Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

fizz napísal:od nikotinu vznika silnejsia zavislost ako od heroinu
aj ja fajcim a neviem si predstavit, ze by som si pred skolou alebo po nezapalila....jasne, ze existuju aj ine sposoby ako odburat stres, ale hodit si ecko a potom ist do skoly...sorry, toto neni nic pre mna. Radsej budem mat v hajzli pluca ako pecen.
Sorry ale ked niekto napise ze na nikotin je silnejsia zavyslosť ako na heroin tak to musi byť brutalny neznalec.To kto ti narozpraval? :lol: :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Digital napísal:čo ti zazene lepsie pred skolou/po skole stres lepsie ako cíga ? :? :wink:
po skole staci mala pusa od frajerky a stres je fuc. prijemny pocit sa rychlo dostavi a netreba cigu ;) opis mi pls ako ta ciga zbavi stresu. je vedecky dokazane, ze cigy zvysuju krvny tlak a teda aj nervozitu. sranda je v tom, ze ty si na to tak zvyknuty, ze to beries ako skutocny zvyk. ked si das cigu, mas pocit, ze je vsetko OK :) mozno sa mylim, ale podla mna je to tak :) kedysi davno som si skladal lietadielka z papiera a bolo mi vtedy fajn. ked teraz v skole nemam co robit, tak tiez obcas poskladam a funguje mi to presne ako ciga. na chvilu zabudnem na stres okolo ;) nie je to to iste?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:po skole staci mala pusa od frajerky a stres je fuc. prijemny pocit sa rychlo dostavi a netreba cigu ;) opis mi pls ako ta ciga zbavi stresu. je vedecky dokazane, ze cigy zvysuju krvny tlak a teda aj nervozitu. sranda je v tom, ze ty si na to tak zvyknuty, ze to beries ako skutocny zvyk. ked si das cigu, mas pocit, ze je vsetko OK :) mozno sa mylim, ale podla mna je to tak :) kedysi davno som si skladal lietadielka z papiera a bolo mi vtedy fajn. ked teraz v skole nemam co robit, tak tiez obcas poskladam a funguje mi to presne ako ciga. na chvilu zabudnem na stres okolo ;) nie je to to iste?
Ano mas pravdu, ale ide tu o tú zavyslosť... pokým si nezapališ si v strese. Neni si asi aktivny fajčiar že?
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

nefajcim nevidim dovod v tejto dobe to už len predstavuje možnost ako sa može každe male decko machrovat milujem takych trinastročnych a hovoria no už dva roky nefajčim... :lol: alebo snažim sa prestať :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:tito mi to narozpravali:
http://www.healthystyle.sk/index.php?op ... &Itemid=26
http://www.szulm.sk/porad/fajc2.htm
tu je napisane ze je silnejsia, na dalsich je napisane ze je rovnaka alebo skoro rovnaka. Takze tolko brutalnych neznalcov pokope je dost na p*cu, ze? daj k-, nech je sranda.
Blbosť, obyčajné zastrašovanie ludí... S prepačením najvačšia ko*ot čo som čítal. Výpovede ludí ktorých osobne poznám by vysmiali tie eblé dokazy!
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

nefajcim ani nikdy nebudem...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:ty sa poznas s ludmi co brali heroin aj fajcili?
Poznám ludí čo berú, čo brali. A niektorých som bohužial "poznal".Nikotín ti nezničí karieru , nikotín ta nedovedie do šialenstva 3x denne , nikotín ti neubere 75% zo zivota, nikotín ti nezníží svalovú hmotu o velké percentá , nikotin ti neurobí zo života peklo.... Zato heroin vsetko toto dokaže , z uzivania nikotinu sa vyliecilo vela ludí , s heroinu len ubohých pár
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

fajčím vždy a všade ked mám chuť.. ale už chcem prestať.. dobre viem že je to zbytočné a je to nanič ale ked musíš tak musíš no
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

