kosicka je hura system.od zeleznicnej stanice ide autobus raz za uhorsky rok a tie vase rozpisy.zaboha sa v tom enviem vyznat
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

pinacolada napísal:nj male okienka.
ale inac tiez nechapem co je na nasej MHD zle.to skor na kosicka je hura system.od zeleznicnej stanice ide autobus raz za uhorsky rok a tie vase rozpisy.zaboha sa v tom enviem vyznat
tie rozpisy maju celkom v poho aj odchody autobusof su celkom v poho no jedine tie vase busy su hrozne :lol: a ty vasi soferi ani nehovorim :) jak keby dobytok prepravovali.. :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

k-u-l-i napísal:tie rozpisy maju celkom v poho aj odchody autobusof su celkom v poho
no ak myslíš košickú MHD, tak.... :roll: Inak si neviem predstaviť pri súčasných 30min intervaloch mimo špičku využitie 30min prestupného cestovného lístka, ktorý akurát vstúpil od včera do platnosti.. :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pinacolada napísal:nj male okienka.
To že košická MHD je hurá systém sa nemusíme ani baviť. Radšej sa nevyjadrujem :evil: Len ak si vezmem taký detail ako nočné spoje, ďakujem Bohu že mám auto.
Na prešovskej MHD mi vadí interval spojov. Nehovorím o trolejbusoch napr. č. 4,8, tie chodia každú chvíľu. Ale napr. taká 10tka ku nemocnici, sorry, ale skôr dôjdeš pešo. Chodí raz za nikdy. To bol len príklad.
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

presovska mapka je v poho :) az na tych magorov revizorov mi chceli dat pokutu ked som siel na nocaku z mesta ze mi skoncil cas a pritom sa vliekol jak smrad aby mohli vsetkych prekontrolovat, pride ku mne a povie ze mi skoncil cas a ja ze sa nemal co vliect. Ta sa zacala so mnou tam hadat jak blba a potom zacala kukat dajaky trafikon ta nakoniec prisla dalsia cheva co mala okuliare a videla do toho tak zistili ze ta cesta mi mala trvat 9 min takze som mal byt este v rezerve, Smradi a uz mi davala vypisanu pokutu mrcha nastastie ju potom roztrhala :evil: :evil: som jaky bol vtedy naj3b...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

erytrocyt napísal:To že košická MHD je hurá systém sa nemusíme ani baviť. Radšej sa nevyjadrujem :evil: Len ak si vezmem taký detail ako nočné spoje, ďakujem Bohu že mám auto.
Na prešovskej MHD mi vadí interval spojov. Nehovorím o trolejbusoch napr. č. 4,8, tie chodia každú chvíľu. Ale napr. taká 10tka ku nemocnici, sorry, ale skôr dôjdeš pešo. Chodí raz za nikdy. To bol len príklad.
no ale tak ked to tak zoberes tak k nemocnici chodi okolo 5 autobusov takze zbytocne by bolo aby 10 chodila nejak casto..
nebel napísal:presovska mapka je v poho :) az na tych magorov revizorov mi chceli dat pokutu ked som siel na nocaku z mesta ze mi skoncil cas a pritom sa vliekol jak smrad aby mohli vsetkych prekontrolovat, pride ku mne a povie ze mi skoncil cas a ja ze sa nemal co vliect. Ta sa zacala so mnou tam hadat jak blba a potom zacala kukat dajaky trafikon ta nakoniec prisla dalsia cheva co mala okuliare a videla do toho tak zistili ze ta cesta mi mala trvat 9 min takze som mal byt este v rezerve, Smradi a uz mi davala vypisanu pokutu mrcha nastastie ju potom roztrhala :evil: :evil: som jaky bol vtedy naj3b...
no to si mal stastie ze prisla potom ta druha..lebo aj v cestovnom poradku je napisane ze platia tie minuty co s napisane na zastavkach a nie hodinky..hodinky su len orientacne..lebo v rannych zapkach by potom trebalo aj hodinove listky :lol: :D
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

