mno pozeral som napr. PULS.. z tych novych.. alebo Black Christmas..Sajmon napísal:Poradte nieco dobre z tych novych veci....
alebo After.Dark.Horrorfest.Unrest.2006.Rerip.Limited.DVDRiP.XviD-iNTiMiD (UNREST)
mne sa velmi pacil film 1408. jeden z najlepsich hororov co som videl. ti ktori mate pristup na TL alebo inde, tak som pozeral verziu 1408.TELESYNC.XviD-UNiVERSALSajmon napísal:Poradte nieco dobre z tych novych veci....
Tomáš napísal:mne sa velmi pacil film 1408. jeden z najlepsich hororov co som videl. ti ktori mate pristup na TL alebo inde, tak som pozeral verziu 1408.TELESYNC.XviD-UNiVERSAL
ja viem... to su len detaily...Tomáš napísal:ale ked som pozeral sample, tak TS od universal sa mi zdal byt kvalitnejsi ako tento screener. a aj v komentoch to mnohi napisali...
No tak izba cislo 1408 bol fakt dobry horor mno taky som uz fakt davno nevidel fakt oplati sa vidietKelko napísal:vedel by mi niekto odporucit nieco na styl vyssie spominaneho Shining (osvietenia) alebo napr room 1408 ... taketo psycho vecicky sa mi celkom lubiaak by mal niekto nejake typy nech pls napise
jo tiez sa priklanam k tej poslednej vete!poradtekapu napísal:Lidi, který je váš nej horor? Už jsem jich viděl hodně s mojí holkou, ta je totiž fakt žere a zatím u nás vede Kruh 1,2 a SAW
Takže máte nějaký nejoblíbenější horor a nebo něco dost dobrého (může to být klidně i starý kousek) co by jste mi poradili?![]()
Jinak horor myslím to, že se tam bojííím skoro celou dobu a ne že se lekám