Strhavanie zo spanku s priatelkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Strhavanie zo spanku s priatelkou

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mal niekto z Vas takyto problem? Proste ked spim s priatelkou (myslim spanok) tak ma tak 3x za noc poriadne strhne a samozrejme sa zlakne aj ona. Chapal som ked sa to stavalo v mojich zaciatkoch, mozno som to bral ako nieco zakazane a mal som neciste svedomie, ale vela rieky pretieklo v potokoch a stale mavam tento problem, aj ked je vsetko v najlepsom poriadku a zaspavam s usmevom na tvari... Ked spim sam, nikdy sa mi to nestane. Za rady a skusenosti vopred dakujem.
(ak premiestnite temu pani modi aspon poslite ss nech to nehladam pol dna)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Chlape a skusal si uz vyhladat odbornu pomoc ked sa ti to stáva iba s ňou vyskúšaj spať s chlapom :D no ale vážne ak sa ti to stáva už dlhšie tak to skús riešiť s odborníkom .... pred tým keď sa strhneš sa ti aj niečo sníva alebo to len tak z ničoho nič ?? :?
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Neviem, niekde som cital ze to moze sposobit aj vona.

Neviem co je na tom pravdy, ale ked tak rozmyslam, aj by to mohla byt teoreticky jedna z moznosti. :shock:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

a na co konkretne sa zobudis tym trhnutim? nejaka nocna mora? alebo sa len zlaknes jej dotyku alebo take nieco?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Strhnutie zo spánku je dosť široký pojem. Je to zo sna, z dákeho vonkajšieho podnetu, svalová kontrakcia, náhla myšlienka, alebo čo?
Každopádne si myslím, že my Ti tu s tým veľa nepomôžeme a pokiaľ to je problém s charakterom neurózy, tak tobôž nie. Rád by som, no riešenie veľmi nevidím :?
mi-chau
Darca
Darca

vacsinou je to sen, no za kazdym iny... a trhne celym telom
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

No mne sa to stava tiez ale len malokedy a aj ked spim sam ... mne sa nieco sniva a tomu snu sa aj prisposobujem... Napr: sa mi casto sniva ze sa ponaram do hlbky a normalne prestanem dichat kym sa nezobudim alepo nedostanem na hladinu :-D .... Zober si to tak ... ak to beries ako problem najdi si odbornu pomoc ak nie tak potom dufaj ze to prestane alebo si zacni zvykat ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Stava sa ti to, aj ked si sam - ver mi, len to nema kto na tebe spozorovat. Ja to viem, ze sa mi to stava, lebo ma videl tak brat a takisto aj ja jeho. Neviem, ze co to sposobuje. Nie je tam nic zle a neviem preco by si mal vyhladat lekarsku pomoc. Holke len vysvetli, ze sa nemusi nicoho bat.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mna casto strhne ked zaspavam. parkra som spal s priatelkou (tiez myslim spanok) a pri zaspavani sa to stavalo obom. potom uz tusim nie. myslim, ze to nie je nic nenormalne. mozno to chce len zvyk :) mozno by nebolo zle skusit sa vymenit v posteli (myslim pri spanku samozrejme ;) )
btw este je celkom neprijemne, ked si ona zacne nieco rozpravat zo sna, ja nerozumiem a pytam sa, ze o co ide a akurat ju tym zobudim :D
mi-chau
Darca
Darca

p4ra napísal:Holke len vysvetli, ze sa nemusi nicoho bat.
Lenze vies p4ra, ona dostane taky infarkt ked ma sklbne a ona ma hlavu na mne ze pol hodiny potom ma kolibrika, a ked sa mi to stane 3xza noc tak to sa ani velmi nevyspime..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Mi-Chau: V akej polohe spíte? Napadá ma, či ti priateľka hlavou, alebo inou časťou tela v noci nepritláča nejaký nerv.
mi-chau
Darca
Darca

Viem ze to asi nebude fyzickeho povodu, ako inak by sa dali vysvetlit tie sny? A cuka to so mnou v akejkolvek polohe...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

to bude tymi snami, men sa tiez niekedy stane ze snivam o tom ako zakopnem o obrubnik a vtedy sa cely v posteli strhnem akoby som sa naozaj potkol :o ale zaspat mi potom ide v pohode...

tak ma napada, ci to mavas naozaj pravidelne akzdu noc, alebo len raz za cas. inak mohol by si sa opytat priatelky ci sa jej nieco nesnivalo ci ta nahodou nekope v noci ze o tom nevies a to ta zobudi
mi-chau
Darca
Darca

Ja neviem ci ma strhava vzdy ale uvedomujem si to ked spavam s nou, a zeby som si to nevsimol ked spim sam sa mi nechce verit, inak ako si opisal jamess, cisty obrubnik o tom presne hovorim, a ona ma kopnut nemoze to je blbost to ide zo sna, ale preco ma ku*va take tragicke sny len ked spim s nou? :hmm:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Este si uvedom jednu vec. Akonahle vedla teba spi tvoja priatelka a nie je to pravidelne niekolko mesiacov / rokov, tak si to proste v podvedomi uvedomujes, preto si uvedomujes aj cukanie, proste vsetko.

Ked si sam, nic ta netrapi, proste si spis a mas kludnu mysel. Dnes som sa o tomto bavil s kolegom a sme sa zhodli, ze je to rovnako u oboch.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Mna tiez takto mikalo no ked som spaval z babami tak som to moc nepozorovola to asi preto ze som mal telo strnute aby som ich zo sna nekopol alebo take nieco ...Skor sa doma zobudim ze zo sna som kopol a aj v skutocnosti som kopol a postel mam opretu o stenu takze prijemne zobudenie to neni ... ale nestava sa mi to tak casto ako ty opisujes ... treba s tymto ist k lekarovi ....
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Strhavanie zo spanku s priatelkou

Príspevok od používateľa uplink »

mi-chau napísal:Mal niekto z Vas takyto problem? Proste ked spim s priatelkou (myslim spanok) tak ma tak 3x za noc poriadne strhne a samozrejme sa zlakne aj ona. Chapal som ked sa to stavalo v mojich zaciatkoch, mozno som to bral ako nieco zakazane a mal som neciste svedomie, ale vela rieky pretieklo v potokoch a stale mavam tento problem, aj ked je vsetko v najlepsom poriadku a zaspavam s usmevom na tvari... Ked spim sam, nikdy sa mi to nestane. Za rady a skusenosti vopred dakujem.
(ak premiestnite temu pani modi aspon poslite ss nech to nehladam pol dna)
mi chau sice neviem kto Ti to premiestnil, ale vo svojom profile mas zobrazit vsetky svoje prispevky a komentare. Z "defaultu" su zoradene chronologicky. Got it? ;)
mi-chau
Darca
Darca

a co ak mi lekar predpise chemiu? to nechcem :( smeruje to do riadne skaredeho miesta
//uplink: nikto
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Na toto si myslim ze by ani chemia nepomohla ... toto sa skorej riesi psychologicky lebo aj tam to ma korene ..mozno nejake sedenia s psychologom ale asi ti doporuci hypnozu to sa mi zda ako najefektivnejsie riesenie.... ze ti hypnozou "opravi"v podvedomi tieto sokove stavi ..... :wink:
mi-chau
Darca
Darca

To mi skor pripada ako sci-fi ako realita.
Napísať odpoveď