Strhavanie zo spanku s priatelkou
Strhavanie zo spanku s priatelkou
Mal niekto z Vas takyto problem? Proste ked spim s priatelkou (myslim spanok) tak ma tak 3x za noc poriadne strhne a samozrejme sa zlakne aj ona. Chapal som ked sa to stavalo v mojich zaciatkoch, mozno som to bral ako nieco zakazane a mal som neciste svedomie, ale vela rieky pretieklo v potokoch a stale mavam tento problem, aj ked je vsetko v najlepsom poriadku a zaspavam s usmevom na tvari... Ked spim sam, nikdy sa mi to nestane. Za rady a skusenosti vopred dakujem.
(ak premiestnite temu pani modi aspon poslite ss nech to nehladam pol dna)
No mne sa to stava tiez ale len malokedy a aj ked spim sam ... mne sa nieco sniva a tomu snu sa aj prisposobujem... Napr: sa mi casto sniva ze sa ponaram do hlbky a normalne prestanem dichat kym sa nezobudim alepo nedostanem na hladinu
.... Zober si to tak ... ak to beries ako problem najdi si odbornu pomoc ak nie tak potom dufaj ze to prestane alebo si zacni zvykat 
mna casto strhne ked zaspavam. parkra som spal s priatelkou (tiez myslim spanok) a pri zaspavani sa to stavalo obom. potom uz tusim nie. myslim, ze to nie je nic nenormalne. mozno to chce len zvyk
mozno by nebolo zle skusit sa vymenit v posteli (myslim pri spanku samozrejme
)
btw este je celkom neprijemne, ked si ona zacne nieco rozpravat zo sna, ja nerozumiem a pytam sa, ze o co ide a akurat ju tym zobudim
btw este je celkom neprijemne, ked si ona zacne nieco rozpravat zo sna, ja nerozumiem a pytam sa, ze o co ide a akurat ju tym zobudim
-
jamess
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to bude tymi snami, men sa tiez niekedy stane ze snivam o tom ako zakopnem o obrubnik a vtedy sa cely v posteli strhnem akoby som sa naozaj potkol
ale zaspat mi potom ide v pohode...
tak ma napada, ci to mavas naozaj pravidelne akzdu noc, alebo len raz za cas. inak mohol by si sa opytat priatelky ci sa jej nieco nesnivalo ci ta nahodou nekope v noci ze o tom nevies a to ta zobudi
tak ma napada, ci to mavas naozaj pravidelne akzdu noc, alebo len raz za cas. inak mohol by si sa opytat priatelky ci sa jej nieco nesnivalo ci ta nahodou nekope v noci ze o tom nevies a to ta zobudi
-
p4ra
Redeemer
Este si uvedom jednu vec. Akonahle vedla teba spi tvoja priatelka a nie je to pravidelne niekolko mesiacov / rokov, tak si to proste v podvedomi uvedomujes, preto si uvedomujes aj cukanie, proste vsetko.
Ked si sam, nic ta netrapi, proste si spis a mas kludnu mysel. Dnes som sa o tomto bavil s kolegom a sme sa zhodli, ze je to rovnako u oboch.
Ked si sam, nic ta netrapi, proste si spis a mas kludnu mysel. Dnes som sa o tomto bavil s kolegom a sme sa zhodli, ze je to rovnako u oboch.
-
Enduro3333
Medium Professional
Mna tiez takto mikalo no ked som spaval z babami tak som to moc nepozorovola to asi preto ze som mal telo strnute aby som ich zo sna nekopol alebo take nieco ...Skor sa doma zobudim ze zo sna som kopol a aj v skutocnosti som kopol a postel mam opretu o stenu takze prijemne zobudenie to neni ... ale nestava sa mi to tak casto ako ty opisujes ... treba s tymto ist k lekarovi ....
-
uplink
VIP
Re: Strhavanie zo spanku s priatelkou
mi chau sice neviem kto Ti to premiestnil, ale vo svojom profile mas zobrazit vsetky svoje prispevky a komentare. Z "defaultu" su zoradene chronologicky. Got it?mi-chau napísal:Mal niekto z Vas takyto problem? Proste ked spim s priatelkou (myslim spanok) tak ma tak 3x za noc poriadne strhne a samozrejme sa zlakne aj ona. Chapal som ked sa to stavalo v mojich zaciatkoch, mozno som to bral ako nieco zakazane a mal som neciste svedomie, ale vela rieky pretieklo v potokoch a stale mavam tento problem, aj ked je vsetko v najlepsom poriadku a zaspavam s usmevom na tvari... Ked spim sam, nikdy sa mi to nestane. Za rady a skusenosti vopred dakujem.
-
Enduro3333
Medium Professional