k-u-l-i napísal:no to si mal stastie ze prisla potom ta druha..lebo aj v cestovnom poradku je napisane ze platia tie minuty co s napisane na zastavkach a nie hodinky..hodinky su len orientacne..lebo v rannych zapkach by potom trebalo aj hodinove listky :lol: :D
nj ja viem ze sa to tym riadi ale si zober ze sa nemal co bez dovodu sulat /n2 ide z trojice na pavla horova 10 min :)/ a nemozem zato ze je slepa :D
a v ke nemam problem s cestovanim 13tka a 32ka to isti k technike :) + sem tam nejaka elektricka, zaujimave ze v ke som este nestretol revizora!!! btw to uz su od jula casove?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nebel napísal:nj ja viem ze sa to tym riadi ale si zober ze sa nemal co bez dovodu sulat /n2 ide z trojice na pavla horova 10 min :)/ a nemozem zato ze je slepa :D
a v ke nemam problem s cestovanim 13tka a 32ka to isti k technike :) + sem tam nejaka elektricka, zaujimave ze v ke som este nestretol revizora!!! btw to uz su od jula casove?
byvas na pavla horova??aka nahodicka.aj ja :wink:
Maros.14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros.14 »

Ja v mojom mestecku nemam MHD. Sobrance Sobrance :D :D
Dudojenka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dudojenka »

Takže Nové Zámky :D

Nesťažujem sa ani rómovia s nami necestujú dokonca ani plno nebýva (teda ak v ten deň neprší lebo vtedy je narvaté).
Najhoršie je to s busom čo zadarmo rozváža na kúpalisko lebo tam sú VŠETCI! Prisahám celé Zámky sa tam vozia alebo čo, tam už proste nikdy.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

nebel napísal: zaujimave ze v ke som este nestretol revizora!!!
ja 2 krát a to cez školu chodím každý deň busom...
nebel napísal: btw to uz su od jula casove?
a lístky sú časové (30 min, 60min, 24 hod, 7 dni) aj na 4 zastávky
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

V KE zaviedli casove listky + zdrazeli = s*rem celu MHD, budem jazdit bajkom, alebo pesi.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no takze niekto tu spominal trolejbusy, tak je cas ozivit tuto zaujimavu a nanestastie zavrhnutu temu :)
ja som pocul ze v KE sa uz nemaju rusit, a je to podla mna blbost, vsak nedavno (10r) tahali na KVP vedenie
inac dnes som videl LIVE poziar trolejbusu skoda 15tr znac 1008, mnohy poznaju ako HORNBACH fialovy, horel na Toryskej a dost brutalne to bolo...zial foto niesu kedze na fone nemam fotak :(
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pershing napísal:no takze niekto tu spominal trolejbusy, tak je cas ozivit tuto zaujimavu a nanestastie zavrhnutu temu :)
ja som pocul ze v KE sa uz nemaju rusit, a je to podla mna blbost, vsak nedavno (10r) tahali na KVP vedenie
inac dnes som videl LIVE poziar trolejbusu skoda 15tr znac 1008, mnohy poznaju ako HORNBACH fialovy, horel na Toryskej a dost brutalne to bolo...zial foto niesu kedze na fone nemam fotak :(
fotky mozes najst napr. tu, zrejme nejaky technik sa nedobre vyspal a nechal nezaizolovane kable a ked sa trolejbus vypravil na linku tak sa spravil v klbe skrat a zhorel... :wink:

edit: tie trolejbusy asi zvedu pod zem ked tak..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sheep asi myslel tieto fotky: http://kosice.cnds.cz/fd/fd62.htm

Hehe.. inak do KE nám majú na Vianoce prísť nové CNG busy? :)))
http://kosice.cnds.cz/pro/tedom.htm
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Nasa mhd je zaostala 800 rokov z autobusou sa dimi a ked chces niekedi otvorit dvere tak musis ich ti potlacit lebo hydraulika uz nefunguje dokonca dostali nasi aftobuasri aj nove mercedesi a tie rozbili do 2 mesiacov u nas je to strasne ale je to lepsie nez ist peso dakedi ale obcas mam fakt strach ze asi uvidim elvisa :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no ked uz sme pri tych dverach, tak myslite ze by bolo odveci zaviest vo vecernych hodinach tlacitka na dvere? resp este mimo spicky
vacsina autobusov je tym vybavena a neviem preco sa to nepouziva...
Napísať odpoveď