niekto si dá slaninku pred spaním.. prečo? lebo mu chutí.
niekto si zapáli.. prečo? LEBO MU CHUTÍ tak tak ako ja môžem niekomu kto vyzerá akol prasa vravieť nech nežere, tak nefajčiar môže hovoriť fajčiarovi koľko chce že je to škodlivé. Sám si musí nájsť dôvod aby prestal
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

krupica_dnb napísal:niekto si dá slaninku pred spaním.. prečo? lebo mu chutí.
niekto si zapáli.. prečo? LEBO MU CHUTÍ tak tak ako ja môžem niekomu kto vyzerá akol prasa vravieť nech nežere, tak nefajčiar môže hovoriť fajčiarovi koľko chce že je to škodlivé. Sám si musí nájsť dôvod aby prestal
lenze od slaniny sa nezomiera :roll:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:lenze od slaniny sa nezomiera :roll:
Tak to sa mylis pri nadmernej obezite a velmi vysokom cholesterole je velmi velke riziko srdcovo-cievnych a inych chorob, ktore suvisia s obezitou :?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

povedal to obrazne, nebudeme sa tu teraz ťahať za slovíčka.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Ja som určity čas fajčil ale nechutilo mi to a nevidel som žiadne pozitíva prečo by som s tým mal pokračovať ďalej a už vyše roka a pol som cigaretu ani do úst nepoložil a ked mam pravdu povedať ani mi to nechýba. - to možno preto, že som prestal ešte v zárodku kým som si na cigarety nestihol privyknúť.

Tak toto je moja skúsenosť s cigaretami.
Petoo
Star
Star

Re: Fajcite?

Príspevok od používateľa Petoo »

Les napísal:Ty sa asi len vtedy citis chlapom, ked si napity. Takych ludi je na Slovensku vela, ktori pridu domov a zmlatia svoju manzelku aj s detmi.
Takych ludi je v Amerike vela, co pridu domov a vystrielaju celu rodinu a susedov po dvoch pivach..

inac nefajcim a ani sa s tym nechystam zacat lebo to ide do penazi a clovek si iba nici zdravie a neviem co by mi to mohlo dat //mozno ze nastastie//
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

:smt006 opet zdrazeju tabakove vyrobky... som rad aspon to prinuti mojich rodicov konecne porozmyslat ci prestanu alebo si budu odtahovat chlieb od ust na ukor cigariet + zakon kt prijali v GB nema chybu... :smt006 baj baj fajciari. konecne ciste bary... ach :) kebyze aj u nas sa to podarilo...

http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... iardu-ludi

http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... rsky-zakon
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Fajcil som ...prestal som hlavne koli sportu .....
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

ZHNiLa_KaCHNa napísal::smt006 opet zdrazeju tabakove vyrobky... som rad aspon to prinuti mojich rodicov konecne porozmyslat ci prestanu alebo si budu odtahovat chlieb od ust na ukor cigariet + zakon kt prijali v GB nema chybu... :smt006 baj baj fajciari. konecne ciste bary... ach :) kebyze aj u nas sa to podarilo...

http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... iardu-ludi

http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... rsky-zakon
To by bolo super keby bolo v baroch zakazane fajcenie,ale myslim ze na slovensku by ten zakon az tak nezabral myslim ze v niektorych baroch by sa fajcilo dalej...Tak ako sa podava alkohol 14,13,12 rocnym museli by prist velke pokuty

Inak a ako je to s vodnymi fajkami???Je to tiez tabakovy vyrobok :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

situacia sa mierne zmenila...vystacim si s 5 cigami na polroka :P
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Cim dalej sa to zhorsuje naprv 10-iny za mesiac potom za tyzdnen a teraz tak 15-20 denne. :? ale neda sa a neda prestat som to skusal kolkokrat. moj rekord bol 3/4 roka bez cigy...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

No fajčím už povedzme rok?Nikdy si nezapálim keď som sám, alebo len tak...Ale k takému pivku sa mi to vždy hodí.A tiež by som si nikdy nekúpil žiadne cigarety...Nechápem ako na tom može byť niekto závislý...
Napísať odpoveď