KINGSTON alebo CORSAIR?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

KINGSTON alebo CORSAIR?

Príspevok od používateľa master23 »

KINGSTON alebo CORSAIR?

http://www.alza.sk/pametove-moduly-king ... d65095.htm - KINGSTON 2x1GB - 3 378 SK s DPH

http://www.alza.sk/2gb-kit-2x1gb-ddr2-8 ... d60279.htm - CORSAIR 2x1 GB - 3 167 SK s DPH

Podla vas ktoru z tychto dvoch by som mal kupit :?: Cenovo su takmer rovnake, ktora je lepsia alebo vykonnejsia :?: Ktoru by ste mi poradili :?:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ci si vyberies tak ci tak, chybu urcite neurobis, no ja by som sa rozhodol pre Corsair, maju heatspreaderi, takze ak by so to chcel pretocit, urcite to bude len k dobru. A cenu maju o dve stovky nizsiu.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

teoreticky vyrovnane ramky ale ja by som bral Corsair :) mam s nimi velmi dobre skusenosti
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mal som kingston, presiel som na corsair a.. a teraz by som zase radsej kingston.. Nie som sam :) .. kingston co uvedie, to aj plati.. u corsairu je to niecim podmienene.. Konkretne moj pripad - mal som kingston 2x512 DDR CL2 .. a slapali bez problemov na CL2.. dal som corsair 2x1GB.. ktory ma slapat na CL2 pri zvyseni napatia na 2.7V, ale aj tak ide len na 2.5.. pisal som s corsairom .. poskytli mi sice nejake rady ale ani to nepomohlo.. az kdesi cosi som sa dozvedel ze CL2 sice su, ale len s CPU od intelu (!!!) .. s AMD to bezi max CL2.. preto mam na corsair tazke srdce. Kingston bez pasivu drahsi ako corsair s pasivom? hm hm.. mozno ma kingston lepsie chipy...
Napísať odpoveď